nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ....Ως Mizrachi μιλάς τώρα - ή ως Gilbert; ) Χαχαχα σωστός, έχει δύο όψεις το νόμισμα. Μέτριοι οι λεπροί μέχρι στιγμής, παλικαρίσια εμφάνιση από Ντιτρόιτ. Άρα να βάλω να δω το δεύτερο ημίχρονο. Κατά τ' άλλα ο Curry δεν κατέβηκε στη σημερινή προπόνηση και είναι αμφίβολος για αύριο, αν και λογικά θα παίξει (σε τι κατάσταση θα είναι το ποδάρι του όμως δεν ξέρω). Είναι εκεί που είχε κάνει την εγχείρηση πριν 4 (νομίζω) χρόνια και υπήρχαν τότε πολλοί που δεν ήξεραν σε τι κατάσταση θα επανέλθει. Άιντε να δούμε, περαστικά και σιδεροκέφαλος.
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Χαχαχα σωστός, έχει δύο όψεις το νόμισμα. ....εδώ το ψάρι έχει, το νόμισμα δεν θα 'χε; 1
tehAllantin Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 εμενα παντως στο gomplayer μου λεει κατι για codecs κλπ με το link. Εκτος και αν δεν το περναώ σωστα
HERTHAN Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 (....Ως Mizrachi μιλάς τώρα - ή ως Gilbert; ) Ως Γιαννακόπουλος θα έπρεπε να μιλάει άλλα δεν είναι της ώρας τώρα. 1
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 εμενα παντως στο gomplayer μου λεει κατι για codecs κλπ με το link. Εκτος και αν δεν το περναώ σωστα ..."περίεργο" - εκτός κι αν τυχόν έχεις αρχαιολογία λειτουργικό (που δεν νομίζω εσύ)... Γενικά είναι δύσκολο να..."κάνεις λάθος", πάντως... Δεν ξέρω εν τω μεταξύ κατέβασες κανένα μολυσμένο αρχείο εγκατάστασης (του Γκομ); Και είναι καμμιά διαφήμιση κτλ; ΑΝ τον έβαλες τώρα... Τεσπα μπορείς σε κάθε περίπτωση να κατεβάσεις κάποιο κόντεκ-πακ (όχι από εκεί που πιθανώς σου προτείνει ο Γκομ πάντως, για καλό και για κακό) και να δοκιμάσεις.
tehAllantin Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 απο το http://www.gomlab.com/ το κατεβασα. Παντως ουτε στο edge μου το ανοιγει. Τεσπα, βλεπω στο u2b σε ενα καναλι που λεει ειναι 720p60fps αλλα δεν μου φαινεται κ πολυ. com/channel/UCkCZpNb890Ix0DwtK-Te8ng/live
Andy Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ληγουν τα λινκ πολυ γρηγορα. δες αυτο http://nlds36.cdnllnwnl.neulion.com/nlds/nba/cle/as/live/cle_hd_ced.m3u8?nldsEncryptKey=US1scXhOLUNFVkpkRENHQkY&nltid=nba&nltdt=6&nltnt=1&hdnea=expires%3D1460928676%7Eaccess%3D%2Fnlds%2Fnba%2Fcle%2Fas%2Flive%2F*%7Emd5%3Daf0032cf5253706b81bdc212b90597f4
tehAllantin Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 μπα. Ευχαριστω παντως. Ετσι κ αλλιως QQ πλεον.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Κλαμα οταν φωναζαν οι οπαδοι των Καβς εμβιπι οταν εκτελούσε βολες ο λιμπρον.
Rabican Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ωραιο ματσακι το Cavs-Pistons. δεν καταλαβα γιατι ο coach εκατσε τον drummond 3 λεπτα πριν τελειωσει το ματς με τη διαφορα στους 4-5 ποντους.... ΥΓ: γ@μω τις τιμες τους για εισιτηρια. για decent θεση στο πανω διαζωμα στο TD Garden θελω 160 δολλαρια γ@μωωω! δε με βλεπω να πηγαινω... θελει να ερθει και η γυναικα οποτε παμε στα 350+ μαζι με βενζινες και εισιτηρια subway.. 1
jimmy0077 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Για να μην επιτρέψει το Hack-a-Drummond το έκανε. Επιτρέπεται μέχρι 2 λεπτά πριν το τέλος.
Ψιτ Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ΥΓ: γ@μω τις τιμες τους για εισιτηρια. για decent θεση στο πανω διαζωμα στο TD Garden θελω 160 δολλαρια γ@μωωω! δε με βλεπω να πηγαινω... θελει να ερθει και η γυναικα οποτε παμε στα 350+ μαζι με βενζινες και εισιτηρια subway.. Κοίτα και στο resale τηs ticketmaster, εχε και το gametime app (αυτήν τη στιγμή υπάρχουν εισητήρια με $165 πίσω από τις μπασκέτες) στο κινητό και αν ξες κανα περπατημένο να διαπραγματευτεί έξω από το γήπεδο, μπορεί να βρεις σε χαμηλή τιμή. Μεταξύ μας, σπρώχτα για το κάτω διάζωμα.
washcloud Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 θελει να ερθει και η γυναικα Μεταξύ μας, σπρώχτην για το κάτω διάζωμα. .....μεταφιξντ μας πάντα ε. Σσσσσσσσστ 1
Rabican Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 ψιτ ειμαι καινουργιος στο area.. μαλλον θα το ρισκαρω να παω του χρονου playoffs (ελπιζω να ξαναπανε οι Celtics) btw, χτες ειδα ολο το ματσακιον Blazers @ Clips. προβλεπω επικουρες μεταξυ Deandre-Kaman με το hack-a-Deandre...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα