jimmy0077 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Βγάζουν και μία εικόνα κούρασης είναι η αλήθεια στα τελευταία παιχνίδια. Αλλά δεν νομίζω να τους επηρεάσει ιδιαίτερα, αφού στον 1ο γύρο θα σκουπίσουν λογικά. Άντε 4-1. Και θα ξεκουραστούν τότε μία εβδομάδα.
Andy Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 δεν το λεω τοσο για την κουραση οσο για κανεναν τραυματισμο.better safe than sorry 2
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Όταν τον ρώτησα αν κυνηγάει το ρεκόρ απάντησε " It's worth maybe a cup of coffee". Δεν τον νοιάζουν ιδιαίτερα τον Pop αυτά, για αυτό δεν έχω εικόνα τι θα κάνει. .....ε εντάξει, θα ξέχασε να βάλει ένα ν ο αλητάμπουρας άνθρωπος 2
KeepWalking7 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Είδα ένα gifaki στο reddit και έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω..αν δεν κάνω λάθος ήταν ο jared sullinger να μην κάνει άμυνα εντός πεδίας μετα από δύο προσποιησεις του αντιπάλου απλά να τον αφήνει να σουταρει..αν το έχει δει κανένας να μου το στείλει..
Andy Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Είδα ένα gifaki στο reddit και έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω..αν δεν κάνω λάθος ήταν ο jared sullinger να μην κάνει άμυνα εντός πεδίας μετα από δύο προσποιησεις του αντιπάλου απλά να τον αφήνει να σουταρει..αν το έχει δει κανένας να μου το στείλει.. 1
mrpink Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτός ο ΑρχιΔιάκονος δεν έχει ελληνικές ρίζες ρε παιδιά;
sl028 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ιταλοφέρνει "On May 21, 2015, he was selected by the Italian national team to play in an international tournament" Πηγη https://en.wikipedia.org/wiki/Ryan_Arcidiacono 1
nzeppos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 He's refusing to pass (τον πυρσό, όχι την μπάλα!) και καλά κάνει, αφού η ομάδα που φοράει τις φανέλες των Lakers βρίσκεται σε τέτοια τραγική κατάσταση σήψης και αποσύνθεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα