Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

ναι, αυτο το διαβασα κι αλλου,  αλλα αν ηταν ετσι ας μην παιζαν τετοια μερα,

υποτιθεται οτι παιζουν για να ευχαριστηθει ο κοσμος (κι ο ευρωπαιος μιας και ξεκινανε απο νωρις τα ματς) μπασκετ και οχι αυτο το σιχαμα που ειδαμε, το 1ο ματς ανταγωνιστικο αλλα σπασαν τα καλαθια, οκλα επισης καταστροφη του μπασκετ, ομαδα χωρις αρχη και τελος, ακομα και μετα την αλλαγη προπονητη, τι διαολο γμτ, εχεις μεσα 2 παιχταραδες που σου βαζουν 60 ποντους σε καθε ματς και δεν μπορεις να φτιαξεις ομαδα; κλιβελαντ αλλοι καταστροφεις απο εκει, πηγαν και το κατεστρεψαν κι αυτο το ματς λες και παιζαν πλεϊ οφφ, λες και ειχε καμια σημασια, αντι να παιξουν ελευθερο και ομορφο μπασκετ ειδαμε πολυ σκοπιμοτητα και αηδιες, κριμα, απο αυτα τα 3 ματς που ειδα δεν ευχαριστηθηκα τπτ, ενω θυμαμαι κατι χρονιες που το χριστουγεννιατικο νβα ηταν γιορτη του μπασκετ, αλλα θα μου πεις τοτε παιζαν και παιχταραδες τι να δεις τωρα με τα παρταλια που μαζευτηκαν; καλα κανω και δεν βλεπω τοσο καιρο, αηδιασα με τα αμπαλια πραγματικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά αυτό με το τραπέζι για πλάκα το είπα, δεν ξέρω αν όντως υπάρχει τέτοια περίπτωση. Είναι αλήθεια πάντως πως σε κανένα αθλητή δεν αρέσει να δίνει αγώνες τέτοια περίοδο (ειδικά εκτός έδρας, ειδικότερα συνεχόμενους αγώνες στην άλλη άκρη της Αμερικής).

Αν παρατηρήσετε σε πολλά σχετικά video οι παίκτες εύχονται στις οικογένειές τους, ζητώντας συγγνώμη που δεν μπορούν να είναι κοντά τους τη μέρα των Χριστουγέννων. Με τι όρεξη να πάνε να παίξουν; Ακόμα κι αν οι αγώνες είναι συνήθως ντέρμπι, που ναι μεν τους δίνει ένα κίνητρο να παίξουν καλύτερα, όμως απ' την άλλη το άγχος είναι μεγαλύτερο για παιχνίδι κανονικής περιόδου (φάνηκε χθες στον αγώνα GSW-CLE). Άρα τελικά ποιος βγαίνει κερδισμένος από όλη τη διαδικασία; Μάλλον όσοι πουλάνε αυτά τα σένια εορταστικά πουλοβεράκια και κάλτσες, συν τα τζανκφουντάδικα.

Δεν νομίζω να μπορεί να αλλάξει κάτι όμως (ειδικά με το πρόγραμμα των 82 αγώνων), αφού πλέον τέτοιοι αγώνες αποτελούν παράδοση. Αφήστε στην άκρη το ΝΒΑ και δείτε πχ. τι γίνεται στην Boxing Day της Αγγλίας. Είναι (νομίζω) οι μόνοι που παίζουν τέτοιες μέρες, παρ' ότι γκρινιάζουν εδώ και χρόνια όλοι οι συμμετέχοντες: οι παίκτες και κυρίως οι προπονητές, αφού την ίδια στιγμή σε Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία οι πάντες ξεκουράζονται και επιστρέφουν πιο φρέσκοι για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ένας από τους λόγους που μέχρι το τέλος της χρονιάς οι αγγλικές ομάδες έχουν ψοφήσει στην κούραση και άρα έχουν λιγότερες πιθανότητες για κατάκτηση CHL κλπ.

• Like 1

Άσχετο με ΝΒΑ αλλά μόλις είδα το Survive and Advance από τη σειρά 30 for 30 του ESPN. Απίστευτο ντοκιμαντέρ. Το κατόρθωμα του N.C. State (ειδικά με τον τρόπο που έγινε) δεν επαναλαμβάνεται ούτε σε 200 χρόνια.

τον κοβω για εξω σμρ τον καρυ, τραβηγμα στην γαμπα λεει, ριχτε ασσο νταλας (και 2αδα με μπαμπεργκαρα για τους πιο... τολμηρους) :D

• Like 4

ναι, κι οποιος παιζει κι εριξε απ το μεσημερι πληρωθηκε 4αρια κι οχι 2 και κατι ψιχουλα οταν το πηραν χαμπαρι τα μπουκια :D

• Like 1

Σχετικά με το από ποιους παλιούς πρωταθλητές θα έχαναν οι Warriors, υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως θα κέρδιζαν στα playoffs τους Lakers του 2001?

Αμφιβάλλω αν θα έπαιρναν παιχνίδι(ούτε οι Spurs πήραν ενώ είχαν πλεονέκτημα έδρας εκείνη την χρονιά).

Καιρός να επιστρέψει Ευρώπη (και γιατί όχι και στον Ολυμπιακό :P ).

...στο ΟΣΦΠ χλωμό τον κόβω εγώ πάντως. Κάτι δεν μου κάθεται - ο Σφαιρό βασικά δεν νομίζω να τον θέλει, με βάση την περσινή πεθαμένη χρονιά στο ΝΒΑ, την φθινοπωρινή νούλα στο Γιούρο, τη μία-από-τα-γίδια εκ νέου στο ΝΒΑ.

Καλώς ή κακώς, ο Κώτσος πιάστηκε, νομίζω, κώτσος, με τα του ΝΒΑ, και το όνομά του έχει πέσει πολύ ως μεταγραφικό ενδιαφέρον.

Και σε αυτήν την φάση, δύσκολα θα βρει κάτι αξιοπρεπές (και όχι άδικα κι όλας). Πόσο μάλλον στον "στρωμένο" ΟΣΦΠ.

Αν την είχε κάνει την επιστροφή νωρίτερα, ίσως να λογιζόταν για τα μεγάλα κλαμπ. Αυτή την στιγμή όμως, και δεδομένης της "πτώσης" του και του ονόματός του, πιθανολογώ πως η φάση του είναι κάτι σαν του Μπουρούση - να βρει έστω μια "μεσαία" ομάδα, μέσα από όπου να αναδειχτεί σταδιακά ως Μεσσίας για να ξεγράψει τα παλιά...Φάση μάλιστα ακόμη πιο δύσκολη απ' του Μπουρού, για διάφορους λόγους...

• Like 1

http://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/16324-eurosport-kai-nva-se-syndyastiki-prosfora

ευκαιρια να πιασει τοπο η συνδρομη που εκανα (μαλακωειδως...) στο eurosport πριν λιγο καιρο :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...