Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω περίπου ένα εκατομμύριο τοις εκατό. Εκεί κατάντησαν την ομάδα με την οποία μεγαλώσαμε. Και δεν βλέπω φως στο τούνελ ούτε για αστείο (εκτός κι αν κάνουν καμια μεγάλη μεταγραφή από το πουθενά, σίγουρα όλο και κάποιοι all star θα βρεθούν να θέλουν να πάνε L.A., ειδικά τώρα που έφυγε ο Kobe).

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1666

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Και να φανταστείς εγώ Σέλτικς υποστηρίζω απο 16 χρονών αλλά με λυπεί που ο μεγάλος αντίπαλος δεν λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι. Για μένα η ένταση και η ποιότητα των τελικών του '08 και '10 δεν έχει ξαναεμφανιστεί απο τότε στο ΝΒΑ.

Δημοσ.

Δεν τα έχω με τον παίκτη, αλλά με την ομάδα που την τελευταία τετραετία δεν τον σεβάστηκε όσο του άξιζε. Έδιωξαν Φίλ και του έφεραν τον κάθε ανύπαρκτο-αποτυχημένο προπονητή, απαξίωσαν το ρόστερ που πήρε τους τίτλους, έκαναν ένα ιστορικό franchise να σέρνεται κάπου στον πάτο της Δύσης. Άξιζε περισσότερα ο Κόμπι το μόνο σίγουρο.

εβαλε και αυτος το λιθαρακι του ομως να τα λεμε ολα

οταν επαιρνε συμβολαια 50 μυρια για 2 χρονια στα τελευταια του και οι λεικερς δε μπορουσαν να κινηθουν σωστα στην αγορα αυτα γινονται(προφανως δεν εννοω οτι φταει ο κομπε μονο)

οταν οι αντιπαλοι στη δυση και μεγαλοι αστερες ντιρκ και ντανκαν(που πολυ ευκολα θα μπορουσαν να κανουν το ιδιο) εκοβαν απο το μισθο τους δεκαδες μυρια για να πανε σε μεταγραφες και να εχουν πιο ανταγωνιστικες ομαδες για μενα εκει ηταν λαθος ο mamba οσο και να τα αξιζε αυτα τα λεφτα

respect στον παιχταρα παντως τα παρακολουθησα και γω ολα οσα εγιναν και πραγματικα χαρηκα παρα πολυ που εκανε τετοιο μυθικο τελευταιο ματς.

του αξιζε να φυγει με τετοιο τροπο

Δημοσ.

Αφού η χθεσινή μέρα είχε πολλά ιστορικά γεγονότα, παρήγγειλα κι εγώ δυο αναμνηστικά για να έχω να θυμάμαι το κάθε ένα γεγονότο:

- http://store.nba.com/Golden_State_Warriors_Gear/Mens_Golden_State_Warriors_adidas_Black_Record_Breaking_Season_Exclusive_Golden_Season_T-Shirt

- http://store.nba.com/Kobe_Bryant_Gear/Mens_Los_Angeles_Lakers_Kobe_Bryant_adidas_Black_Black_Mamba_Nickname_and_Number_T-Shirt

Δημοσ.

Μένεις Βοστώνη?

Μιας και είπες για έπος, δείτε την 4η περίοδο στο Lakers-Jazz.

Freaking unbelievable.

λιγο βορεια απο βοστωνη. Καμμια ωριτσα χοντρικα με αμαξι/subway απο TD Garden.

το ματσακι "mamba out" το ψιλοειδα και ηταν ΤΣΙΡΚΟ. η ιστορια θα γραψει 60, αλλα οσοι το ειδαν ξερουν τι ειδαν...

ρισπεκτ στην παιχτουρα αλλα ελεος. απο τον εγωισμο του μετετρεψε την ομαδα σε θιασο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν ένας αγώνας Kobe, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό. Καλύτερα όπως έφυγε, παρά να έπαιζε ένα 25λεπτο, να έπαιρνε καμια 20αριά σουτ, να έβαζε ισόποσους πόντους και να είχαμε ένα "σοβαρό" και ανάλατο μπασκετικό αγώνα (όσο σοβαρό μπορεί να είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι, στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν, με τους Lakers να μην κυνηγάνε τίποτα και τη Utah να έχει ήδη απωλέσει την 8η θέση των playoff λόγω της νίκης του Houston λίγες ώρες πριν). Τι θα είχαμε να θυμόμαστε τα επόμενα χρόνια για τον αποχαιρετισμό του Mamba;

Τουναντίον είχαμε μια μικρογραφία σημαντικού μέρους της καριέρας του Kobe, υπέρμετρος εγωισμός και θέληση για ατομική διάκριση, μια κακή ομάδα και κάκιστους συμπαίκτες-ρολίστες, τους οποίους δεν εμπιστεύεται, με πάνω από 30 προσπάθειες (εντάξει, χθες το παράκανε), ένα κάρο τραβηγμένα σουτ, με εξαιρετική επίδοση σε πόντους και τελικά νίκη χάρη στον ίδιο και μόνο (τουλάχιστον επιθετικά, γιατί στην άμυνα όπως είπαμε περπατούσε).

Τον ξέρουμε καλά, 20 χρόνια αυτά έκανε, σε πολλά πράγματα δεν βελτιώθηκε αλλά είναι κρίμα να του το κρατάμε μανιάτικο στον αποχαιρετιστήριο αγώνα. Εγώ προσωπικά θα κρατήσω μόνο τα καλά. Από χθες το βράδυ το ΝΒΑ είναι κατά πολύ φτωχότερο και πρακτικά κλείνει εντελώς μια πόρτα που κρατούσε ανοιχτή την επαφή της εκπληκτικής μπασκετικής εποχής των mid-late 90s με το σήμερα. Ουφ (αναστεναγμός)...

ps: μετά από 6 ώρες συνεχόμενου μπάσκετ (Warriors, 2 αγώνες Euroleague, τσίρκο Kobe), σκεφτείτε πόσο ασύλληπτη ξενέρα έφαγα όταν μπήκα επιτέλους στο Internet (από το οποίο απείχα όλη μέρα) και αντίκρισα αυτό:

post-47640-0-95046000-1460676471_thumb.png

Πραγματικά ποιος το γ@μεί το ποδόσφαιρο, έλεος.

edit: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν τα λέω για τη Λίβερπουλ και τον άθλο της. Αλλά για την συνολική εικόνα που "έσκασε" ξαφνικά μπροστά μου: ποδοσφαιρικό grexit, Κοντονής, Γκιρτζίκης, αδιάφοροι (για εμένα) αγώνες Ουέφα (Λίβερπουλ-Ντόρμουντ, Σεβίλη-τρεχαγύρευε, πως δεν είχε και Σαχτάρ-Δυναμό Τιράνων), γαύρος που έπρεπε να ήδη είναι σε καλοκαιρινές διακοπές από τα... Χριστούγεννα, Σιμεόνε που προκρίθηκε (μια φορά) με τύχη στα πέναλτι και (δεύτερη φορά) επειδή δεν υπάρχει instant replay στο ποδόσφαιρο (τα λέω ακόμα κι αν συμπαθώ την Ατλ. Μαδρίτης και δεν υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα).

Και όλα αυτά μετά από 6ωρη μπασκετική πανδαισία. Ε, δεν άντεξα άλλο.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

ωπα φιλε λιγα για τον βασιλια των σπορ

αυτο που εγινε με τη λιβερπουλ ειναι επικουρα απο τις λιγες

ασε που ολη μερα ειχαν ενα καρο αρθρα για κομπε

σε λαθος ωρα μπηκες :P  :P  :P

Δημοσ.

nzeppos τα προηγούμενα posts σου ήταν πραγματικά spot-on (ειδικά το 1ο ήταν τέλειο) αλλά μου τα χάλασες στο τέλος(με την Liverpool συγκεκριμένα, όχι το ποδόσφαιρο αφού και εγώ μπάσκετ προτιμώ να βλέπω).  :-)

Δημοσ.

Έχω δει εκατομμύρια ώρες ποδόσφαιρο στη ζωή μου, αλλά σκοπεύω να παραμείνω αθεράπευτα μπάσκετικός μέχρι τα γεράματα. Δεν έχω κάτι με τη Λίβερπουλ, απλώς έκατσε το timing μετά από όσα είχα δει να πέσω πάνω στο (αδιάφορο πλέον για εμένα) Ουέφα με Ντόρτμουντ, Σεβίλλη και το κακό συναπάντημα.

• Like 1
Δημοσ.

Να και τρία πραγματάκια που μόλις έμαθα (εκεί που δεν το περίμενα, στην εκπομπή της Ευρωλίγδας στην ΕΡΤ).

Πρώτον η εντός ΗΠΑ τηλεθέαση του αποχαιρετιστήριου αγώνα του Kobe ξεπέρασε αυτή των Warriors κατά 1,5 εκατομμύριο (5,8 έναντι 4, κάτι).

Δεύτερον από τη σεζόν 2017-18 θα έχουμε διαφημίσεις στις εμφανίσεις των ομάδων του ΝΒΑ (διαφωνώ κάθετα κι οριζόντια, φαντάζομαι και πολλοί άλλοι). Εντάξει, μιλάνε για ένα (και καλά) πιλοτικό πρόγραμμα με patch 6x6 εκατοστών και όχι το καρναβάλι του Δόχτωρα, αλλά και πάλι κάτι τέτοιο είναι πρωτόγνωρο για τη λίγκα.

Τρίτον, το σόου συνεχίζεται...

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχουμε κλασικό αγώνα Ανατολής: χαμηλό σκορ, ούτε 40% ευστοχία, τούβλα χωρίς σταματημό, σκληρό παιχνίδι, DeRozan και Lowry συνολικά 4/18 σουτ.

Παρ' ολ' αυτά έχει ενδιαφέρον.

• Like 1
Δημοσ.

O Paul George έχει διαλύσει τον DeRozan και στις 2 πλευρές.

Ο George Hill έκανε καλή δουλειά σχετικά στον Lowry.

Γενικά τα matchups ευνοούν αρκετά τους Pacers.

Το θέμα είναι αν θα μπορέσουν να σκοράρουν αρκετά για να κερδίσουν την σειρά.

edit: 7/28  Lowry και DDR αυτή την στιγμή

• Like 1
Δημοσ.

Μάιστα, από τη μία ο Paul George καθάρισε μόνος του το μετριότατο Τορόντο, από την άλλη έχουμε 60-33 στο ημίχρονο. Με λίγο περίεργη διαιτησία είναι η αλήθεια, αλλά δεν νομίζω ότι επηρεάζει το αποτέλεσμα, η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων είναι τεράστια. Ο Μούσιας μια τραγωδία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...