DKNI Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Kαλα, οι Σελτικς 5αδα δεν ηταν, ουτε καν 4αδα σταρ Ο Ροντο ξεπετάχτηκε απο το πουθενα στο μοναδικό πρωτάθλημα που πηρε η 3αδα και ο Σακιλ ηρθε φετος. Οποτε ουτε 4 ούτε 5 σταρ ειχε (εξαιρεση αποτελει το περσυνο κλεμμενο τον Φεικερς οπου οντως ειχαν 3 τουλαχιστον σταρ, με τον Ροντο) Περαν αυτων, i stand for my opinion, δεν εχει τραβηξει ομαδα με 3 σουπερ-σταρ και 9 μετριοτατους. Οι Σελτικς που λετε και τον χρησιμο Περκινς ειχαν, και για καμια μπαφλα τον Ντειβις, και ο Ροντο τους βγηκε, και Τονι Αλλεν που και που, θελω να πω γενικα ηταν καλη ΟΜΑΔΑ οποτε δεν εμπιπτουν στο θεμα του Μαιαμι ΥΓ. Και μην τσιμπατε μολις πουνε κατι για εναν παικτη και ψαχνετε να βρειτε τι εκανε στα παιδικα. Λες και ειπα οτι ο Αλεν ηταν μετριος παικτης να πουμε...
pamaxon Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Όχι ρε προς Θεού απλά ο Άλλεν είναι αδυναμία μου πως να το κάνουμε!
Tilemaxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δεν είναι πυρηνική φυσική. Οι Σέλτικς της σεζόν 2007-2008 χτίστηκαν εξ' ολοκλήρου πάνω σε KG-Pierce-Allen όπου είχαν μοιρασμένη συνεισφορά. Ομάδα. Την μία έβαζε ο KG 20 πόντους, την επόμενη ο Pierce, την μεθεπόμενη ο Άλεν. Και αυτό ήταν το κλειδί για το πρωτάθλημα. Πέρσυ δυστυχώς οι παράγοντες για την απώλεια του τίτλου ήταν δύο: Διαιτησία και απώλεια Πέρκινς. Και κάτι πρέπει να γίνει με τα τραγικά ντράφτς του τελευταίου χρόνου. Παίρνεις Arroyo και δεν τον βάζεις ούτε λεπτό, διώχνεις το καλύτερο σου αμυντικό εργαλείο (Πέρκινς) και παίρνεις... Κρήστιτς και κάποιον Γκρήν. Ε, φυσικό είναι να μην αντέξουν οι 35άρηδες Big 3...
DKNI Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Και κάτι πρέπει να γίνει με τα τραγικά ντράφτς του τελευταίου χρόνου. Παίρνεις Arroyo και δεν τον βάζεις ούτε λεπτό, διώχνεις το καλύτερο σου αμυντικό εργαλείο (Πέρκινς) και παίρνεις... Κρήστιτς και κάποιον Γκρήν. Mπαρδον?
Tilemaxx Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Προσωπικά θέλω Bulls - Mavs στον τελικό, και απο 'κει και πέρα ας βγάλουν τα μάτια τους.
pamaxon Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Mια και είπατε για προγνωστικά εγώ φέτος κονόμησα με το Μέμφις,ήταν από τις ομάδες που έπαιξα πολύ πάντα υπερ και 8 στις 10 με δικαίωνε το ίδιο και το Μαϊάμι που γενικά κάλυπτε τις διαφορές.Αυτό για το στοίχημα. Τώρα αν προσέξει κάποιος την πορεία των Θάντερ θα πει ότι σίγουρα θα πάρει πρωτάθλημα σε 1-2 σεζόν από τελευταίο με 10 νικες περίπου πρόπερσυ με καλή γενικά πορεία πέρσυ δεν θυμάμαι αν έπαιξε play offs φέτος πιστεύω θα σταματήσει στην δίψα των Mavs που επιτέλους πρέπει να πάρουν ένα πρωτάθλημα.Αν όπως όλοι απ'ότι βλέπω θέλουν bulls-mavs δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος από τους Μαβς να σταματήσει τον Ρόουζ όπως είναι τώρα!
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 να πω κι εγω ενα προγνωστικο: 1) το νταλλας ειναι 9 μερες... αραχτο (απο τις 8/5 που καθαρισαν με συνοπτικες διαδικασιες τους fakers, κααααααααθονται ), και ειθισται το πολυ κατσιο να βγαζει τις ομαδες εκτος ρυθμου και να τις σκουριαζει, οκ, θα ναι πιο κουρασμενη η οκλα, αλλα υπολογιστε οτι μιλαμε για πολυ πιο νεανικη κ φρεσκια ομαδα απο το νταλας που εχει τον τριτο πιο γερασμενο "πυρηνα" (μετα απο σελτικς και σανς), ισως να φανει η κουραση στα επομενα ματς 2) θα μεινει καμια ομαδα μες στο χαντικαπ ρε παιδια; τι θα γινει πια; αυτο εχει να συμβει 8 μερες, απο την προηγουμενη Δευτερα που κερδισε η οκλαχομα μες στο μεμφις κι εκανε το 2-2, απο τοτε αρκετα ματς μεσολαβησαν και κερδισαν ολα τα φαβορι υπερκαλυπτοντας το χαντικαπ 3) τα μεταξυ τους φετο ειναι 2-2 με 4 διπλα για τους παραπανω λογους οκλα +6,5 επισης φοβερο αυτο που γινεται στο σικαγο - μαϊαμι, εισαι η ομαδα με το καλυτερο ρεκορ της κανονικης περιοδου (αρα κ το πλεονεκτημα εδρας), διαθετεις τον mvp, εχεις κι ενα 3-0 στην κανονικη περιοδο - οκ, με μικρες διαφορες - συνολικη διαφορα 8 ποντοι κι ελειπε κι ο λεπρον σε ενα ματς - αλλα το 3-0 ειναι 3-0 κανεις και το 1-0 με συνοπτικες διαδικασιες και εξακολουθεις να εισαι αουτσαιντερ για τον τιτλο; 3 το miami τα ξημερωματα, 3,25 το σικαγο
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 patrick, ευτυχως που καλυπτονται και βγαζουμε χρηματα Διαβασε ρε το μπλογκ να σε κανω και σενα πλουσιο Παντως, περαν της πλακας, ολη η σειρα του Μεμφις-Οκλ και της Ατλαντα με το Σικαγο πηγε πανω ή στα ορια του χαντικαπ οποτε ηταν αναμενομενο Οσο και αν παω την Οκλαχομα, δεν ειναι ομαδα
nikos21aek Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Πολύ κωλοχρονιά για το στοίχημα φέτος.Εγώ πάντα έπαιζα 50€ ανά 5€ σε 5αγώνες κάθε μέρα στα playoffs.Το κάνω πάνω από 5 χρόνια.Ταρίφα 127€ κάθε κερδισμένο δελτίο.Άλλες χρονιές έχω βγάλει και 500€ άλλες χρονιές και 250€ πάντα κερδισμένος βγήκα.Στα φετινά playoff την κατάλαβα τη δουλειά από νωρίς και σταμάτησα νωρίς πριν χάσω όλο το 50€.Γενικά πολύ κακή χρονιά.Και χαντικαπ δεν καλύπτονται και γίνονται εκπλήξεις.Δηλαδή εκτός από τη σειρά των Celtics με τους Heat όλα τα άλλα ήταν άστα να πάνε.Ίσως το ξαναπαίξω όμως τώρα κάποια λεφτά γιατί οι σειρές των τελικών φαίνονται καλές.
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 niko, ισα-ισα, εγω στα πλευ οφ εχω παει πάρα πολύ καλα, και σαν πορτοφολι και σαν προβλεψεις σε ενα μπλογκ που γραφω. Τα οπλα μου ήταν 2, το 1ο να μην παρασυρομαι από τη regular season (εντελώς άλλο πρωτάθλημα τα πλευ οφ) και ειδικα στους 1ους γυρους είχε σουπερ-ευκαιριες με αδικαιολόγητα μεγάλα χάντικαπ οποτε πηγαινα κόντρα, το 2ο ήταν να αφησεις 1-2 ματς της σειρας να τρεξουν, αν δεις οι σειρες μεχρι στιγμής ειχαν αρκετα ομαλες πορειες, αν δεν σε επηρεαζαν τα ονοματα και η κανονικη περιοδος φαινοταν ρε παιδι μου που πηγαινουν ακομα και αν αυτό σήμαινε να πας με το αουτσαιντερ πχ το Νταλας με τους ΛΑ και το Μέμφις με τους Σπερς Επισης, πολυ σημαντικό, δες πως πήγαν τα ματσαρισματα. Δηλαδη ας πουμε το Μεμφις το εβλεπες, ολη τη χρονια κόλλαγε με τους Σπερς παρότι ηταν το Νο1 με το Νο8. Προταση...για το Μπουλς-Χιτ ελπίζω σε mega-hc για τους Μπουλς μετά τη συντριβή των Χιτ για να παιξω κοντρα, ενώ για το Ντάλας-Θάντερ, με δεδομένη την εικόνα ολη τη χρονιά των Θάντερ εκτός έδρας αλλά και το άναρχο παιχνίδι τους, παρότι τους πάω, τους κοβω να τρώνε 10αρα (βεβαια περιμένω να διαβάσω νέα ομάδων ενώ συνήθως το 1ο ματς οπως ειπα το αφηνω στην ακρη να δω πως πάει)
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 patrick, ευτυχως που καλυπτονται και βγαζουμε χρηματα Διαβασε ρε το μπλογκ να σε κανω και σενα πλουσιο σιγα ρε συ, δεν εχω αναγκη 1) ειμαι στο top 10 στο olbg αν το ξερεις στο nba 2) το στοιχημα ουτως ή αλλως ειναι προσωπικο σπορ, ποτε μα ποτε δεν επαιζα/παιζω οτι μου προτεινει ο αλλος, απλα γιατι "δεν ειναι ομαδα", εγω για τους λογους που εγραψα παραπανω, θα παω με το 2πλο κι αναμενω παρακατω να μην καλυπτονται τα χαντικαπ
DKNI Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 σιγα ρε συ, δεν εχω αναγκη 1) ειμαι στο top 10 στο olbg αν το ξερεις στο nba 2) το στοιχημα ουτως ή αλλως ειναι προσωπικο σπορ, ποτε μα ποτε δεν επαιζα/παιζω οτι μου προτεινει ο αλλος, απλα γιατι "δεν ειναι ομαδα", εγω για τους λογους που εγραψα παραπανω, θα παω με το 2πλο κι αναμενω παρακατω να μην καλυπτονται τα χαντικαπ Καλα κανεις ρε Και εγω στο στοιχημα όπου εχω αποψη, δεν ακουω κανεναν. Προτάσεις παίζω πχ σε τενις που δεν ξερω την τυφλα μου
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 χαχαχα, ε, μα, ετσι πως που μου γραψες, σου απαντησα αναλογα μην μου το θυμιζεις το τενις, τρελο κουβα στο σερι σου απαντησα κ στο πριβε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα