Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενταξει και αυτοι αερα θα εχαναν αλλα τα εβαλε ολα ο Lowry και το παλεψαν

Για το παραπανω αρθρο ενταξει απο ατομα που νομιζουν οτι η μπαλα ειναι τετραγωνη τι να ασχοληθεις;

Μεγαλυτερα ατομα απο εμενα σε ηλικια λενε οι Bulls θα κερδιζαν 30 ποντους αυτους τους τυπους...Στην ερωτηση εχεις δει Warriors να παιζουν μπασκετ απαντουν οχι....Aπλα δεν ασχολεισαι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ θα θελα να μπορουσα να βλεπω ολα τους τα ματς...Δυστυχως ειτε επειδη παιζουν πολυ αργα ειτε επειδη αν τα κατεβασω κατι θα γινει και θα μαθω το σκορ πριν δω τα ματς περιμενω πως και πως τα play off...

Περηφανος οπαδος των GSW απο το 2013 :D

• Like 1

Τις βασεις τις εχει βαλει ο Mark παντως και σουταρε και τον Monta Ellis

Για να μαθαινουν οι αμπαλοι η ομαδα εχει κανει 21-0 χωρις προπονητη...Εκτος αν καποιοι θεωρουν προπονητη τον Walton

Και με απουσιες καθως ο Bogut μπαινει-βγαινει στο rotation και ο Barnes εδω και 3 αγωνες ειναι εκτος

Θυμαμαι ελεγα σε φιλους απο το 2012-2013 αυτοι θα αφησουν εποχη σε 1-2 χρονια και δεν ηξεραν καν οτι υπαρχει ομαδα Golden State

• Like 3

Δεν μου κάνει καμία εντύπωση, έχω μάθει να περιμένω σοβαρότερη κριτική από τον μπακάλη της γειτονιάς παρά από τους πάσης φύσης αθλητικογράφους. Ειδικά όταν δηλώνουν με στόμφο ότι δεν έχουν επαφή με το αντικείμενο. Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πως αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται από κάποιο εργοδότη.

rip ballstreams btw

Έχουν ακόμα πρόβλημα με τις πληρωμές αλλά σαν υπηρεσία νομίζω πως εξακολουθεί να δουλεύει. Έκανα freeze το λογαριασμό μου τουλάχιστον μέχρι Μάρτη και βλέπουμε. Λογικά θα μου φτάσει για τα playoff (αν το BS υπάρχει ακόμα). Εκτός όλων των άλλων, το 99 τοις εκατό των live αγώνων μεταδίδονται σε απαγορευτικές ώρες* ενώ για τις μαγνητοσκοπήσεις έχω τα full match replays του Kodi.

Λεφτά στο official LP δεν δίνω ούτε για αστείο. Για τα live προς το παρόν τη βγάζω με επί πληρωμή IPTV, στιλ offsidestreams κλπ που συνήθως δείχνει σε HD (ούτως ή άλλως σε τζάμπα SD υπάρχουν άφθονα links παντού).

* άσε που ακόμα και τα Κυριακάτικα συνήθως είναι εντελώς μούφα, σαν το σημερινό Grizzlies-Suns που ξεκινάει σε καμια ώρα.

εμενα τελειωνει τωρα τον γεναρη.μαλλον θα την αφησω να τελειωσει και μετα ξανα απο τα πλειοφ παλι.αν δουλευει το ballstreams θα παρω απο κει αλλιως αναγκαστικα lp.what is kodi?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο απόγονος του XBMC. Ιδού και το addon για NBA full games σε επανάληψη με ποιότητα HD (υπάρχει και το NBA on-demand που κάνει την ίδια δουλειά.).

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

my goodness stephhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

τι κανει παλι ρε

3 λεπτα για το τελος 3ης περιοδου 75-70 μπροστα οι νετς εχουν το μομεντουμ

no problem i got this

11 ποντους μεχρι το τελος 87-80 μπαινοντας στην τεταρτη

γινεται μαχη παντως μιας και ειναι back-to-back για τους γουοριορς

για να δουμε

Έχουν ακόμα πρόβλημα με τις πληρωμές αλλά σαν υπηρεσία νομίζω πως εξακολουθεί να δουλεύει. Έκανα freeze το λογαριασμό μου τουλάχιστον μέχρι Μάρτη και βλέπουμε. Λογικά θα μου φτάσει για τα playoff (αν το BS υπάρχει ακόμα). Εκτός όλων των άλλων, το 99 τοις εκατό των live αγώνων μεταδίδονται σε απαγορευτικές ώρες* ενώ για τις μαγνητοσκοπήσεις έχω τα full match replays του Kodi.

Λεφτά στο official LP δεν δίνω ούτε για αστείο. Για τα live προς το παρόν τη βγάζω με επί πληρωμή IPTV, στιλ offsidestreams κλπ που συνήθως δείχνει σε HD (ούτως ή άλλως σε τζάμπα SD υπάρχουν άφθονα links παντού).

* άσε που ακόμα και τα Κυριακάτικα συνήθως είναι εντελώς μούφα, σαν το σημερινό Grizzlies-Suns που ξεκινάει σε καμια ώρα.

Nαι κανονικά δουλεύει σαν υπηρεσία.

Εγώ εκεί βλέπω τους περισσότερους αγώνες,εκτός αν  δείχνει ο ΟΤΕ αγώνα που θέλω να δω.

Και το official LP παλεύεται νομίζω σε περίπτωση που τα παίξει το άλλο. Υπάρχουν κόλπα( να αλλάξεις ip) για να πάρεις πιο φθηνή συνδρομή, google is your friend.

• Like 2

Κάτι για νότιες αφρικές νομίζω πως είχα ακούσει κλπ αλλά δεν το έψαξα περισσότερο αφού τη βγάζω και με τον τρόπο που ανέφερα. Φαντάζομαι ότι το θέμα της ΙΡ είναι το λιγότερο, αφού λύνεται είτε με φτηνά VPN τύπου Hide My Ass, είτε με zenmate και σία. Το θέμα περισσότερο είναι το πως θα γίνει η πληρωμή, θα το γκουγκλάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...