Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Εντάξει με αυτή τη λογική όμως ούτε το ΝΒΑ με τα θηρία που πηδάνε στα πέντε μέτρα είναι μπάσκετ.

ps: άσχετα αν τρίποντο > all :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους τσουζει που τους γλενταει ο κοντος

Εδω ο αλλος ο πουθενας λεει οτι θα κερδιζε τον Curry στα τριποντα http://www.sport-fm.gr/article/basket/miler-tha-nikousa-ton-kari/3127632

Ποιον αυτον που θα βαλει φετος πανω απο 450 ευστοχα οπως το παει...Δεν μπορω να ακουω μαλακιες ελεος.....Θεωρουν σουτερ τον Bird που μεχρι να βαρεσει ενα τριποντο ο κοντος εχει βαρεσει τρια

• Like 2

Ειδικά με τον Bird υπάρχει μια γενική παρανόηση και έχει θεωρηθεί παρεξηγημένα ως σουτέρ, αφού στον ίδιο δεν άρεσε να σουτάρει από μακρυά. Όταν εμφανίστηκε ο νέος κανονισμός ο Bird είχε πει χαρακτηριστικά πως δεν τον υποστήριζε αφού μέχρι τότε αν ήσουν μπροστά με 3 πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα, είχες τεράστιες πιθανότητες για νίκη. Με την εισαγωγή του τριπόντου, αυτό το πλεονέκτημα ελαττωνόταν.

Για του λόγου το αληθές, ο μέσος όρος καριέρας του Bird στα τρίποντα ήταν μόλις 0,7/1,9 (ο Curry έχει περίπου 3/7) ενώ από το 1980 ως το 1984 σούταρε λιγότερο από ένα τρίποντο ανά αγώνα ενώ δεν έβαλε ποτέ πάνω από 100 ανά σεζόν. Τη φήμη την απέκτησε πρώτον λόγω των διαγωνισμών που κέρδισε και λόγω των καταπληκτικών σεζόν από το 1985 ως το 1987. Να σημειωθεί πάντως πως εκείνα τα χρόνια γενικά δεν σούταραν τόσα τρίποντα όσα σήμερα, ούτε καν τα μισά. Με 90 εύστοχα συχνά έβγαινες πρώτος στη χρονιά όταν ο Curry σήμερα βάζει πολύ πάνω από 200.

• Like 1

Για αυτο το αναφερω και εγω...Εχω δει κατι αποσπασματα τους θεωρητικα σουτερ Scott και Cooper των Lakers να ειναι ατο τριποντο να τους κοιτανε οι αμυντικοι σε αποσταση 2 μετρων και να μην σουταρουν...Αν σουταραν ετσι οι Splash Brothers και εριχναν μεχρι 3 τριποντα το ματς θα τελειωναν τη σεζον με 80% ευστοχια

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Άφησε την τελευταία του πνοή ο «Χοντ Ροντ» Γουίλιαμς"

:(

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/845407/afise-tin-teleytaia-toy-pnoi-o-hont-ront-goyiliams

Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως τον θυμάμαι πολύ καλά (όχι μόνο για το πανάκριβο συμβόλαιό του με τους Cavs), αφού είχα συμπαθήσει ιδιαίτερα εκείνη την ομάδα με Mark Price, Brad Daugherty, Williams και σία.

Επεξ/σία από nzeppos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...