nikos21aek Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Το θέμα είναι πως με λίγα λεφτά δεν παίζεις ούτε 2άδες ούτε χωρίς χάντικαπ.Για 1 2 προβλέψεις σε κάθε γύρο εύκολο είναι.Δηλαδή περίμενες 2 φορές να σπάσει έδρα το Ντάλας;Να σπάσει την έδρα των Bulls η Ατλάντα,να αποκλειστούν οι Spurs,να σπάσει η Νέα Ορλεάνη την έδρα των Lakers,να αποκλείσει η Ατλάντα το Ορλάντο,να σπάσουν την έδρα των Thunder οι Μέμφις;Και εκτός από αυτό τα χάντικαπ είναι για γέλια.Χάντικαπ -2 στο Chicago στο δεύτερο παιχνίδι μετά από νίκη 21 πόντους στο πρώτο;Τα περισσότερα είναι σαν να παίζεις άσσο ή διπλό. @patrickdrd το Σικάγο δεν το πιστεύει κανένας και οι περισσότεροι Mavs-Heat θέλουν και πιστεύουν.Σύμφωνα με τη γνώμη του κόσμου και με τα πονταρίσματα βγαίνουν οι αποδόσεις.
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Και εκτός από αυτό τα χάντικαπ είναι για γέλια.Χάντικαπ -2 στο Chicago στο δεύτερο παιχνίδι μετά από νίκη 21 πόντους στο πρώτο;Τα περισσότερα είναι σαν να παίζεις άσσο ή διπλό. σιγουρα εχεις δικιο, για αυτο κι εγω προτιμω να παιζω το χαντικαπ του αουτσαιντερ (οταν μ'αρεσει δλδ), οπως κ να παιζω μικρα χαντικαπ, διψηφια κ πανω πολυ σπανια, συνηθως τα αποφευγω, επειδη παιζω κι οπαπ αρκετα, εχουμε κ την αβαντα της παρατασης (αν κι οποτε παει παρατα ειμαστε ταμειο (οι του +) κ παρακολουθουμε παρατα ξεγνοιαστοι ), μου χε τυχει σε ενα ματς της ρομα στο ιταλικο πρωταθλημα, πηγε παρατα κ πληρωθηκα το 2πλο στο χαντικαπ της ρομα (αουτσαιντερ), ενω στην παρατα το καλυψε η γηπεδουχος @patrickdrd το Σικάγο δεν το πιστεύει κανένας και οι περισσότεροι Mavs-Heat θέλουν και πιστεύουν.Σύμφωνα με τη γνώμη του κόσμου και με τα πονταρίσματα βγαίνουν οι αποδόσεις. σιγουρα, αυτο το καταλαβαινω, κι εγω με miami ειμαι κ θελω να περασει, απλα ειναι λιγο ειρωνικο για τους παραπανω λογους να δινεται αουτσαιντερ στην σειρα μια ομαδα που εχει καταφερει αρκετα ως τωρα
nikos21aek Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Τι να σου πω μάλλον μετά το 3-0 στο Μαιάμι θα γίνει το Σικάγο φαβορί. Αν πάνε όλα καλά και κερδίσει έστω και δύσκολα το δεύτερο παιχνίδι το θεωρώ σίγουρο ότι θα τους σπάσει και την έδρα στο επόμενο.
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 το δευτερο ματς αρκετα σημαντικο για την σειρα, ετσι το βλεπω κι εγω, συντονιστειτε, αντε γυρνα το μετα απο 2-0, δεν θα ναι ευκολο, χαλασαν και οι ωρες τωρα γμτ, πως θα δουμε ματς στις 3:30 κ στις 4:00; στις 2 που παζαν στην ανατολη, κατι γινοταν, το παλευαμε, τωρα... μονη λυση να παμε για υπνο κ να βαλουμε ξυπνητηρι
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δηλαδή περίμενες 2 φορές να σπάσει έδρα το Ντάλας;Να σπάσει την έδρα των Bulls η Ατλάντα,να αποκλειστούν οι Spurs,να σπάσει η Νέα Ορλεάνη την έδρα των Lakers,να αποκλείσει η Ατλάντα το Ορλάντο,να σπάσουν την έδρα των Thunder οι Μέμφις; Και ομως, δεν ειναι τοσο κουλα και μαλιστα πολλα χαντικαπ ηταν δωρο Πχ οταν στο Λα-Νταλας με την εικονα των 2 ομαδων μεχρι εκεινη τη στιγμη πας και μου δινεις μετα το 1ο διπλο, -6.5 ή -7 στο Νταλας στο 2ο ε σορρυ ρε φιλε, αλλα θα ημουν βλακας να μην το παρω για 1,90 αποδοση Οταν η Ατλαντα είναι η καλύτερη μικρομεσαία ομάδα εκτός εδρας σε ολη τη σεζόν, δεν ειναι κουφο που πηρε το 1ο στις σειρες. Αλλα μετα το 1ο με το Σικαγο δες πως ηρθαν τα αποτελεσματα. Οποιος κερδιζε, στο τελος επαιρνε και διαφορα. Οταν εχει γινει τοσος ντορος με δηλωσεις Ντανκαν οτι το Μεμφις τους διαλεξε επιτηδες επειδη ταιριαζουν, και ολη τη χρονια το ΣΑ σπανια εριχνε 10+ σε μικρομεσαιους και μετα τα πρωτα 2 ματς, δεν ειναι ευκαιρία να κυνηγάς μεγάλα χαντικαπ υπερ του Μεμφις? Το Ορλαντο γιατι να μην αποκλειστει? Ανυπαρκτο εκτος εδρας την περισσότερη χρονια, με το που εχασε το πλεονεκτημα δεν εγινε αουτσαιντερ? Γενικα τα πλευ οφ, ακομα και στις εκπληξεις τους, ειχαν μια λογικη μετα τα 2 πρώτα ματς στη σειρα. Δηλαδη το μπαμ γινοταν στα πρωτα ματς, μετα το ψιλοεβλεπες πως παει Χάντικαπ -2 στο Chicago στο δεύτερο παιχνίδι μετά από νίκη 21 πόντους στο πρώτο;Τα περισσότερα είναι σαν να παίζεις άσσο ή διπλό. Κοιτα, η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαστε εμεις οι γατοι και οι μπουκηδες οι ηλιθιοι. Ολοι αυτο δεν περιμεναμε? Ενα χαντικαπ -8 με -10 να παμε να παιξουμε ολοι κοντρα (μεχρι και νικη Μαιαμι)? Ε, ξερουν πολυ καλα οι ανθρωποι τι δινουν Στο φιναλε να σου πω κατι? Γιατι δεν το βλεπεις αλλιως, αν πιστευεις Σικαγο δεν ειναι μεγαλη ευκαιρια αυτο το -2?
nikos21aek Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ύπνος,ξυπνητήρι και σερί η επόμενη μέρα με ύπνο νωρίς.χαχα Μια χαρά γυρνάνε 2-0,2-2 και σπας το επόμενο για 4-2 ή το 7ο για 4-3.Όλα δύσκολα είναι.Νίκες εντός έδρας είναι μέσα στο πρόγραμμα οπότε για εμένα μέχρι να σπάσει το Σικάγο την έδρα του Μαιάμι φαβορί είναι οι Χιτ.Άλλωστε δεν ξέρεις ποτέ αν κάποιος πει στον LBJ να αναλάβει τον ρόλο για τον οποίο πήγε στο Miami πράγμα που αν κάνει θα καταφέρουν και να περάσουν το Σικάγο.
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Άλλωστε δεν ξέρεις ποτέ αν κάποιος πει στον LBJ να αναλάβει τον ρόλο για τον οποίο πήγε στο Miami πράγμα που αν κάνει θα καταφέρουν και να περάσουν το Σικάγο. :lol: οντως, ολα τα λεφτα
nikos21aek Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Στο φιναλε να σου πω κατι? Γιατι δεν το βλεπεις αλλιως, αν πιστευεις Σικαγο δεν ειναι μεγαλη ευκαιρια αυτο το -2? Όχι δεν είναι γιατί εγώ πίστευα και πιστεύω ότι το Σικάγο θα κερδίσει τα πρώτα δύο παιχνίδια αγχωτικά στον πόντο στο τέλος και ήλπιζα σε ένα καλύτερο χάντικαπ έστω και -6,5 για να παίξω Μαιάμι με +6,5.Και εντάξει το πρώτο παιχνίδι τους έκατσε πολύ καλά.Κουράστικαν και οι δύο του Μαιάμι,μπήκαν και τα τρίποντα μέσα και πήγαν με +9 στην τέταρτη περίοδο.Μέχρι τα μισά της 3ης περιόδου στον πόντο ήταν.
pamaxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Όταν ξεκίνησα να παίζω είχα την λογική ότι τα φαβορί και με βάση την φόρμα θα περνούν τα χαντικάπ,αυτό είναι και το σημείο ψαρώνει που ψαρώνει πολύς κόσμος ακόμα.Εγώ προσωπικά διαλέγω συγκεκριμένες ομάδες την σεζόν και τις πάω τρένο μέχρι τέλους μετά την 4-5 αγνιστική και κάνω αυτό που κάνει ο αεκ21 50ρικάκι και όπου μας βγάλει αν τελειώσουν σταματάω αν όχι ότι αρπάξω.Πρόπερσυ μόνο μου είχαν τελειώσει από Δεκέμβρη,ενώ φέτος είναι η καλύτερη χρονιά,ελπίζω να μην γκαντεμιαστεί τώρα στο τέλος!
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Όχι δεν είναι γιατί εγώ πίστευα και πιστεύω ότι το Σικάγο θα κερδίσει τα πρώτα δύο παιχνίδια αγχωτικά στον πόντο στο τέλος και ήλπιζα σε ένα καλύτερο χάντικαπ έστω και -6,5 για να παίξω Μαιάμι με +6,5. E ρε Νικ, αυτο δεν σου λεω? Για μακακες τους εχεις τους ανθρωπους? Δεν ξερανε ολοι οτι περιμεναμε ενα καλο χαντικαπ υπερ του Μαιαμι για να παιξουμε Μαιαμι? Πως λες να ζουν τοσες στοιχηματικες, με αγαθοεργιες? Και στο φιναλε, πιστευεις Σικαγο αγχωτικα και φοβασαι ακόμα και το -2 (που σημαινει οτι με νικη ακριβως με 2 σου επιστρεφει τα λεφτα) και πιστευεις οτι μπορει να παει και στον ποντο? (εκει χανεις λεφτα) Ε, παιξε απλη νικη Σικαγο αντι για 1,90 σε 170κατι
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ελα ντε, σωστος ο dkni, εγω μαλλον για miami +2 με κοβω
nikos21aek Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δεν είναι ότι φοβάμαι.Είναι τι ήθελα. Δεν παίζω άλλο στοίχημα.Ήλπιζα σε ένα καλό πλεονέκτημα ακόμη και μέτριο δηλαδή στο Σικάγο για να αλλάξω γνώμη και να παίξω αυτό που είπα και -6,5 τους Mavs για 3,6 απόδοση αλλά τελικά δεν έγινε οπότε συνεχίζω στην άποψή μου να μην παίξω άλλο.Το -2 τι να το κάνω;Είναι αυτό που λες και εσύ.Σαν να παίζεις 1 ή διπλό.Το να παίξω 10€ το πολύ που θα παίξω σε 1,7 απόδοση τι να λέει;Και ας μην ήταν το Μαιάμι και ας ήταν καμμία οποιαδήποτε άλλη καλή ομάδα και θα σου έλεγα αν δεν πήγαινε το hc στο -7,5 τουλάχιστον.Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει.Απλά ακόμη πιστεύει ο πολύς κόσμος ότι ο LeBron θα πάρει το πρωτάθλημα σίγουρα και πάνε σαν τα όρνια και παίζουν Μαιάμι..Ναι δεν είναι βλάκες οι μπουκ.Καλώς τα παιδιά λένε.. Εντωμεταξύ είχα βρεί μια ΓΑΜΑΤΗ σελίδα παλιά που έδειχνε τα hc και την μεταβολή τους live 3 4 μέρες πρίν τον αγώνα.Αλλά τότε δεν κρατούσα bookmarks.Παίζει να την ξέρει κανένας;Έδειχνε ψηλά ψηλά τα παιχνίδια με τις διακυμάνσεις των hc σε γράφημα.Πολύ φορτωμένη σελίδα με τίγκα γραφικό και ιστορίες.Δηλαδή παίζει να είναι πολύ γνωστή.Όχι καμιά σελιδούλα της πλάκας. Πάρτε και ένα βιντεάκι ωραίο. http://espn.go.com/video/clip?id=6548527
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 patrick, με δεδομενο οτι οι Χιτ δεν φημίζονται για το closing game τους (βεβαια μια φορά το έκαναν στα πλευ οφ) θα σου πρότεινα να πας με τη νικη του Μαιαμι αφου τους πιστευεις Κατι τετοια χαντικαπ κατα τη γνώμη μου είναι σουπερ για οποιον πιστεύει το "αουτσαιντερ". Λογικα νικη Μαιαμι θα δινει ενα αξιοσεβαστο 2,10-2,20 και αξιζει (στην ουσια η μόνη φάση που σε καιει ενω θα την γλύτωνες είναι πχ να χανει το Σικαγο 1-2π και να βαλει δι/τριποντο) Το να παίξω 10€ το πολύ που θα παίξω σε 1,7 απόδοση τι να λέει; Κάτσε ρε μλκ θα με τρελάνεις. Δηλαδη αν σου δινανε -8π στο Σικαγο, θα επαιζες Μιαμι με αποδοση 1,90, αρα συ φαινονται λιγα 7 ευρω κερδος στα 10 ευρω στοιχημα και σου φαινονται ΟΚ τα 9 ευρω? Εκτος αν εννοεις οτι για καποιο δικο σου λογο θα εβαζες 100 ευρω στο -8 του Μαιαμι ενω σε σκετη νικη Σικαγο βαζεις μεχρι 10, αυτο που μου λες ειναι οτι ξινισες για 2 ευρω? Και ας μην ήταν το Μαιάμι και ας ήταν καμμία οποιαδήποτε άλλη καλή ομάδα και θα σου έλεγα αν δεν πήγαινε το hc στο -7,5 τουλάχιστον.Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Πρωτον, ε ναι ρε, αμα δεν ηταν το Μαιαμι στους τελικους ανατολης αλλα οι Νετς σε regular season χαιρω πολυ, -18 θα σου δινανε. Αλλα τι τους περασες, για χαζους? Δευτερον, εχει ξαναγινει. -6,5 ανοιξαν οι Λεικερς με το Νταλας, διπλο το Νταλας, -6 (ωωωωωωω, υποχωρηση) το 2ο ματς!!Χεχε, ειπαμε ευχαριστω και το πηραμε ναναι καλα οι ανθρωποι
nikos21aek Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Άμα χάνει το Σικάγο 1 πόντο τελευταία επίθεση είναι δεδομένο ότι θα μπεί το δίποντο.Ή κατευθείαν ή με βολές.Δεν γίνεται να μαρκαριστεί ο άνθρωπος χωρίς φάουλ είναι πολύ γρήγορος στην αλλαγή κατεύθυνσης.Με καμία παναγία και από κανέναν. Καλύτερα +2 θα έλεγα εγώ να το παίξει άμα το πιστεύει. @DNKI Θα έπαιζα 1,91 Μαιάμι +6,5 και 1,91 Μάβερικς +6,5 10€ για 36€.Εντάξει μαλακία είπα.Θα δω.Μπορεί να το παίξω.Αλλά +6,5 Μαιάμι θα το έπαιζα με κλειστά τα μάτια.Και όχι δεν έχει ξαναγίνει.Άμα ήταν οι Celtics πχ θα πήγαινε στο -7,5 άνετα.Αυτό που λες με τους Lakers ήταν το λογικό μετά από σπάσιμο έδρας του φαβορί να κάνει μεγάλη νίκη το φαβορί.Το παράλογο θα ήταν να κέρδιζαν το πρώτο παιχνίδι οι Lakers με 21 πόντους και να έμενε το hc στα ίδια επίπεδα.Ότι γίνεται και με τους Bulls.Που εντάξει στο κεφάλι των περισσοτέρων φαβορί είναι το Μαιάμι αλλά στα χαρτιά φαβορί και γηπεδούχος και πρώτος της κανονικής περιόδου και η ομάδα με τον MVP είναι το Σικάγο. Μπήκε poll.Ψηφίστε.
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Παντως Νικο, απο αυτα που λες, δεν σε κοβω να το πιστευεις το Σικαγο οπως ειπες. Μαλλον γι'αυτο ηθελες ενα +6,5 στο Μαιαμι. Δηλαδη μαλλον περισσότερο πιστευεις ότι παιζει στα ισα και να κερδίσει το Μαιαμι (οποτε να εισαι καβατζωμενος αποκει) και οτι αν χασει, δεν θα ειναι πανω απο 6π.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα