4saken Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Kριμα που 2 αγαπημενες ομαδες επρεπε να παιξουν τα ρεκορ τους στο φιναλε της σεζον. Παω να δω στο nba greece κραξιμο εκατερωθεν... 2
Rabican Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 μακαρι οι GSW να μην ειχαν χασει κατι χαζα ματς οπως με Nuggets/Celtics/Lakers/Wolves και ετσι να κατεβαιναν με δευτερα στο SA. θα κραταγαν και οι 2 ομαδες τα ρεκορ τους..
jimmy0077 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 O Westbrook έκανε triple-double από το 1ο ημίχρονο(σε 18 λεπτά!!!) και ισοφάρισε το all-time ρεκόρ του Magic για περισσότερα triple-doubles σε μία σεζόν(18).
nzeppos Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος το "all-time" ρεκόρ πρακτικά είναι των τελευταίων 40 ετών ή κάτι τέτοιο. Άλλωστε ο Όσκαρ Ρόμπερτσον το 1961-62 είχε βγάλει τη σεζόν με μέσο όρο triple double (31-12-11) έχοντας παίξει 79 αγώνες, άρα σίγουρα είχε κάνει πολλά περισσότερα (προφανώς σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος μπάσκετ). Στο δε basketball-reference ξεκινάνε να μετράνε ριμπάουντ και ασίστ ανά παίκτη ανά αγώνα μόλις από το 1983 και μετά (πιο πριν υπάρχουν μόνο οι μέσοι όροι σεζόν). Στη σύγκριση μεταξύ Westbrook και Magic, κάτι δεν μου πάει καλά πάντως. Σαν να μου φαίνεται ότι η πραγματική διαφορά μεταξύ των δύο παικτών είναι χαώδης, πιθανώς επειδή θεωρώ ότι με τον RW οι Ζομπισόνικς δεν θα κατορθώσουν ποτέ τίποτα. Ότι δηλαδή ενώ ο Magic έκανε τους συμπαίκτες τους καλύτερους, ο Westbrook με τον τρόπο που παίζει μάλλον τους κάνει χειρότερους. 1
~mxls~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ... Στη σύγκριση μεταξύ Westbrook και Magic... Ποια σύγκριση τώρα... 2
4saken Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τοοσες ομαδες στο nba, εγω οηγα και εγινα sonics εν μεσω αλει ουπ και αποκλεισμο απο Ντενβερ.... Που θα παει μια μερα θα γυρισει η ομαδα με payton και kemp junior... 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Ποια σύγκριση τώρα... μλκιες των καφρων που δεν εχουν με τι να ασχοληθουν... συγκρισεις μεταξυ παικτων, ομαδων, ολα αυτα εμενα μου μοιαζουν επιπεδου "ποιος την εχει ποιο μεγαλη", μην ασχολειστε με παπαριες
gas83 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ναι ρε μαβς ναι α ρε ντιρκ τεραστιε.ακομα παιζει σε πολυ υψηλο επιπεδο και ας ειναι και 37 ο αγαπημενος μου παικτης ever
jimmy0077 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος το "all-time" ρεκόρ πρακτικά είναι των τελευταίων 40 ετών ή κάτι τέτοιο. Άλλωστε ο Όσκαρ Ρόμπερτσον το 1961-62 είχε βγάλει τη σεζόν με μέσο όρο triple double (31-12-11) έχοντας παίξει 79 αγώνες, άρα σίγουρα είχε κάνει πολλά περισσότερα (προφανώς σε ένα εντελώς διαφορετικό είδος μπάσκετ). Στο δε basketball-reference ξεκινάνε να μετράνε ριμπάουντ και ασίστ ανά παίκτη ανά αγώνα μόλις από το 1983 και μετά (πιο πριν υπάρχουν μόνο οι μέσοι όροι σεζόν). Στη σύγκριση μεταξύ Westbrook και Magic, κάτι δεν μου πάει καλά πάντως. Σαν να μου φαίνεται ότι η πραγματική διαφορά μεταξύ των δύο παικτών είναι χαώδης, πιθανώς επειδή θεωρώ ότι με τον RW οι Ζομπισόνικς δεν θα κατορθώσουν ποτέ τίποτα. Ότι δηλαδή ενώ ο Magic έκανε τους συμπαίκτες τους καλύτερους, ο Westbrook με τον τρόπο που παίζει μάλλον τους κάνει χειρότερους. Nαι είναι all-time με βάση το πότε άρχισαν να μετρούν τα περισσότερα stats. Δεν υπάρχει σύγκριση Westbrook και Magic. Είναι βλασφημία να το συζητάμε. Το μοναδικό συγκρίσιμο είναι ένα μεμονωμένο ρεκόρ σχετικά με τα triple-doubles. Ο Magic είναι top 5 ever αναμφίβολα. O Westbrook ΙΣΩΣ top 50. Δεν συγκρίνονται και για άλλους λόγους(αντιδιαμετρικά στυλ και διαφορετική εποχή) αλλά η διαφορά επιπέδου είναι ο σημαντικότερος. Στο ότι δεν κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους διαφωνώ αλλά προφανώς ούτε αυτό συγκρίνεται με τον Magic, που ήταν ο καλύτερος ever σε αυτό τον τομέα. 1
mrpink Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 τι λετε ωρε που θα κοψουμε περα απ τα news για να μην βλεπουμε αποτελεσματα και να χασουμε τετοιες ειδησεις; http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/humor/h-episthmh-milhse-ayth-einai-h-stash-gia-na-exoyn-sigoyra-oi-gynaikes-orgasmo.4000309.html Εμ, πως να φτάσουν σε οργασμό οι καψερές; http://www.onmed.gr/sexoualikothta/item/342276-poio-einai-to-fysiologiko-megethos-peous-%E2%80%93-ti-deixnei-i-megalyteri-erevna-sto-eidos-tis
4saken Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 “Κάθε φορά που είχα τη μπάλα, μου έλεγε: έλα να δούμε τι μπορείς να κάνεις. Αυτό δείχνει τι είδους παίκτης είναι, πόσο ανταγωνιστικός είναι. Απλά ήθελα να παίξω εναντίον του άλλη μία, τελευταία φορά” υπογράμμισε ο “K.D.”, που σύμφωνα με το Elias Sports Bureau είναι ένας από τους πέντε παίκτες που έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο από τον Bryant στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Οι άλλοι τέσσερις είναι ο LeBron James, ο Allen Iverson, o Karl Malone και ο Gary Payton.
jimmy0077 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Κλείδωσαν οι 2 πρώτες σειρές. Cavs-Pistons και Raptors-Pacers Στην Δύση λογικά θα έχουμε Warriors-Rockets, Spurs-Grizzlies, Thunder-Mavs, Clippers-Blazers Μηδενικό ενδιαφέρον στα 3 πρώτα(ειδικά στο 2ο και το 3ο). Tα άλλα δύο στην Ανατολή εξαρτώνται από το αυριανό BOS-MIA. Αν κερδίσουν οι Celtics, έχουμε λογικά Hawks-Ηeat και Celtics-Hornets. Αν κερδίσουν οι Heat, έχουμε λογικά Heat-Celtics και Hawks-Hornets. (Το λογικά σημαίνει πως περιμένω οι Hawks να κερδίσουν τους Wizards που ξεκουράζουν όλους τους βασικούς και οι Hornets τους Magic εντός έδρας). 1
nzeppos Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τι εννοείς "μηδενικό ενδιαφέρον"; Εγώ θέλω να δω Harden να μαρκάρει Splash Brothers! Να γελάω μέχρι δακρύων. Κατά τ' άλλα το Μέμφις αν και θέλει νίκες μπας και γλιτώσει την 7η θέση και αποφύγει τους 2 πρώτους, έκατσε και έχασε κοντά 30 πόντους απ' τους Clippers. Δεν ξέρω τι ελπίδες θα έχουν αύριο σε back-to-back αγώνα, τη νύχτα που θα σπάσει το Ρεκόρ. Θα βάλω να το δω αύριο απόγευμα αυτό, δεν μπαίνω Internet το πρωί, ζέσταμα για τα playoff. 1
jimmy0077 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Για αυτό το διαχώρισα ελαφρώς με τα άλλα 2 και εγώ. Οι Grizzlies κατεβάζουν σχεδόν D-League ομάδα με 3-4 εξαιρέσεις. Θα σκουπιστούν.
patrickdrd Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Τι εννοείς "μηδενικό ενδιαφέρον"; Εγώ θέλω να δω Harden να μην μαρκάρει Splash Brothers! Να γελάω μέχρι δακρύων. Κατά τ' άλλα το Μέμφις αν και θέλει νίκες μπας και γλιτώσει την 7η θέση και αποφύγει τους 2 πρώτους, έκατσε και έχασε κοντά 30 πόντους απ' τους Clippers. Δεν ξέρω τι ελπίδες θα έχουν αύριο σε back-to-back αγώνα, τη νύχτα που θα σπάσει το Ρεκόρ. Θα βάλω να το δω αύριο απόγευμα αυτό, δεν μπαίνω Internet το πρωί, ζέσταμα για τα playoff. corrected that 4u 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα