Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1668

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

ναι μαρη γιουλαρα, καλα τους ξηγηθηκε, γαμω την βαλενθια θα πω εγω γιατι μου σπασε τα νευρα απο εκει που πηγαινε τρενο τωρα χανει αμπαριζα, δεν την χαλασε,

anyway, στα δικα μας, οποιος εχει δορυφορικη, βλεπει nba και ματακι (lnb) στους τουρκικους δορυφορους να σπευσει να συντονιστει στο tv8:

https://twitter.com/yayinekrani/status/704040978458480643/photo/1

Δημοσ.

Πως κάνετε έτσι; Συνηθισμένα πράγματα. :P

Θα την πω όμως την κακιά μου, 5" μένουν, πίεσε τη μπάλα, περπατώντας κατέβηκε.

Ακριβώς αυτό ειπα μεσα μου οταν ειδα το βιντεάκι. 

Έχεις εναν τυπο που βάζει το τόπι από το κρεβάτι της μάνας σου, μένουν 2-3-4 δευτερόλεπτα και εισαι παράταση. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; #yolo...

• Like 1
Δημοσ.

Τι να κλάσει ο Κάρι; Ο Γιουλ τα βάζει απ' το σπίτι του (γαμώ το σπίτι του :P )

κι οχι μονο αυτο, ο καρις πηγαινε παρατα αν δεν το βαζε, στα παπακια του δλδ, ο γιουλαρας εχανε, χωρια που το βαλε κατι χιλιομετρα πιο πισω ;)

• Like 1
Δημοσ.

Τι είναι αυτός ο Κάρι ρε; Δεν υπάρχει το άτομο!!!

Δεν είναι απλά ότι είναι φοβερός σουτέρ, και βάζει ένα σκασμό τρίποντα, είναι κυρίως ο τρόπος που τα βάζει. Είναι λες και πετά την μπάλα, αντί να σουτάρει, και παρόλαυτά αυτή πέρνει και γαμώ τις τροχιές για το κέντρο του στεφανιού!

Δημοσ.

κι οχι μονο αυτο, ο καρις πηγαινε παρατα αν δεν το βαζε, στα παπακια του δλδ, ο γιουλαρας εχανε, χωρια που το βαλε κατι χιλιομετρα πιο πισω ;)

Πάντως, πέρα απ' το buzzer beater που του άνοιξε η κωλάρα, αυτήν τη στιγμή πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος closer - ηγέτης στην ευρωλίγκα (ίσως μαζί με τον Ντιλέινι) και σίγουρα ο καλύτερος ευρωπαίος 2-way guard. Επειδή έχω δει όλα τα ματς της Ρεάλ τα τελευταία χρόνια, έχει πολύ μεγάλη εξέλιξη σε ηγεσία, αυτοπεποίθηση, διάβασμα, τα πάντα όλα. Credits στο Λάσο που τον καθιέρωσε, χωρίς περιστροφές, στον άσο ενώ είναι κόμπο γκαρντ και παρόλο που είχε πιο ταλαντούχο και φτασμένο παίχτη στη θέση αυτή (Τσάτσο)

Anyway, όποιος δεν είδε τη ματσάρα και θέλει να τη δει

https://mega.nz/#!A1pl2KzY!yCX5pb5QrqjKhMXs4n7QIwMMRQzvHaPgbPNm_FkJ1Bg

• Like 2
Δημοσ.

ακριβως αυτη ηταν η πρωτη σκεψη μου μολις τα ειδα και τα 2. νταξει ο καρυ στα @@ του.. πιεση ειχε, αλλα οχι σαν του Γιουλ..

ομως, αυτο που εκανε ο γιουλ ηταν απλα ενα σουτ απελπισιας. αυτο που εκανε ο καρυ ηταν καθαρη αυτοπεποιθηση (και κατα τη γνωμη μου στρατηγικη με την εννοια οτι ο αλλος θα τον επαιζε αμυνα στο τριποντο κοντα. οποτε ο καρυς ισως σκεφτηκε "τι δεν περιμενει; σουτ απο τα 10 μετρα. το εχω παρτο!"). του γιουλ το λες και τυχερο. του καρυ οχι..

• Like 2
Δημοσ.

ο στεφ το συγκεκριμενο σουτ το χει βαλει καμια 10 φορες φετος ηδη και αλλες 3-4 απο ακομ πιο πισω οποτε μονο τυχερο δε το λες

εννοειται οτι εχει απιστευτο range 

και μονο να δειτε το pre-game warm-up που κανει που βαραει συνεχεια τριποντα κανονικα απο το κεντρο και τα βαζει δε θες κατι αλλο για να ξερεις οτι ειναι καθαρα ικανοτητα

Δημοσ.

ο στεφ το συγκεκριμενο σουτ το χει βαλει καμια 10 φορες φετος ηδη και αλλες 3-4 απο ακομ πιο πισω οποτε μονο τυχερο δε το λες

εννοειται οτι εχει απιστευτο range 

και μονο να δειτε το pre-game warm-up που κανει που βαραει συνεχεια τριποντα κανονικα απο το κεντρο και τα βαζει δε θες κατι αλλο για να ξερεις οτι ειναι καθαρα ικανοτητα

Και όχι μόνο από το κέντρο...

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα νταξει μωρε, μην τρελενεστε, τα ξερουμε, το θεμα ειναι οτι σε αλλους αρεσει, σε αλλους οχι, εξου και υπαρχουν οι επικριτες,

προσωπικα ποτε δεν τον γουσταρα κι ουτε θα τον γουσταρω, δεν πα να τα βαζει κατω απ την δικια του μπασκετα στην απεναντι,

δεν μ αρεσει αυτο το στυλ μπασκετ, πως το λενε; εγω το μπασκετ το θελω μες στο ζωγραφιστο, εκει κρινονται οι τιτλοι (για μενα),

τα χουμε ξαναπει

Δημοσ.

^Αυτό πιστεύαμε όλοι μας! Μέχρι που εμφανίστηκε η συγκεκριμένη ομάδα και ξεχάσαμε τα βασικά του αθλήματος και μας έδειξε τους 8μέτρους όρχεις της.

• Like 2
Δημοσ.

Είθε να αφήσουν εποχή οι GSW, να πάρουν 12 συνεχόμενα πρωταθλήματα και να ορίσουν εκ νέου τις αρχές του αθλήματος. Ούτως ώστε οι επόμενες γενεές να παίξουν επιτέλους μπάσκετ με σουτ, σουτ και άγιος ο Θεός, μόνο τρίποντα, αμολάτε από παντού και μη ρωτάτε το γιατί. Το παιδικό μου όνειρο :D

• Like 3
Δημοσ.

ναι, αλλα δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι βγαινουν αρκετοι και κριτικαρουν αυτο τον τροπο παιχνιδιου λεγοντας οτι καταστρεφει το μπασκετ και δεν πιστευω οτι το κανουν για αλλο λογο, σκεφτειτε το λιγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...