tehAllantin Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 λεπον, λεω να παρω κανα pass να δω τα playoffs, κανένας να προτινει κατιτις;
nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές (από hehestreams μέχρι IPTV λύσεις), εμένα όμως μου φαίνεται πως η μοναδική ασφαλής λύση είναι το επίσημο international league pass. Για 2 μήνες (όσο θα διαρκέσουν τα playoffs) η συνδρομή ανέρχεται σε 2x16 = 32 ευρώ. Υπάρχει όμως φθηνότερη λύση για το league pass, βάζεις ένα Hola addon στον Chrome, μπαίνεις με καναδική ΙΡ και κάνεις συνδρομή με 30 CAD (περίπου 21-22 ευρώ). Δεν χρειάζεται να δηλώσεις καναδική διεύθυνση (εγώ έβαλα Ελλάδα), ενώ τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση δέχθηκε την virtual prepaid κάρτα της Eurobank χωρίς πολλά πολλά (μια τέτοια κάρτα είναι καλή ιδέα, αφού συνδέεσαι μέσω proxy και ποτέ δεν μπορείς να είσαι εντελώς σίγουρος για το ποιος ενδιάμεσος κρυφακούει...). Για τον ίδιο λόγο καλό είναι μετά την ενεργοποίηση της συνδρομής να ξαναμπείς χωρίς proxy και να αλλάξεις το password. Βλέπεις τους αγώνες live και on demand από desktop, κινητό, tablet κλπ χωρίς να χρειάζεται καναδική ΙΡ. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει ακόμα είναι να δω 4500kbps@60fps από desktop. Ενώ στο raspberry/openelec το format αυτό παίζει μια χαρά*, στο desktop browser υπάρχει μόνο 3000kbps@30fps. * το "μια χαρά" είναι σχετικό, στους live αγώνες συνήθως σταματάει να παίζει τουλάχιστον 2-3 φορές και αναγκάζομαι να το ξαναβάλω, αλλά ενδεχομένως είναι πρόβλημα με το συνδυασμό raspberry, openelec, ανεπίσημο NBA LP addon και όχι με το ίδιο το stream (το οποίο όσο δουλεύει δεν χάνει ούτε μισό καρέ). Το ίδιο πρόβλημα δεν το έχω παρατηρήσει σε on demand αγώνες, αυτοί παίζουν όλοι τέλεια.
tehAllantin Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 16 ή 24; εγώ μενω ολλανδία οποτε για πληρωμές κ μαλακίες είμαι κομπλε.
nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Φαίνεται 24 ευρώ είναι η ολλανδική τιμή, για Ελλάδα είναι 16. Γενικά από χώρα σε χώρα υπάρχουν μεγάλες διαφορές (πχ. σε κάτι Αυστραλίες και Νέες Ζηλανδίες η τιμή είναι εξωφρενική). Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο η ενεργοποίηση από Καναδά, Νότια Αφρική κλπ. δεν φαίνεται να δουλεύει πάντα, πχ. τώρα που δοκίμασα μου βγάζει για τον Καναδά ότι δεν μπορώ καν να αγοράσω LP ενώ για τη Ν. Αφρική είναι 20 λίρες το μήνα. Πριν μια βδομάδα γινόταν το ακριβώς ανάποδο! Btw αν κάποιος δοκιμάζει να αλλάζει χώρες μέσω Hola, καλό είναι στο ενδιάμεσο να σβήνει τα cookies του browser.
tehAllantin Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ξερεις μηπως αν ο μήνας είναι ημερολογιακός ή ισχύει για 1 μήνα από τη στιγμή της ενεργοποίησης;
nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Λογικά ισχύει για 30 μέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης. Αν πχ. γραφτείς στις 29/4, αποκλείεται να σου πουν 2 μέρες μετά να πληρώσεις πάλι. Εγώ πήρα το ετήσιο με 30 CAD, που πρακτικά είναι μέχρι τον Αύγουστο ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι στον Καναδά δεν σου έδινε δυνατότητα για μηνιαίο. Εφόσον ο Καναδάς δεν σαλεύει αυτή τη στιγμή, τσέκαρα Αργεντινή και έχουν το μηνιαίο $210 ARS (κάπου 13-14 ευρώ).
jimmy0077 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ναι το επιβεβαιώνω εγώ. 30 μέρες από την στιγμή της ενεργοποίησης ισχύει. Πρόσεξε μόνο ότι το ανανεώνουν αυτόματα αν δεν τους ενημερώσεις με e-mail ότι θες να το σταματήσεις. Μέχρι 3.000 kbps δεν είναι? nzeppos το 4.500 που το είδες? Τους είχα στείλει σχετικό e-mail που παραπονιόμουν για αυτό Btw, δουλεύει και με Chromecast,Roku το LP και στην Ελλάδα.
Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 λοιπον δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα μπορω να ποσταρω λινκ για τα ματσακια 720p60fps.απλα χρειαζεστε καποιο player.εγω εχω τον gomplayer.νομιζω παιζει και με το edge των windows 10 αλλα δεν τα εχω επομενως δεν μπορω να ξερω.απλα επειδη ληγουν γρηγορα πρεπει να εχετε το νου σας.θα ποσταρω 1 λεπτο αφου αρχισει το ματς ξερω εγω.αν δεν προλαβαινετε να μου στελνετε πμ να βαζω το καινουργιο.δεν εγγυομαι οτι θα μπορω να το κανω καθε μερα but hey its free
nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ναι το επιβεβαιώνω εγώ. 30 μέρες από την στιγμή της ενεργοποίησης ισχύει. Πρόσεξε μόνο ότι το ανανεώνουν αυτόματα αν δεν τους ενημερώσεις με e-mail ότι θες να το σταματήσεις. Μέχρι 3.000 kbps δεν είναι? nzeppos το 4.500 που το είδες? Τους είχα στείλει σχετικό e-mail που παραπονιόμουν για αυτό Btw, δουλεύει και με Chromecast,Roku το LP και στην Ελλάδα. Το 4500kbps είναι το μέγιστο bitrate που αναφέρεται στο ανεπίσημο Kodi LP addon που έλεγα πιο πάνω. Το γιατί αυτή η επιλογή δεν προσφέρεται και για τους desktop browsers δεν είμαι βέβαιος. Έκανα μια ερώτηση στο reddit αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει απαντήσει κανένας. Εδώ δίνει μια εξήγηση αυτός που έχει φτιάξει το addon: The browser uses streaming (HLS i think), I'm using the mp4 directly, if it exists. Don't know why it's not offered. Ίσως το 4500 να είναι εικονικό, νομίζω όμως πως υπάρχει διαφορά γιατί σε 55" TV@1080p (που πρακτικά κάνει upscale το original 720p), η (υποτίθεται) 4500 ποιότητα μου φαίνεται σαφώς καλύτερη από την 3000 σε 27άρι monitor@1440p, ακόμα κι όταν στο τελευταίο δεν χρησιμοποιώ καν full screen. Σε κάθε περίπτωση η μεγάλη διαφορά είναι κυρίως στο frame rate. Ενώ στο Kodi έχω 60fps, στον browser πάει μέχρι 30 και δεν φαίνεται να υπάρχει επιλογή για παραπάνω. Και, ως γνωστόν, αν έχεις συνηθίσει στα 60fps στο σαλόνι, οτιδήποτε άλλο είναι χάλια. Μια προφανής λύση για το παραπάνω είναι η εγκατάσταση του Kodi σε PC, ώστε να βλέπουμε τους αγώνες μέσω του addon και όχι μέσω browser. Ή κάπως να πιάσουμε το m3u8/mp4 και να το αναπαράγουμε απευθείας με VLC ή άλλο player. Θυμάσαι αν λίγες μέρες πριν την ανανέωση σου στέλνουν ειδοποιητικό email ή κάτι τέτοιο; Στη δική μου περίπτωση η ανανέωση αναμένεται να γίνει τέλη Αυγούστου, αλλά θα ήθελα πρώτα να ξέρω αν θα ισχύσει η καναδική τιμή, πόσο θα είναι αυτή, αν θα με συμφέρει να αναβαθμίσω σε Premium κλπ. Όχι ότι θα με νοιάξει ιδιαίτερα η αυτόματα ανανέωση, αφού αν πάει να τραβήξει λεφτά από την συνδεδεμένη virtual prepaid θα φάει άκυρο λόγω expiration date. λοιπον δεν ξερω αν επιτρεπεται αλλα μπορω να ποσταρω λινκ για τα ματσακια 720p60fps.απλα χρειαζεστε καποιο player.εγω εχω τον gomplayer.νομιζω παιζει και με το edge των windows 10 αλλα δεν τα εχω επομενως δεν μπορω να ξερω.απλα επειδη ληγουν γρηγορα πρεπει να εχετε το νου σας.θα ποσταρω 1 λεπτο αφου αρχισει το ματς ξερω εγω.αν δεν προλαβαινετε να μου στελνετε πμ να βαζω το καινουργιο.δεν εγγυομαι οτι θα μπορω να το κανω καθε μερα but hey its free Μιλάμε για τα links που ανεβάζουν συνήθως στο subreddit nbastreams ή έχουμε κάτι καλύτερο; Θα πήξεις στα pm ps: πολύ αγχωτική νίκη για τη Ατλάντα. Στον δεύτερο αγώνα ή θα έχουμε break ή οι Hawks θα νικήσουν 20 πόντους, λέω εγώ ο προφήτης (famous last words).
jimmy0077 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Το 4500kbps είναι το μέγιστο bitrate που αναφέρεται στο ανεπίσημο Kodi LP addon που έλεγα πιο πάνω. Το γιατί αυτή η επιλογή δεν προσφέρεται και για τους desktop browsers δεν είμαι βέβαιος. Έκανα μια ερώτηση στο reddit αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει απαντήσει κανένας. Εδώ δίνει μια εξήγηση αυτός που έχει φτιάξει το addon: Ίσως το 4500 να είναι εικονικό, νομίζω όμως πως υπάρχει διαφορά γιατί σε 55" TV@1080p (που πρακτικά κάνει upscale το original 720p), η (υποτίθεται) 4500 ποιότητα μου φαίνεται σαφώς καλύτερη από την 3000 σε 27άρι monitor@1440p, ακόμα κι όταν στο τελευταίο δεν χρησιμοποιώ καν full screen. Σε κάθε περίπτωση η μεγάλη διαφορά είναι κυρίως στο frame rate. Ενώ στο Kodi έχω 60fps, στον browser πάει μέχρι 30 και δεν φαίνεται να υπάρχει επιλογή για παραπάνω. Και, ως γνωστόν, αν έχεις συνηθίσει στα 60fps στο σαλόνι, οτιδήποτε άλλο είναι χάλια. Μια προφανής λύση για το παραπάνω είναι η εγκατάσταση του Kodi σε PC, ώστε να βλέπουμε τους αγώνες μέσω του addon και όχι μέσω browser. Ή κάπως να πιάσουμε το m3u8/mp4 και να το αναπαράγουμε απευθείας με VLC ή άλλο player. Θυμάσαι αν λίγες μέρες πριν την ανανέωση σου στέλνουν ειδοποιητικό email ή κάτι τέτοιο; Στη δική μου περίπτωση η ανανέωση αναμένεται να γίνει τέλη Αυγούστου, αλλά θα ήθελα πρώτα να ξέρω αν θα ισχύσει η καναδική τιμή, πόσο θα είναι αυτή, αν θα με συμφέρει να αναβαθμίσω σε Premium κλπ. Όχι ότι θα με νοιάξει ιδιαίτερα η αυτόματα ανανέωση, αφού αν πάει να τραβήξει λεφτά από την συνδεδεμένη virtual prepaid θα φάει άκυρο λόγω expiration date. ps: πολύ αγχωτική νίκη για τη Ατλάντα. Στον δεύτερο αγώνα ή θα έχουμε break ή οι Hawks θα νικήσουν 20 πόντους, λέω εγώ ο προφήτης (famous last words). Eγώ σε 48άρα 4K TV το βλέπω μέσω Chromecast(που το βγάζει σαν 1920x1080 σαν source). Σε απόσταση 1,5 μέτρο περίπου. Έχω δοκιμάσει και με HDMI καλώδιο, αλλά μέσω Chromecast, είναι καλύτερη η εικόνα και πιο smooth. Συγκρίνοντας στην ίδια TV, η ποιότητα είναι παρόμοια με αυτή που έχει στο OTE SPORT 4 HD όταν δείχνει τον ίδιο αγώνα. Δηλαδή εικόνα σαν Full HD με bitrate 5-6 mbps έχει. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό οφείλεται στο Chromecast ή στο 4k upscale. Πιθανότατα και στα 2. Τεράστια νίκη για τους Hawks αφού σούταραν άθλια. Τραυματίστηκε και ο Bradley και είναι αμφίβολος για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Τρομερά σχεδιασμένα plays στην 4η περίοδο από τον Brad Stevens και έχασαν τεράστια ευκαιρία οι Celtics για το διπλό με αρκετά ελεύθερα χαμένα σουτ στο τέλος. Στην άλλη σειρά που παίζεται τώρα,δηλαδή OKC-Dallas, απλά δεν υπάρχει ελπίδα για τους Mavs. Οι Thunder ,από πλευρά matchup, είναι η χειρότερη ομάδα που θα μπορούσαν να παίξουν. Υ.Γ Για την ανανέωση δεν σου στέλνουν κάτι. Εμένα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό(όπως έρχεται σε κάθε συναλλαγή με την κάρτα)΄.
nzeppos Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ΟΚ διάβασα στα γρήγορα τον κώδικα του addon και νομίζω κατάλαβα πως το κάνει. Απ' ότι φαίνεται το LP υποστηρίζει το 720p/4500kbps@60fps μόνο για iPad ή κάτι τέτοιο και λογικά ο τύπος έχει πιάσει το format των URL αυτών μέσω των εσωτερικών κλήσεων του σχετικού iOS app (γιατί με browser δεν γίνεται να δεις ούτε σε iOS, ούτε σε Android, χρειάζεται ντε και σώνει το app, επιπλέον σε Android smartphone μου δίνει μέχρι 1200kbps@30fps). Στη συνέχεια μαγειρεύει λίγο αυτά τα URL για να κάνει νέα κλήση και να πάρει το ίδιο το stream και ιδού τα 4500/60fps στο Kodi. Προφανώς όλα αυτά δεν γίνονται μέσω browser, το γιατί δεν το προσφέρει το ΝΒΑ είναι άγνωστο. Επιπλέον ακόμα και να πιάσει κάποιος το ακριβές URL, πρακτικά του είναι σχεδόν άχρηστο για αναπαραγωγή γιατί πρέπει να βάλει μέσα τα session cookies κλπ για να έχει πρόσβαση (άρα δεν είναι σκέτο copy/paste, θέλει κάτι σε curl, πάει να πει τρέχα γύρευε). Θα το παλέψω λίγο ακόμα πάντως βάζοντας δικό μου logging μπας και βρω κάτι που να είναι εφαρμόσιμο σε desktop browser.
jimmy0077 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Nα τα λήξουμε από σήμερα τα Warriors-Rockets και Thunder-Mavs. Δεν έχει νόημα. Για 42 κερδίζουν οι Thunder στο τέλος της 3ης.
Andy Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 ΟΚ διάβασα στα γρήγορα τον κώδικα του addon και νομίζω κατάλαβα πως το κάνει. Απ' ότι φαίνεται το LP υποστηρίζει το 720p/4500kbps@60fps μόνο για iPad ή κάτι τέτοιο και λογικά ο τύπος έχει πιάσει το format των URL αυτών μέσω των εσωτερικών κλήσεων του σχετικού iOS app (γιατί με browser δεν γίνεται να δεις ούτε σε iOS, ούτε σε Android, χρειάζεται ντε και σώνει το app, επιπλέον σε Android smartphone μου δίνει μέχρι 1200kbps@30fps). Στη συνέχεια μαγειρεύει λίγο αυτά τα URL για να κάνει νέα κλήση και να πάρει το ίδιο το stream και ιδού τα 4500/60fps στο Kodi. Προφανώς όλα αυτά δεν γίνονται μέσω browser, το γιατί δεν το προσφέρει το ΝΒΑ είναι άγνωστο. Επιπλέον ακόμα και να πιάσει κάποιος το ακριβές URL, πρακτικά του είναι σχεδόν άχρηστο για αναπαραγωγή γιατί πρέπει να βάλει μέσα τα session cookies κλπ για να έχει πρόσβαση (άρα δεν είναι σκέτο copy/paste, θέλει κάτι σε curl, πάει να πει τρέχα γύρευε). Θα το παλέψω λίγο ακόμα πάντως βάζοντας δικό μου logging μπας και βρω κάτι που να είναι εφαρμόσιμο σε desktop browser. Chromecast 720p/60 FPS directly (no tab bullshit) ετσι γραφει αυτος.τωρα δεν σκαμπαζω απο αυτα για να ξερω.αλλα ειναι η καλυτερη ποιοτητα σε στριμ που εχω δει.ιδιο με το ballstreams.θα το προσπαθησουμε σημερα δοκιμαστικα αν ειναι
FilipposMD Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Άμα είναι γνώστης ο άνθρωπος... http://www.contra.gr/Columns/Comment/sotiris-georgiou/xronia-rekor-sygkinhshs-ellados-kai-kaytwn-plei-of-sto-nva.4012908.html Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, στο Σακραμέντο παίζουν οι σταρ Κουζέν και Γκάι... Γουάτ; Ξέχασε και τον μικρό... Κούρι (sic) που παίζει εκεί. Ε ρε κάτι τύποι, ούτε τα ονόματα δεν ξέρουν και κάνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις... 1
V for Vagelis Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δε παρακολούθησα φέτος τη σαιζόν. Με τον D. Rose τι γίνεται; Επανήλθε και τι συμμετοχή είχε γενικά; Είναι πλέον καμένο χαρτί; Δε τον είδα να φιγουράρει φέτος σε sport news γενικά. Ηταν πάλι τραυματίας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα