Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο στεφ κανονικα πρεπει να ειναι ο πρωτος unanimous MVP στην ιστορια με αυτα που κανει φετος αλλα ολο και καποιος δημοσιογραφος φαν του λεμπρον θα του κλεεψει 1-2 ψηφους

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Πιθανό αυτό που λες.

Εγώ αν με ανάγκαζαν να βρω 2ο-3ο, θα έβαζα Kawhi και Westbrook. Δυσκολεύομαι για την σειρά μεταξύ των 2.

Δημοσ.

Άρχισαν τα κινέζικα.

Ήττα εντός για τους Warriors, η πρώτη μετά από 14 μήνες (54 σερί, ρεκόρ). Πάει να πει χάθηκε η ευκαιρία τους να γίνουν η πρώτη ομάδα με με 41-0 εντός σε μία σεζόν. Και με 68-8 στενεύουν τα περιθώρια για το ρεκόρ των Μπουλς.

ps: 5ο triple double ο Γιάννης.

• Like 2
Δημοσ.

ο στεφ κανονικα πρεπει να ειναι ο πρωτος unanimous MVP στην ιστορια με αυτα που κανει φετος

Εχουν υπαρξει ΠΟΛΥ επικοτερες χρονιες απο πολλους παικτες στο παρελθον.

Δημοσ.

ο στεφ κανονικα πρεπει να ειναι ο πρωτος unanimous MVP στην ιστορια με αυτα που κανει φετος αλλα ολο και καποιος δημοσιογραφος φαν του λεμπρον θα του κλεεψει 1-2 ψηφους

O Westbrook κανει πολυ εντυπωσιακή χρονια παντως, ευκολα θα ειναι 2ος με αρκετες ψηφους. 

Δημοσ.

Άρχισαν τα κινέζικα.

Ήττα εντός για τους Warriors, η πρώτη μετά από 14 μήνες (54 σερί, ρεκόρ). Πάει να πει χάθηκε η ευκαιρία τους να γίνουν η πρώτη ομάδα με με 41-0 εντός σε μία σεζόν. Και με 68-8 στενεύουν τα περιθώρια για το ρεκόρ των Μπουλς.

Και εχουν ψιλοδυσκολο προγραμμα.

Εντος: Πορτλαντ, Μινεσοτα και μετα Σπερς

Εκτος: Μεμφις και Σπερς

Εντος: Μεμφις

Μαλλον θα το σπασουν αλλά πλεον δεν ειναι και 100% σιγουρο οπως εμοιαζε λιγο καιρο πριν.

Δημοσ.

μετα την χτεσινη ηττα βλεπω απλα να το ισοφαριζουν

παντως πρεπει να σκεφτουν πολυ καλα τι θελουν να κανουν.παρολο που ειναι νεα ομαδα σε ηλικιες φαινονται κουρασμενοι στα τελευταια 10 ματς και εχουν σταματησει οι 20αρες και οι 30αρες διαφορες πλεον κερδιζουν ψιλοδυσκολα

καλο το ρεκορ αλλα χωρις πρωταθλημα δε λεει

ο ποπ σιγουρα θα τους ξεκουρασει ολους στα τελευταια ματς

οκ γεροντια αλλα και παλι

posthelper μονο ο λεμπρον και ο σακ θα μπορουσαν να εχουν παρει το mvp με ολες τις ψηφος

για την ακριβεια η regular που κανει ο στεφ και με τον τροπο που την κανει σπαζοντας ενα σωρο ρεκορ μαλλο ν ειναι και η GOAT regular απο παικτη

jimmy o kawhi ειναι σιγουρα μεσα στους 3(πιθανοτατα ξανα σερι DPOY) αλλα κατα τη γνωμη μου παρολο που ο westbrook κανει τρομερη σεζον με απιστευτα νουμερα και 16 triple-double εγω θα επελεγα τον ντοραντ ενα κλικ πιο πανω

και το λεω αυτο εχοντας παρακολουθησει πολλα ματς της οκλα που ελειπε ο ενας η ο αλλος απο τραυματισμους

οποτε λειπει ο ντουραντ ο west δυσκολευετε να παρει την ομαδα στις πλατες του και να ποσταρει τα νουμερα που εχει και να κερδιζει ματς

ο ντουραντ δεν εχει προβλημα να το κανει αυτο  και βασικα εκτος απο το οτι το βλεπουμε αυτο λενε και τα νουμερα

καπου το χα δει τις προαλλες αν το ξαναβρω θα το ποσταρω αλλα οι νικες με τον ενα η τον αλλο εκτος εχουν μεγαλη διαφορα

και επισης οχι οτι ο ντουραντ δεν κανει καλη σεζον 28/8/5 με τρομερη ευστοχια και αργησε και να βρει ρυθμο με τους διαρκεις τραυματισμους.θα ταν καλυτερα ακομα

Δημοσ.

Τα λεφτά μου πάντως φέτος θα τα έβαζα στο ΣΑ και όχι στους Γουόριορς.

posthelper μονο ο λεμπρον και ο σακ θα μπορουσαν να εχουν παρει το mvp με ολες τις ψηφος

για την ακριβεια η regular που κανει ο στεφ και με τον τροπο που την κανει σπαζοντας ενα σωρο ρεκορ μαλλο ν ειναι και η GOAT regular απο παικτη

Έ, όχι. Not even close για την ακρίβεια. Υπήρξαν πολύ καλύτερες regular απο παίκτες όπως Σακίλ-Αϊβερσον-Τζόρνταν ή και παλιότερα οι triple-double σεζόν του Ρόμπερτσον. Καλός-χρυσός ο Κάρι αλλά με 2.5 μιση σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο ο ντόρος που γίνεται γύρω απ' το όνομα του είναι δυσανάλογα μεγαλος. Ο Ντουράντ π.χ φέτος κάνει πιο ολοκληρωμένη σεζόν αλλά κανείς δεν το αναφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Τα λεφτά μου πάντως φέτος θα τα έβαζα στο ΣΑ και όχι στους Γουόριορς.

Έ, όχι. Not even close για την ακρίβεια. Υπήρξαν πολύ καλύτερες regular απο παίκτες όπως Σακίλ-Αϊβερσον-Τζόρνταν ή και παλιότερα οι triple-double σεζόν του Ρόμπερτσον. Καλός-χρυσός ο Κάρι αλλά με 2.5 μιση σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο ο ντόρος που γίνεται γύρω απ' το όνομα του είναι δυσανάλογα μεγαλος. Ο Ντουράντ π.χ φέτος κάνει πιο ολοκληρωμένη σεζόν αλλά κανείς δεν το αναφέρει.

sorry αλλα 30/7/5/2   με 50/46/90 ποσοστα δεν ειχε ποτε κανεις αυτο ειναι το εντυπωσιακο

ποσο μαλλον οταν εξαιτιας του πανε να σπασουν το ρεκορ των μπουλς η ειναι κοντα

μιλαμε για regular μονο

ο κομπε το 05-06 πχ ειχε 35/5/5 καποιος θα λεγε καλυτερα νουμερα αλλα τι σημαινει αυτο οτι ειχε καλυτερη σεζον?οχι

κοιταμε σφαιρικα το impact που εχει στην ομαδα και ποσο την βοηθανε αυτα τα απιστευτα νουμερα να κερδιζει

το not even close που λες ειναι ακριβως αντιθετο κατα τη γνωμη μου.κατω απο τοπ3 δε μπορει να ειναι η χρονια του στεφ

ασε τι εκανε πριν και αν εχει hype  2,5 σεζον

εδω συζηταμε τι εχει κανει ΦΕΤΟΣ και φετος εχει κανει παπαδες

για ντουραντ γραφω πιο πανω

• Like 1
Δημοσ.

jimmy o kawhi ειναι σιγουρα μεσα στους 3(πιθανοτατα ξανα σερι DPOY) αλλα κατα τη γνωμη μου παρολο που ο westbrook κανει τρομερη σεζον με απιστευτα νουμερα και 16 triple-double εγω θα επελεγα τον ντοραντ ενα κλικ πιο πανω

και το λεω αυτο εχοντας παρακολουθησει πολλα ματς της οκλα που ελειπε ο ενας η ο αλλος απο τραυματισμους

οποτε λειπει ο ντουραντ ο west δυσκολευετε να παρει την ομαδα στις πλατες του και να ποσταρει τα νουμερα που εχει και να κερδιζει ματς

ο ντουραντ δεν εχει προβλημα να το κανει αυτο  και βασικα εκτος απο το οτι το βλεπουμε αυτο λενε και τα νουμερα

καπου το χα δει τις προαλλες αν το ξαναβρω θα το ποσταρω αλλα οι νικες με τον ενα η τον αλλο εκτος εχουν μεγαλη διαφορα

και επισης οχι οτι ο ντουραντ δεν κανει καλη σεζον 28/8/5 με τρομερη ευστοχια και αργησε και να βρει ρυθμο με τους διαρκεις τραυματισμους.θα ταν καλυτερα ακομα

Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω πως εννοούσα για MVP για φέτος.

Αν με ρωτήσεις ποιον παίκτη θα ήθελα να έχω στην ομάδα μου ως franchise player θα έπαιρνα τον Durant. 

O Westbrook έχει χάσει μόνο 1 παιχνίδι φέτος και ο Durant 9.

Ισχύει ότι ο Durant άργησε να βρει ρυθμό στην αρχή.

Αλλά κρίνουμε για αυτή την σεζόν, και όχι γενικά.

Ο Westbrook είναι ελαφρώς πιο κομβικός για τους Thunder από τον Durant.

Φαίνεται στα στατιστικά(οι 5άδες χωρίς τον Durant αλλά με τον Westbrook έχουν καλύτερο net rating από το αντίστροφο).

Φαίνεται και αν έχεις δει αρκετά παιχνίδια των Thunder.

Αρκετές φορές χάνουν leads ή δημιουργούνται deficits με τον RW στον πάγκο και τον Durant στον πάγκο.

Δεν σημαίνει αυτό πως είναι καλύτερος παίκτης ο Westbrook(δεν είναι).

O KD για εμένα ειναι 2ος πίσω από τον Curry και ο Westbrook είναι 5ος μετά από Kawhi και Lebron.

Απλά η δομή αυτής της ομάδας είναι τέτοια που ο Westbrook είναι πιο σημαντικός από τον KD στην επιτυχία της.

Το βλέπω σαν να είναι ο RW η μηχανή της ομάδας και ο KD το έξτρα τεράστιο εξάρτημα που την κάνει elite.

Elite εννοώ 55+ νίκες

Ο σημαντικότερος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως δεν έχουν άλλο αξιόπιστο(για φέτος) ball-handler στους guards.

Και ο KD φέτος είναι αρκετά error prone ως ball-handler στο pick n roll.

Τα basic stats του Durant είναι εξαιρετικά, απλά αν πας σε advanced team stats, βλέπεις αυτό τον διαχωρισμό.

Επίσης, το γεγονός πως όποτε κάνει triple-double ο RW, οι Thunder κερδίζουν, λέει και αυτό κάτι.

Οι διαφορές βέβαια δεν είναι τεράστιες.

Επαναλαμβάνω πως μιλάω μόνο για την φετινή σεζόν και πόσο valuable είναι για την ομάδα.

Όχι σε βάθος χρόνου, ούτε το ποιος είναι καλύτερος, όπου υπερτερεί ο Durant προφανώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...