Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω ποιος έπρεπε να το πάρει, πάντως τέτοια πράγματα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Κι εγώ θα συμφωνήσω πως ίσως πρόκειται για τον καλύτερο διαγωνισμό καρφωμάτων όλων των εποχών.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν ανταγωνισμός νομιζω ήταν ο καλυτερος διαγωνισμός, περνα την αντιπαλοτητα Τζορνταν - Ντομινικ. Θυμαμαι ωραιους διαγωνισμους και το 2003 με Τζ.Ριτς παντως. Συνολικά όμως πιστευω οτι ο Καρτερ το 2000 ηταν πιο πανω απο τους 2 μαζι.. 

• Like 2

Του γκορντον ηταν απλα απίστευτα κ δημιουργικά με τίποτα το προτελευταίο dunk του lavine δεν άξιζε 50αρι καθως δεν το κανε με την μια κ μετα κανει το ιδιο απο τις βολές (εκει περίμενα ο shaq να βαλει εννιαρι)

πριν λιγο το τελειωσα κι εγω απο ενα ριπ του c+ deportes,

ο aaron ηταν καλυτερος τουλαχιστον στον 1ο γυρο/γυρους του τελικου και επρεπε να τελειωσει εκει,

αλλα το τελευταιο καρφωμα ηταν καλυτερο του γαλλου, εξου και το πηρε

• Like 1

Καλησπέρα κι από μένα. Άσχετο με το All-Star, σχετικό με το NBA όμως, ξεκίνησα μία σειρά σε ένα beta-blog:

Άμυνα Ζώνης και NBA

http://basketikos.gr/%CE%AC%CE%BC%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-nba/

περιμένω τη γνώμη σας (είτε συμφωνείτε είτε όχι)

πριν λιγο το τελειωσα κι εγω απο ενα ριπ του c+ deportes,

ο aaron ηταν καλυτερος τουλαχιστον στον 1ο γυρο/γυρους του τελικου και επρεπε να τελειωσει εκει,

αλλα το τελευταιο καρφωμα ηταν καλυτερο του γαλλου, εξου και το πηρε

Απλα δεν επρεπε να πανε στο μπαραζ,στον προηγουμε γυρο επρεπε να ταν 50-49 και να εληγε το παρτυ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...