Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ, για αρχή μου κάνουν. Θα ξεκινήσω διάβασμα μπας και μάθω 2-3 βασικά πράγματα, γιατί από στοιχηματισμό σε μπάσκετ δεν πολυκατέχω. Αν μη τι άλλο θα έχω ένα ακόμα λόγο για να παρακολουθώ τη λίγκα ακόμα και εν μέσω regular season (κάτι που γενικά δεν πολυκάνω, τουλάχιστον όχι πριν το all star game).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

συμφωνω εν μερει, απο την μια σου προσθετει ενα εξτρα ενδιαφερον στο ματς, απο την αλλη θελει προσοχη και πειθαρχια κι οσο κι αν ο καθενας λεει "μπα, οχι εγω, ειμαι σταθερος χαρακτηρας, δεν κανω μλκιες κλπ" δεν θελει και πολυ να γινει η ζημια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, αυτός είναι ο λόγος που γενικά δεν ασχολούμαι ποτέ με στοίχημα (κι ας είναι τρόπον τινά η δουλειά μου). Είπαμε όμως να παίξουμε συνεταιρικά λίγους αγώνες κάθε βδομάδα μου και η ομάδα μου ανέλαβε το ΝΒΑ αφού είμαστε οι μόνοι μπασκετικοί (και ο ένας θέλει απλώς να βγάλει τα λεφτά που δίνει για ΟΤΕ TV βλέποντας κανα αγώνα). Οι υπόλοιποι θα προτείνουν ποδοσφαιρικούς αγώνες, οπότε για να μην τους πάρω στο λαιμό μου θέλω λίγο διάβασμα πρώτα! :P

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1

21/8/3 ο γιανναρος εχει κανει τρομερο ξεκινημα κκαι επιτελους νικη.νομιζω απο το επομενο επιστρεφει και ο τζαμπαρι με εναν αλλο οποτε θα χουν πιο πολλες λυσεις επιθετικα

• Like 1

CDVNPShUEAAAUdc.jpg:large

Chef curry god damn

εχει ξεφυγει το παληκαρι

36/6/5/2  με 58/52/95 στα σουτ JESUS kai 5-0

δυσκολα να συνεχισει σε αυτο το ρυθμο αλλα αν το κανει εστω λιγο χειροτερα παει καρφι για b2b MVP

• Like 1

21-8 μέσοι όροι σε 37mpg; Και θα ανέβουν κι άλλο λέει; Το ταβάνι όσο πάει και απομακρύνεται, σε λίγο δεν θα υπάρχει καθόλου.

• Like 1

21/8/3 ο γιανναρος εχει κανει τρομερο ξεκινημα κκαι επιτελους νικη.νομιζω απο το επομενο επιστρεφει και ο τζαμπαρι με εναν αλλο οποτε θα χουν πιο πολλες λυσεις επιθετικα

Ο καλύτερος των Μπακς αυτη τη στιγμή.

Κρίμα που δεν έχουν κάτι καλύτερο στη θέση του Μπέιλις τα ελάφια.

Χρήστο, γαμύθεικαις λαίμαι.
Είδα το ποστ κατά τις 12, και μιας και το ένα φέρνει τ' άλλο, έκανα μια βόλτα το ιντερνέτι ως τώρα διαβάζοντας για τους ψηλότερους στον κόζμο, ζώντες και μη, μπασκετμπωλίστες ή νοτ, είδα βίντεα, φωτόζ, διάβασα άρθρα...

Για πότε έχασα ένα 2ωρο, ούτε που το κατάλαβα angry1.gif

(...αλήθεια, εσείς ξέρατε για την μοναδική στα χρονικά περίπτωση του Adam Rainer που ξεκίνησε ως νάνος -ένα και κάτι στα 20 του- και πέθανε πενηντάρης στα...δύο τριανταΤΕΣΣΕΡΑ περικαλώ; Μμ; )

...εν τω με yellow-cab.gif o Hansbrough ωλ δε μάνι όταν μάνι-μάνι σηκώνει το βλέμμα από το πάτωμα και *γκλουπ* βλέπει τον Βροντοσαύρεβιτς δίπλα του

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...