nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Άμα είναι γνώστης ο άνθρωπος... http://www.contra.gr/Columns/Comment/sotiris-georgiou/xronia-rekor-sygkinhshs-ellados-kai-kaytwn-plei-of-sto-nva.4012908.html Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, στο Σακραμέντο παίζουν οι σταρ Κουζέν και Γκάι... Γουάτ; Ξέχασε και τον μικρό... Κούρι (sic) που παίζει εκεί. Ε ρε κάτι τύποι, ούτε τα ονόματα δεν ξέρουν και κάνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις... Υποτίθεται ο συγκεκριμένος ειδικεύεται και σε θέματα ΝΒΑ, φανταστείτε το επίπεδο των υπόλοιπων... Το εν λόγω άρθρο πάντως μόνο βαθυστόχαστη ανάλυση δεν το λες. Ούτε καν καφενείου δεν είναι. Γενικά σε Ελλάδα για ΝΒΑ μόνο τον Καρύδα και καναδυο άλλους παρακολουθώ, περισσότερο για τις ρετρό ιστορίες παρά για να μάθω τι γίνεται την παρούσα στιγμή. Παραδόξως όχι τον Σκουντή αφού κάτι δεν μου αρέσει στον τρόπο που γράφει. Πολύ επιτηδευμένος ρε παιδί μου, σαν να λέμε αν αφαιρέσεις τα... "επιδαψιλεύματα" (sic) και τις λοιπές λογοτεχνικές ακροβασίες, η μπασκετική ουσία είναι ελάχιστη. Αφήστε που όλοι αυτοί στα περισσότερα NBΑ-ικά άρθρα τους έχουν αναφορές στον ΟΤΕ TV, πόση γκρίζα διαφήμιση πια; Χίλιες φορές οι "ερασιτεχνικές" αναλύσεις στα κάθε λογής μπασκετικά blogs. Δε παρακολούθησα φέτος τη σαιζόν. Με τον D. Rose τι γίνεται; Επανήλθε και τι συμμετοχή είχε γενικά; Είναι πλέον καμένο χαρτί; Δε τον είδα να φιγουράρει φέτος σε sport news γενικά. Ηταν πάλι τραυματίας; Όσες φορές έτυχε να δω παιχνίδι των Bulls (λίγες είναι η αλήθεια), ήταν γενικά μια μετριότητα. 66 αγώνες, περίπου 16-3-5 με 32 λεπτά συμμετοχής, 43% σουτ, μόλις 21 φορές έβαλε πάνω από 20 πόντους. Καμία σχέση με τον Rose προ τραυματισμών, αλλά τουλάχιστον έχει παίξει δύο συνεχόμενες σεζόν (έχοντας χάσει όμως κοντά 40 παιχνίδια). Πλέον το κουπί στην ομάδα το τραβάει κυρίως ο Butler, ενίοτε και οι Γκασόλ-Μίροτιτς. Εφόσον οι Bulls έχασαν τα playoff, χρειάζονται αλλαγές. Ο Rose έχει συμβόλαιο μέχρι το '17 και αν και του χρόνου δεν μπορέσει να σπρώξει την ομάδα, μάλλον θα ήταν καλή ιδέα να τον αποχαιρετήσουν. Περισσότερα νούμερα εδώ. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2016 από nzeppos 3
Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 οποιος θελει λινκ για καβς ας γραψει εδω.να εχετε κατεβασει τον gomplayer
Chrisxxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Υποτίθεται ο συγκεκριμένος ειδικεύεται και σε θέματα ΝΒΑ, φανταστείτε το επίπεδο των υπόλοιπων... Το εν λόγω άρθρο πάντως μόνο βαθυστόχαστη ανάλυση δεν το λες. Ούτε καν καφενείου δεν είναι. Γενικά σε Ελλάδα για ΝΒΑ μόνο τον Καρύδα και καναδυο άλλους παρακολουθώ, περισσότερο για τις ρετρό ιστορίες παρά για να μάθω τι γίνεται την παρούσα στιγμή. Παραδόξως όχι τον Σκουντή αφού κάτι δεν μου αρέσει στον τρόπο που γράφει. Πολύ επιτηδευμένος ρε παιδί μου, σαν να λέμε αν αφαιρέσεις τα... "επιδαψιλεύματα" (sic) και τις λοιπές λογοτεχνικές ακροβασίες, η μπασκετική ουσία είναι ελάχιστη. Αφήστε που όλοι αυτοί στα περισσότερα NBΑ-ικά άρθρα τους έχουν αναφορές στον ΟΤΕ TV, πόση γκρίζα διαφήμιση πια; Χίλιες φορές οι "ερασιτεχνικές" αναλύσεις στα κάθε λογής μπασκετικά blogs. Απο Ελλάδα ο μονος που ασχολουνταν παλιά ηταν ο Κωστας Παπαδακης που ζουσε εκει, εκανε μεταφράσεις άρθρων και τις εστελνε στο Τριποντο. Αντε και ο Ψαρακης. Οι υπολοιποι ξερουν μονο απο Ευρωπαικα ματς και σαν απλοι παρατηρητες απο ΝΒΑ. Αντε ο Σκουντης και καποιοι αλλοι ειναι αρρωστακια σαν εμας και βλέπουν τα παντα απο μπασκετ οπότε εχουν μια γνωμη παραπάνω αν και ο Σκουντης εδω και καιρό ασχολειται με όλα τα αλλα πλην των λεπτομερειών ενός αγώνα, λίγη από την ουσία κραταει και πολύ απο το παρασκήνιο σε συνδυασμό με καμια ρετρό ιστορία. Για τους καινουριους δεν κανω καν σχολιο στο payroll της Ευρωλιγκα και των ομαδων τους ειναι μονο για εκει "ξερουν" και γραφουν. 1
Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 http://nlds36.cdnllnwnl.neulion.com/nlds/nba/cle/as/live/cle_hd_ced.m3u8?nldsEncryptKey=US1scHRPLUNEWUhhRERHQ0Y&nltid=nba&nltdt=6&nltnt=1&hdnea=expires%3D1460921498%7Eaccess%3D%2Fnlds%2Fnba%2Fcle%2Fas%2Flive%2F*%7Emd5%3Db82c774fac185e6e64fde861784c6978 καντο copy paste στον gom.ξερεις πως?
HERTHAN Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 http://nlds36.cdnllnwnl.neulion.com/nlds/nba/cle/as/live/cle_hd_ced.m3u8?nldsEncryptKey=US1scHRPLUNEWUhhRERHQ0Y&nltid=nba&nltdt=6&nltnt=1&hdnea=expires%3D1460921498%7Eaccess%3D%2Fnlds%2Fnba%2Fcle%2Fas%2Flive%2F*%7Emd5%3Db82c774fac185e6e64fde861784c6978 καντο copy paste στον gom.ξερεις πως? Αν η ερωτηση ειναι προς εμενα δεν εχω ιδεα τι εννοεις. Δεν υπαρχει κανενα που να μην χρειαζεται να κανουμε διαφορα? 1
nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ναι, youtube: 1) γιουτουμπ.com/watch?v=otwqIUUTurc 2) γιουτουμπ.com/watch?v=YhnG-Zo2bBI Αλλά κατά περιόδους ψιλοκολλάνε. Διαφορετικά εδώ. Ακόμα πιο διαφορετικά επίσημο league pass με 20 ευρώ μέχρι τον Αύγουστο, αυτά που λέγαμε χθες βράδυ. 1
Erunildo Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν εχεις Acestream, εδω: http://arenavision.in/av17 (πατα κατω δεξια στο "Abrir canal en ACESTREAM. Click aqui" αν δεν στο παιζει στον browser)
nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Το δεύτερο του youtube που έδωσα φαίνεται να παίζει κομπλέ πάντως. Αν και προφανώς δεν είναι 60fps (το χαβά μου εγώ) 1
jimmy0077 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Πολύ καλή εμφάνιση για τους Pistons μέχρι στιγμής. Με την διαιτησία αυτή βέβαια, δύσκολο να κερδίσουν.
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αν η ερωτηση ειναι προς εμενα δεν εχω ιδεα τι εννοεις. Δεν υπαρχει κανενα που να μην χρειαζεται να κανουμε διαφορα? ...για την ιστορία, εννοεί τον Gom Player (ένας player όπως όλοι, πχ Windows Media Player, Αce Stream Player κτλ/κτλ). Όπου στο μενού του θα βρεις επιλογή (λογικά) για "URL", όπου και θα βγαίνει "κουτάκι" να βάλεις το URL (με copy-paste) και ο Gom θ' αρχίσει να λειτουργεί ως stream receiver = να παίζει τεσπα τον αγώνα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσεις τον Gom και για μια φορά να ψαχουλέψεις λιγουλάκι στο μενού του που υπάρχει η επιλογή να επικολλήσεις το λινκ του Άντυ. Από την άλλη φορά, θα είσαι τζετ. (...καλύτερα μάλιστα με desktop player, παρά μέσω browser. Καλύτερη απόδοση. Αρκεί βέβαια να έχεις σοβαρό μηχάνημα και καλή σύνδεση). 1
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Το δεύτερο του youtube που έδωσα φαίνεται να παίζει κομπλέ πάντως. Αν και προφανώς δεν είναι 60fps (το χαβά μου εγώ) ....λάικ για την αυτοκριτική διάθεση Μπλατ, γύρνα πίσω. (....Ως Mizrachi μιλάς τώρα - ή ως Gilbert; ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα