patrickdrd Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 χαχα για δορυφορικη μιλαω εγω, εννοειται οτι τσεκαρα και roja, αλλα 8 η ωρα που το ηθελα εγω δεν ειχε ανεβει, σ αυτο που ποσταρες γραφει 8:30 που ειναι λιγο οριακο προς το δεν προλαβαινω γιατι μεχρι να κατεβει κιολας θα παει 9 παρα, οποτε μεχρι να φυγω για δουλεια μου μενει λιγοτερο απο μια ωρα, δεν ξερω αν φτανει, πρεπει να πεσει τρελο ff το ιντιανα - τοροντο ειχε ανεβει απ τις 4 παντως edit: λαθος, 9:30 ανεβηκε, too late... 1
patrickdrd Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 χαχχααχ ναι ρε, ετσι βλεπω τα τελευταια χρονια τους τελικους γιατι τα ξενυχτια (οσο περναν και τα χρονια ) με δουλεια ειναι τρελο ξεσκισμα, απ το 2ο ξενυχτι και μετα κουτουλας (κι οχι στην δουλεια απαραιτητα, αλλα κ στο ματς ) πρεπει να βρουμε με ποιο αλγοριθμο βγαζουν το προγραμμα οι κεραταδες
4saken Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Καποιο παλουκαρι μπορει να μου στειλει pm ποιο απο τα 5α ματς της Ανατολης αξιζει να δω?Αν αξιζει καποιο...
patrickdrd Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 εμαθα και κατι το πρωι Καποιο παλουκαρι μπορει να μου στειλει pm ποιο απο τα 5α ματς της Ανατολης αξιζει να δω?Αν αξιζει καποιο... να τσεκαρεις αυτο το site με βαση το rank: http://www.webisports.com/#!/nba το ματς ιντιανα - τοροντο ειχε 2πλασιο ρανκ απ το ατλαντα - βοστωνη (χωρις να σου λεει αποτελεσμα) 2
patrickdrd Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 χαχαχα γλιτωσα τελικα θα μεινεις χωρις ομαδα απ τον 1ο γυρο εσυ; δυο ομαδες, η μια φαβορι η αλλη ελαφρως αουτσάιντερ και θα σου μεινουν και οι δυο εξω; πφφφ
Rabican Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 πες το ψεματα. αλλα ειναι καλό hint για να παιξετε στοιχηματακι.. οτι υποστηριζω, το αντιθετο! νταξει για celtics δεν ειχα τρελλες ελπιδες γιατι ηξερα οτι ΑΤΛ ειναι καλη.. clippers δεν περιμενα τετοιο καζο. και το θεμα ειναι οτι η ιστορια (2-0 σε 2-4) θα γραφτεί χωρις πολλες λεπτομερειες (τραυματισμος του 1-2 της ομαδας).. 1
4saken Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αρρωστια ο Λιβινγκστον, νομιζω η χρονια τον Ροκετς στην τελευταια φαση της σεζον τους.Τριποντο Χαουαρντ.Κακη ομαδα. Ειδα λιγο και απο το 5ο των Μπλειζερς, δεν νομιζω οτι εχουν τιποτα να φοβηθουν οι Γουοριορς.4-1 και στα ημιτελικα.
jimmy0077 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ξεκινούν οι ημιτελικοί Δύσης σήμερα με Spurs-Thunder. Preview εδώ για όποιον ενδιαφέρεται: http://11avenue.gr/nba/spurs-thunder-western-semifinals-preview 2
KeepWalking7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δείχνει τους Οκλαχομα στο ΟΤΕ σήμερα τα ξημερώματα;
4saken Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ειδα λιγο το 6ο των Χιτ. Καποια στιγμη πηρε το ματι μου τον Αμαρε στον παγκο.Τοσο ξεπεσμος?Θα μου πεις περασαν τα χρονια και ειχε και τραυματισμους...Εχω την εντυπωση οτι δεν επαιξε λεπτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα