jimmy0077 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Βeasley ρε. Άρχισες να υποστηρίζεις Rockets ξαφνικά ή θες να δες παιχνίδι που δεν είναι blowout?
patrickdrd Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 χαχα και το δεύτερο και δεν γουστάρουμε golden καταιγιστικό το Χιούστον, απίστευτη ενέργεια πόσα κλεψίματα έχει ο μούσιας ρε; 3; ρεκόρ καριέρας έτσι; το γάμησε το ποδαράκι του ο κάρι, το πήραμε 1
jimmy0077 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Χαχαχα. Κλεψίματα κάνει γενικά. Τα κυνηγάει (σε πάσες όχι σε man 2 man) για να βγει στον αιφνιδιασμό. Ένα από τα αμυντικά του προβλήματα είναι ότι το παρακάνει και έτσι αυτός που "μαρκάρει" έχει συνήθως straight drive to the rim. 1
gas83 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 no curry no problem (παιζουν και με ο θεος να την κανει ομαδα βεβαια) ομαδα με τα ολα τους οι γουοριορς αλλα αν δε τον εχουν με κλιπερς θα χουν σοβαρο προβλημα μεγαλη γκαντεμια παντως μεχρι τωρα ο στεφ 2 τραυματισμοι σε 4 ματς πλειοφς μαλλον κανει τα voodoo απο απεναντι ο λεπρος 2
Rabican Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ... και να σκεφτεις οτι το εβλεπα αλλα στο 3ο δεκαλεπτο βαρεθηκα γιατι ειμασταν 10 ποντους πισω και το εκλεισα... και μετα απο κανα μισαωρο βλεπω οτι κερδισαμε στην παρατα... τραβαγα τα (λιγα) μαλλια μου!!! 1
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 μωρε εγω δεν το παρατησα στο -16 στο 3ο 10λεπτο (τοσο εφτασε μες στα χαραματα κι ενω ειχαμε και ξυπνημα την επομενη ημερα, εννοειται), τοσα ματς περιμενα να δω καλο ματς (ειδα ατλαντα - βοστωνη το ματς που βαλαν 7 ποντους στην 1η περιοδο οι δικοι μας, επιχειρησα να δω ιντιανα - τοροντο, blowout κι αυτο, τα ιδια και το χιουστον με το golden στο 2ο, εστω), ε, που θα παει ελεγα, εντωμεταξυ ηταν και ματς των σερι αν ειδες, 10 αναπαντητους η μια ομαδα την μια φορα, 10 η αλλη μετα απο λιγο, ε, περιμενα το σερι της βοστωναρας παμε για την 2πλουρα μες στην ατλαντα τωρα, αφου δεν κερδισαν με τετοιο μιλσαπ, ε, δεν γλιτωνουν
Rabican Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ρε γμτ.. αμα παρουμε τη διπλουρα στην Ατλαντα, θα ειμαι ελλαδα στο Game 6!!! ουτε καν θα το δω... χαχαχαχαχα 1
Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ρε γμτ.. αμα παρουμε τη διπλουρα στην Ατλαντα, θα ειμαι ελλαδα στο Game 6!!! ουτε καν θα το δω... χαχαχαχαχα Εσυ δεν ησουν με τους Κλιπς καποτε;
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ρε γμτ.. αμα παρουμε τη διπλουρα στην Ατλαντα, θα ειμαι ελλαδα στο Game 6!!! ουτε καν θα το δω... χαχαχαχαχα κλασσικα πανω κατω ολοι θα εχουμε τετοια προβληματα τετοιες μερες, εγω τι να πω που θα ειμαι εξοχικο, μακρυα απο οποιονδηποτε... πολιτισμο; (=τηλεφωνο; γιοκ... αρα και wifi γιοκ, δορυφορικη επισης γιοκ... μονο δεδομενα κινητης κι αυτα για να τα πιασεις πρεπει να ανεβεις στον απο πανω οροφο , οποτε; παμε κοντρα; να επιχειρησω να το δω με δεδομενα κινητης λες; ) 1
Rabican Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ειμαι ακομη! αλλα ρε παιδι μου ... σαπορτ γιορ λοκαλ τιμ!!! το πιο επικο fail ηταν φετος οταν οι Κλιπς επαιζαν Βοστωνη, που κατεβασα καποιο φιλο στο αεροδρομιο (μενω καμμια ωρα βορεια, οποτε κατεβαινω βοστωνη μια φορα το μηνα και αν...) και περασα εξω απο το TD garden. ειδα κοσμο, λεω θα παιζουν οι Bruins (ομαδα χοκευ της βοστωνης στην οποια ανηκει το TD garden) και εφυγα. μολις φτανω σπιτι βλεπω οτι ειχε Clips @ Celtics...! wtf?? 1
patrickdrd Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 κλασσικα πανω κατω ολοι θα εχουμε τετοια προβληματα τετοιες μερες, εγω τι να πω που θα ειμαι εξοχικο, μακρυα απο οποιονδηποτε... πολιτισμο; (=τηλεφωνο; γιοκ... αρα και wifi γιοκ, δορυφορικη επισης γιοκ... μονο δεδομενα κινητης κι αυτα για να τα πιασεις πρεπει να ανεβεις στον απο πανω οροφο , οποτε; παμε κοντρα; να επιχειρησω να το δω με δεδομενα κινητης λες; ) υπαρχει κι αλλη εναλλακτικη: αν παρω τους δρομους ολο και κανα 24ωρο ιντερνετ καφε μπορει να βρω, οι αλλοι θα βγαινουν/γυρνανε απο ποτο κι εγω θα ψαχνω δω ατλαντα - βοστωναρα 1
Rabican Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 ετσι... η καψουρα σε ριχνει χαμηλα!!! χαχαχαχα 1
4saken Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αφιερωμα στον Ντιλαβοβα https://www.facebook.com/OfficialBdotAdot5/videos/1039302989479306/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα