sl028 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έχει ξαναγίνει ένας ρούκι προπονητής να σηκώνει κούπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Έχει ξαναγίνει ένας ρούκι προπονητής να σηκώνει κούπα; Ναι,νομίζω το 1982. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Σε αντιθεση με Ιγκουανταλα... 4-2 οπως και ηταν λογικο...Παρακολουθω αυτη την ομαδα εδω και 3 σεζον, παντα κατι μας ελειπε στις προηγουμενες (τραυματισμοι,ατυχια,ανωριμοτητα).Δεν πιστευα οτι διωξαμε τον Μαρκ Τζακσον (ωραιες δηλωσεις και κατα την διαρκεια του αγωνα και με την ληξη) για εναν ρουκι...Παρολαυτα η ομαδα φετος εκανε περιπατο και κερδισε αυτο που αξιζε...Λυπαμαι που δεν ηταν μαζι ομως... o jackson ηταν τραγικος.ειχε αυτη την ομαδα και τους περιοριζε..+οταν εχαναν ελεγε οτι του κανουν πολεμο και μαλακιες..θελω να δω warriors του χρονου χωρις τον gentry ο οποιος ειναι ο αρχιτεκτονας της επιθεσης τους Ναι,νομίζω το 1982. pat riley 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 o jackson ηταν τραγικος.ειχε αυτη την ομαδα και τους περιοριζε..+οταν εχαναν ελεγε οτι του κανουν πολεμο και μαλακιες..θελω να δω warriors του χρονου χωρις τον gentry ο οποιος ειναι ο αρχιτεκτονας της επιθεσης τους Τουλαχιστον να του αναγνωρισουμε οτι καθε χρονο η ομαδα γινοταν καλυτερη...Και με Μπογουτ, Λι συνεχεια τραυματιες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 εγω δεν ξερω αν ειμαι κολημενος με τα 90ς αλλα για αλλη μια φορα απογοητευτηκα απο τους τελικους.Δεν ξερω ισως φταινε τα φαουλ που σφυριζουν με το παραμικρο και δεν μπορουν να παιξουν με παθος δεν ξερω τι γινετε αλλα κατι λειπει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 O Μark Jackson συνολικά έκανε καταπληκτική δουλειά κατά την γνώμη μου. Ναι κόλλαγε στα isos πάρα πολύ μερικές φορές, αυτό είναι αλήθεια. Βέβαια όντως είχε συνέχεια τραυματίες στα playoffs και επίσης οι Curry,Klay,Dray,Barnes βελτιώνονται κάθε χρόνο και όπως είναι λογικό φέτος ήταν αρκετά καλύτεροι από πέρυσι ατομικά. Επιθετικά, σίγουρα βελτιώθηκαν αισθητά οι Warriors φέτος αλλά οι βάσεις υπήρχαν από τον MJax. Ειδικά αμυντικά αλλά και από θέμα παικτών. Οι προσθήκες Livingston,Barbosa επίσης ήταν πολύ σημαντικές φέτος, ειδικά του 1ου. Σχετικά με την διαιτησία, νομίζω ήταν ΟΚ. Δεν σφύριζαν πολύ. Πρακτικά σφύριζαν το 30% από αυτά που σφύριζαν όλη την χρονιά. Στα 80s,90s δεν σφύριζαν τίποτα αλλά είναι διαφορετική εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 H διαιτησια ηταν τραγικη, πολλες φορες εκτεθηκε απο τα replay.Χωρις να σημαινει οτι επηρεασαν το τελικο αποτελεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Λάθη προφανώς και γίνονται αλλά δεν είδα κάτι που να βγάζει μάτι. Ούτε έσπρωξαν έντονα κάποια ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 ποτε ηταν καλη η διαιτησια στο nba για να ναι τωρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Και μετα απο αυτο μπορουμε να κλειδωσουμε το τοπικ και να ανοιχτει τον οκτωβρη. ΥΓ: Ο πατρικ 25 τριποντα απο τα 5 βασικα σημεια του τριποντου(5χ5) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 http://www.sport-fm.gr/article/basket/kraksimo-fil-takson-se-lempron/3093814 Να αγιασει το στομα σου μεγιστε Φιλ. «Βλέπω τον Λεμπρόν, για παράδειγμα. Κάνει βήματα σχεδόν κάθε φορά που παίρνει πάσα από συμπαίκτη του. Πιάνει την μπάλα και κουνά και τα δύο του πόδια προτού κάνει ντρίμπλα. Το βλέπεις να γίνεται συνέχεια. Δεν υπάρχει υποδομή, δεν υπάρχει πειθαρχία, ούτε σωστή νοοτροπία για το πώς παίζεται το παιχνίδι. Ακόμη και οι παίκτες που πάνε να κάνουν σκριν, πλέον σπρώχνουν», δήλωσε ο πρόεδρος των Νικς. «Το παιχνίδι έχει τη δική του ομορφιά κι εμείς την αφαιρέσαμε σε κάποιο βαθμό και κάναμε το μπάσκετ πιο ατομικό. Βλέπω αγώνες στα play offs και διαπιστώνω πόσο απέχουμε πλέον από αυτό που λέμε ομαδικό παιχνίδι. Τέσσερις παίκτες κάθονται και βλέπουν τον πέμπτο να ντριμπλάρει», πρόσθεσε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 90 s magic Ο ζεν μαστερ ειναι ο ζεν μαστερ και ειπε απλα αυτο που βλεπουμε ολοι.Δεν εχει αναγκη κανεναν και τα λεει οπως ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ο ζεν μαστερ προσπαθει να τραβηξει την προσοχη μακρια απο την δικια του παταγωδη αποτυχια προς το παρον και να την παει προς λεμπρον.θελω να τον δω του χρονου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Ημουν σιγουρος 100 τα εκατο οτι καποιος θα εγραφε αυτο.Ναι αναγκη εχει.Ενας λεμπρον φαν χτες μου ζητησε να του βρω ενα βιντεο που δειχνει αυτο που ειπε ο ζεν.Οταν του στειλα τα πρωτα 10 μου πε οκ φτανει.Συλλογες ολοκληρες υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 δεν ειπα οτι δεν εχει δικιο.δικιο εχει.και δεν ειναι μονο με λεμπρον ειναι με τους πιο πολλους.αλλα το θεμα ειναι οτι μετα τα γραφικα tweet που ειχε κανει στα πλειοφ τωρα κλαιγεται για το λεμπρον..πιο πολυ θα με ενδιεφερε να μιλησει γιατι απετυχε το πλανο του παντως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα