Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

70 νίκες το GS...

Το ρεκόρ βέβαια παραμένει δύσκολο μιας και έχουμε μέσα-έξω το Μέμφις και έξω το Σαν Αντόνιο (δύσκολο να πάρουμε νίκη εκεί μέσα).

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. Η ήττα από τη Μινεσότα ήταν τραγικό έγκλημα τεράστιου βεληνεκούς. Ούτε η Νταρουσάφακα δεν έχανε από τέτοιο αντίπαλο και οι splash brothers πήγαν και μου αμόλησαν 8/150 σουτ.

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια απο ποιους χανεις, αφου εφτασες 70 νικες σημαινει οτι κερδιζες τις πολυ καλες ομαδες,καπου θα χανες "ετυχε" να χασεις απο τα λιμα...Σε ενα ματς θα κριθει το ρεκορ κα των 2, ξερουμε ημερομηνια?

Δημοσ.

Ε μα ακριβώς αυτό. Δεν γίνεται να έχεις πατήσει τους πάντες, να έχεις ήδη σπάσει κάμποσα ρεκόρ, να είσαι μια ανάσα από τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του ΝΒΑ και να πας να χάνεις από τη Μινεσότα σε ένα αδιάφορο (για τους άλλους) αγώνα. Είναι κρίμα κι άδικο.

Τα 3 παιχνίδια που απομένουν είναι:

• Κυριακή 10/4, 3πμ στο Μέμφις
  • Δευτέρα 11/4, 2πμ στο Σαν Αντόνιο (ενδεχομένως το παιχνίδι της χρονιάς προκειμένου να σπάσει το ρεκόρ)
  • Πέμπτη 14/4, 5:30πμ εντός με το Μέμφις

17 Απριλίου ξεκινάνε τα playoffs.

ps: όλες οι ώρες είναι Ελλάδος

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν ξέρω που στο καλό θα δω τους αγώνες σε replay σε HD stream την επόμενη μέρα. Από όσες προτεινόμενες λύσεις έχω κοιτάξει (κυρίως μέσω reddit), καμία δεν φαίνεται να με καλύπτει πλήρως. Άλλα είναι μόνο SD, άλλα έχουν γίνει private χωρίς να δίνουν πολλές λεπτομέρειες (πχ. hehestreams), ελάχιστα συνεργάζονται με Kodi/Openelec κλπ. Άιντε να δούμε...

Δημοσ.

3/3 @ρχιδατα τριποντα ο δικος σου. Αν του εδιναν αυτον τον ρολο νωριτερα οι ταγαρομπακς θεωρω οτι ειχε το MIP στο τσεπακι. Οχι οτι θα του λειψουν οι προσωπικοι τιτλοι ετσι οπως εξελισσεται..

Kριμα τον εφαγαν τα φαουλ. Πηγαινε καρφωτος για 40 και τριπ νταμπ.

Δημοσ.

http://www.nbaplayoffsbracket.com/2016/index.php

Αν αρχιζαν τωρα.Λογικα τα περισσοτερα ζευγαρια δεν θα αλλαξουν.

Μονο GSW θα δω, και οσα ζευγαρια πανε σε 5 παιχνιδι.

Το Portland κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 5ο και θα παίξει με τους Clippers στον 1ο γύρο.

Θα έχει κάποιο ενδιαφέρον αυτή η σειρά.

Και είναι η μοναδική που πρακτικά έχει κλειδώσει.

Το Memphis μπορεί να μην ξανακερδίσει, oπότε είτε 6οι είτε 7οι.

Συνεπώς, είτε OKC είτε SAS. Μaximum ένα παιχνίδι να πάρουν δηλαδή.

Λογικά 8οι θα είναι οι Mavericks και θα παίξουν με Warriors(σκούπα).

Στην Ανατολή, οι θέσεις 3-6 είναι εντελώς ανοιχτές.

Μεταξύ τους θα παίξουν αυτές οι 4 ομάδες, αλλά λογικά τελευταία μέρα θα μάθουμε ποιος με ποιον και πλεονέκτημα έδρας.

Αν ήμουν κάποια από αυτές τις ομάδες, θα προσπαθούσα είτε 3ος είτε 6ος.

4ος και 5ος(όποιος περάσει την 1η φάση), παίζει με τους Cavs στους ημιτελικούς, που προφανώς θέλεις να τους αποφύγεις.

3/3 @ρχιδατα τριποντα ο δικος σου. Αν του εδιναν αυτον τον ρολο νωριτερα οι ταγαρομπακς θεωρω οτι ειχε το MIP στο τσεπακι. Οχι οτι θα του λειψουν οι προσωπικοι τιτλοι ετσι οπως εξελισσεται..

Kριμα τον εφαγαν τα φαουλ. Πηγαινε καρφωτος για 40 και τριπ νταμπ.

Κawhi,C.J McCollum και Steph είναι οι 3 υποψήφιοι για εμένα.

Ο Γιάννης δεν είναι καν στην συζήτηση γιατί δεν μπορείς να μπεις με βάση μόνο τον τελευταίο μήνα +

Δημοσ.

Κawhi,C.J McCollum και Steph είναι οι 3 υποψήφιοι για εμένα.

Ο Γιάννης δεν είναι καν στην συζήτηση γιατί δεν μπορείς να μπεις με βάση μόνο τον τελευταίο μήνα +

Σιγουρα, για αυτο λεω αμα τους ερχονταν η επιφοιτηση νωριτερα. Ο Μακολουμ θα το παρει λογικα.

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα, ο Kawhi το αξίζει περισσότερο.

Η πρόοδός του από την 4η στην 5η του σεζόν είναι πραγματικά εξωπραγματική.

Στο επιθετικό κομμάτι πάντα.

Αμυντικά είναι ο καλύτερος εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον.

Αλλά ο C.J.  είναι φαβορί με βάση την νοοτροπία αυτών που ψηφίζουν.

Δύσκολο να το δώσουν σε παίκτη που θα είναι σίγουρα στο top 5 του MVP voting ή στον MVP.

• Like 1
Δημοσ.

Nzeppos εγω βολευομαι με davka και sportcult, προφανως δεν ειναι αυτο που ζητας και σιγουρα τα ξερεις και τα δυο, τα γραφω για καναν αλλο...

• Like 3
Δημοσ.

Όχι, ομολογώ ότι δεν ήξερα κανένα από τα δύο αφού γενικά δεν κατεβάζω μπασκετικά torrents, προτιμώ το streaming (κατά προτίμηση απευθείας στην TV). Επειδή όμως δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα φέτος, ας έχουμε και μια εναλλακτική λύση. Συνεπώς bookmarked και τα δύο. Το καλό με το δεύτερο είναι πως έχει και ευρωπαϊκούς αγώνες, MLB κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω με το που ξεκιναν τα play off unfollow nba και nba greece στο fb, ισως και gazetta κτλ, κομμενη ΕΡΑ και το ΟΤΕ sports 4 μεχρι να δω το ματς της προηγουμενης βραδιας, εχω φαει απιστευτα spoiler σε φαση να ανοιγω ραδιοφωνο στο αυτοκινητο και το πρωτο που ακουω να ναι "με νικη ξεκινησαν οι spurs"... :X

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...