patrickdrd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 πες τα ρε στιβ: http://www.sport-fm.gr/article/3134593 τι 3ποντα και τσιρκο μωρε 1
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όταν μιλάει ο Στιβ καθόμαστε όλοι ήσυχοι και ακούμε! 2
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ποτε θα του δώσουν εκπομπή στο ραδιόφωνο δεν ξέρω. 1
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κανονικά έπρεπε να είναι μόνιμος σχολιαστής σε κάποια αθλητική εκπομπή, ραδιοφωνική ή τηλεοπτική (αν και φοβάμαι θα ήταν σε συνδρομητικό κανάλι, άρα στα @@ μας αφού τουλάχιστον εγώ αρνούμαι να πληρώσω) και να πληρώνεται περισσότερο από όλους τους "επιστήμονες" άθλητικογράφους μαζί. Θυμηθείτε τι σόου έδωσε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας ως καλεσμένος του Ιωάννου. Δεν έμεινε άντερο. Τουλάχιστον στο ΝΒΑ κάτι τέτοιο θα γινόταν. Στην Ελλάδα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τον κάθε μην-το-πω που δεν μπορεί να αρθρώσει 2 λέξεις συνεχόμενες, να είναι μόνιμος σχολιαστής σε εκπομπές ή αγώνες και να θεωρούμε τον... Λιμνιάτη πρωτομάστορα του είδους. Από την άλλη κι αυτός ο Στιβ δεν λέει να παρατήσει το προπονητιλίκι και να ασχοληθεί με αλλότρια. 1
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλα την πλάκα του κανει ο Στηβαρας και σαν προπονητης, ειναι μεσα στο χώρο, δεν πολυζοριζεται για το αποτελεσμα (θελει να νικάει αλλά δεν θα χασει και τον υπνο του), πιστευω ότι αν ειχαμε οπως στο ΝΒΑ μια ομάδα παικτών όπως οι Μπαρκλει, Σμιθ, Σακ, Ουέμπερ να σχολιάζουν τι γίνεται στη λίγκα και τους αγώνες ή οπως λες μονιμος καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή θα είχε μεταφερθεί σε αυτό το χώρο. 1
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 http://www.sport-fm.gr/article/3134593 "Ρεντ Αλμπαρκ" (...και μετά λέμε για "δημοσιογράφους"...) 2
jimmy0077 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλα την πλάκα του κανει ο Στηβαρας και σαν προπονητης, ειναι μεσα στο χώρο, δεν πολυζοριζεται για το αποτελεσμα (θελει να νικάει αλλά δεν θα χασει και τον υπνο του), πιστευω ότι αν ειχαμε οπως στο ΝΒΑ μια ομάδα παικτών όπως οι Μπαρκλει, Σμιθ, Σακ, Ουέμπερ να σχολιάζουν τι γίνεται στη λίγκα και τους αγώνες ή οπως λες μονιμος καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή θα είχε μεταφερθεί σε αυτό το χώρο. Εγώ θα διαφωνήσω σε αυτό. Οι πρώην παίκτες που έχουν για σχολιαστές κυρίως στο ΤΝΤ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Λένε συνεχώς απίστευτες μπούρδες, ειδικά ο Reggie και ο Barkley "Ρεντ Αλμπαρκ" (...και μετά λέμε για "δημοσιογράφους"...) Oύτε τον Auerbach δεν ξέρουν και υποτίθεται ασχολούνται και με το ΝΒΑ πολλά χρόνια?
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) εχουμε ματσακια νωρις σμρ, εκτος απο blue monday ειναι και mlk day stay tuned edit: η ματσαρα βεβαια λεπροι - καρηδες ειναι 3 η ωρα Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2016 από patrickdrd
nzeppos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχει και ωραία απόδοση αυτό, νομίζω ότι τους GSW τους δίνουν κάπου 2,5 ή κάτι τέτοιο. Αν πεισμώσουν και παίξουν όπως συνηθίζουν να παίζουν, βλέπω ξερό διπλό. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2016 από nzeppos 1
Inler Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Προβλεπω ντερμπι και εχω παρει 2/2 στο 3.90 και σκετο 2 στο 2.45..Μπορει να χασουν αλλα σε τετοια αποδοση νομιζω αξιζουν 1
4saken Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Οπως πανε οι Warriors θα γινουν η Νο1 αγαπη μου στο ΝΒΑ μετα τους Supersonics.
sl028 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Το πρωτάθλημα πάλι οι Dubs θα το πάρουν, γιατί είναι άλλο επίπεδο.
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Χωρίς σχόλια: http://espn.go.com/video/clip?id=14599656 3
Chrisxxx Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Οι φετινοι τελικοι της Δυσης μεταξύ Σπερς και Στειτ θα ειναι οτι καλύτερο εχει να επιδειξει το ΝΒΑ τα τελευταια χρονια. Ευκολα οι 2 καλυτερες ομαδες από τους Λεικερς του 2002 και μετα. Οι Καβς θα ειναι σιγουρα τελικό και πάλι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα