Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτως ή άλλως το καλοκαίρι της εθνικής προβλέπεται (πάλι) να είναι πολύ σύντομο. Δεν τους πιστεύω καθόλου, εκτός κι αν αλλάξει ριζικά ο τρόπος που παίζουμε (βλ. να το γυρίσουμε επιτέλους σε τρέξιμο, τρέξιμο, τρέξιμο, πολύ γρήγορες επιθέσεις, σουτ κατά βούληση κλπ).

Ο Αντεμπούτο λογικά θα κατέβει το καλοκαίρι αφού το έχει τάξει (δεν είναι Σόφο, Κουφός και σία...), αλλά δεν τον βλέπω να κάθεται για πολύ ακόμα.

Δημοσ.

Καλα ναι ισως αυτο να κατεβει αλλα κι εγω πηγαινα στο μακροπρόθεσμο , δε νομιζω να σπαταλήσει αλλα καλοκαίρια. Ειδικα οταν εχει βγει ενας Κομπι κι εχει πει οτι χρειαζεται δουλειά το καλοκαιρι.

(Οσο για την εθνικη, αν ο Κατσικάρης συνεχισει την ιδια διαχειριση, δυσκολα... Βεβαια ειναι κριμα γιατι υλικο υπαρχει ..)

Δημοσ.

O Kobe σε όλους τα ίδια λέει.Ειδικα ο μελιστάλαχτος,fluffy bear, φετινός Kobe(μπλιαχ).Τα λέει απλώς για να τα πει.

Το ότι πρέπει να δουλέψει το jump shoot δεν χρειάζεται να είσαι ο Popovic για να το δεις.

Κάποια πράγματα απλώς δεν γίνεται να τα εξελίξεις.Εχει ταβάνι ο καθε παίκτης-ανθρωπος.Θες iron willingness για να  ξεπεράσεις τα όρια σου.Μένει να αποδειχθεί αν το έχει ο Γιάννης.

Πιστεύω πάντως πως κανενα all star μπορεί να  χτυπήσει ο Γιάνναρος στο μέλλον,αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Όσο γτπ και αν είναι (και) φέτος οι Λέικερς, είναι πολύ σπάνιο ένας παίχτης να'ναι πρώτος σε σκορ-ασσιστ-ριμπάουντ-κλεψίματα-τάπες σε αγώνα ΝΒΑ. Για μένα πρέπει να επενδύσει στο all-around ταλέντο του.

Δεν χρειάζεται σώνει και καλά να αποκτήσει το σουτ που αναφέρει ο Kobe.

• Like 1
Δημοσ.

αν και δεν επαιξε καλα ο 'κουμπος χτες.. τον βλεπω στο shaqtin a fool (airball απο τη βολη)..

ΥΓ: σορρυ για τη χαλια αναλυση, αλλα DSLR δεν αφηνουν στο γηπεδο.. εχω φαει ηδη μια πορτα και ειπα να μην την κουβαλησω αυτη τη φορα..

ΥΓ2: στην πρωη φωτο μια σημαια που αχνοφαινεται ειμαι εγω κι ενας φιλος

post-73838-0-47593300-1456492922_thumb.jpg

post-73838-0-16707500-1456492929_thumb.jpg

post-73838-0-18351600-1456492935_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

OMFG   

game of the season

γινονται απιστευτα πραγματα και παρατα

warriors@OKC

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜFFFFFFFFFFFGGGGG

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΙΤΑΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ

game winner απο τον καρυ στην παρατα απο το κεντρο ισοφαριζοντας και το ρεκορ με 3ποντα σε αγωνα με 12

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ 

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

πωπω δε μπορω να κοιμηθω λεμε τι ειδαν τα ματια μου

οποιος θελει να απολαυση ματσαρα να κατσει αυριο να το δει

τι να σχολιασεις για το τι εγινε στο ματς οταν βλεπεις αυτο

https://www.youtube.com/watch?v=Nrqmjd42KsM

• Like 7
Δημοσ.

Ξυπνάω, με την τσίμπλα στο μάτι μπαίνω εδώ και βλέπω το βίντεο του gas χωρίς να διαβάσω τι ακριβώς έγραψε πιο πάνω. Σκέφτομαι τι λέει ο τρελάρας, πως κάνει έτσι πρωινιάτικο, αυτό δεν είναι το προχθεσινό καλάθι στο τέλος της τρίτης που έγινε νούμερο 1 στο Top10; Μετά βλέπω που γράφει Thunder και είναι το τέλος της παράτασης, διαβάζω (επιτέλους) και το κείμενο του gas, βλέπω και τα σχετικά highlights:

...και μου φεύγει το κλαπέτο. Τι έγινε πάλι ρε παιδιά...

• Like 4
Δημοσ.

Πως κάνετε έτσι; Συνηθισμένα πράγματα. :P

Θα την πω όμως την κακιά μου, 5" μένουν, πίεσε τη μπάλα, περπατώντας κατέβηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Ε, κλασικοί Thunder.

ps: κι αυτός όμως ο γεροΓκασόλ τι έκανε πάλι, 22-16-14 σε 37'. Τζάμπα η προσπάθεια βέβαια αφού το Πόρτλαντ πέρασε.

Δημοσ.

λοιπον λιγο πιο ψυχραιμα σημερα οι θαντερ εχουν κανει την αυτοκτονια του αιωνα με το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης στο ντουραντ

καταφεραν με 4 ποντους μπροστα και 14 δευτερα να απομενουν να πανε το παιχνιδι στην παραταση

ανετα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω δει ποτε regular season ειδικα με την εξελιξη και το τελος που ειχε γινεται ακομα πιο μυθικο

το αλλο που θελω να πω ειναι οτι αν τελικα καταφερουν να σπασουν το ρεκορ τον Bulls θα το χρωστανε κυριως στον στεφ(οκ λογικο ακουγεται) το λεω ομως απο την αποψη οτι ειναι πολλα ματς αν τα δει κανεις παιζει να ναι και γυρω στα 10 που δε θα πρεπε καν να διεκδικουν τη νικη με βαση το πως επαιζαν οι αντιπαλοι εκεινη τη βραδια η οτι μεχρι και τα τελευταια λεπτα ηταν πισω στο σκορ με διαφορα και ομως αυτος ο απιστευτος τυπος με τα τριποντα του καλυπτει για πλακα τις διαφορες ειναι απιστευτα clutch και οι warriors εχουν φτασει στο 53-5

ανετα στα 3 τελευταια θα μπορουσαν να εχου 2 ηττες απο μαιαμι και θαντερ αλλα τα πηραν

παει για την καλυτερη regular ever ο τυπος και αν κανει και τα ιδια στα Playoffs με πρωταθλημα και FMVP τοτε θα μιλαμε για την GOAT season

πραγματικα οποτε εχω ευκαιρια καθομαι και τον βλεπω εχω παει πολλες φορες κοιμισμενος στη δουλεια για παρτη του αλλα χαλαλι

δε τα χω ξαναδει ποτε αυτα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...