DKNI Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 E, αδικο εχει Πραγματικα με τους φετινους Χιτ και ειδικα τον ΛεΜπρον, νιωθω διχασμενος. Απο τη μια θελω να μην τα καταφερουν γιατι ηταν εκνευριστικη η γελοιοτητα του καλοκαιριου (μέχρι και η φραση "i'm bringing my talents to south beach" απο που να την πιασεις και που να τελειωσεις? Απο το ναρκισσιστικο "bringing my talents", απο το "south beach" αντι του Μαιαμι που ειναι το αντιστοιχο δικο μας "παω στην παραλιακη"?) Απο την αλλη θελω να πανε καλα γιατι ηταν απλα γραφικη η χαιρεκακια που βγαζαν τα κορακια οταν δεν πηγαιναν καλα. Δηλαδη ενταξει, ειπαμε, αλλα μονο τελειωμενα παικτακια δεν εβγαλαν τον Τζεημς, τον Ουέηντ και τον Μπος
nikos21aek Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Να σου πω όμως τι γίνεται.Ο Μπός δεν είναι καλός φέτος.Εξαίρεση σήμερα.Ο Λεμπρόν μπήκε λόγω μάρκετινγκ και αξίας αλλά λόγω μάρκετινγκ περισσότερο στην κόντρα Kobe vs Jordan.Αφού γέλασε όλος ο κόσμος με την ψυχή του την σβήσανε και ξεκίνησαν το Kobe vs LBJ.Απέτυχε και εκεί να βρίσκεται το όνομά του δίπλα από του Kobe για να γίνει η σύγκριση.Και αφού το κατάλαβε όλος ο κόσμος ότι Kobe δεν είναι,έγινε φιλαράκι με τον Kobe και τώρα που σιγά σιγά αποσύρεται αυτός θα ξεκινήσει νέα marketing κόντρα Rose vs Lebron Adidas vs Nike και χωρίς να το καταλάβει αν το πάρουν φέτος οι Bulls θα ξεκινήσει και εκεί από μειονεκτική θέση με πολύ μεγάλο κίνδυνο να καταλήξει ο μεγαλύτερος loser του NBA.Και με αυτή την ομάδα δεν τους βλέπω και πολύ χωριό τους Heat για αρκετά χρόνια.Θα είναι και οι Μπουλς,έρχονται και άλλες ομάδες που δυναμώνουν.Ε άμα δεν πάρει ούτε ένα πρωτάθλημα στα επόμενα 3 χρόνια και κλείσει μια 10ετία άτιτλος μετά θα είναι και επίσημα τελειωμένος.Ακόμη δεν είναι.To μόνο σίγουρο για τώρα είναι πως δεν πρόκειται να μπει στο club με τους πολύ μεγάλους γιατί άλλαξε ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα.Για τον Wade δεν νομίζω να έχει πει κανένας κάτι. Taking my talents to South Beach Masturbation. Explanation: When you realized you're not going to get sex, you go home and masturbate. Likewise, when you realize you really aren't the best basketball player of all time, and you don't like cold cities, you "take your talents to South Beach". http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Taking%20my%20talents%20to%20South%20Beach&defid=5087981
DKNI Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 H αληθεια ειναι οτι η αποφαση να παει στο Μαιαμι ηταν δικοπο μαχαιρι. Απο τη μια θα μπορουσε να μεινει στους Καβς και να γινει ο επομενος Ντιρκ, ο οποιος παντα θα εχει τη σταμπα αυτου που δεν πηρε πρωταθλημα αλλα εχει το σεβασμο ολων. Τωρα ο Τζειμς ειναι αναγκασμενος να παρει τιτλους. Αν δεν παρει, θα ειναι ακομα χαμηλοτερα στην εκτιμηση του κοσμου αποτι θα ηταν αν εμενε στο Κλιβελαντ γιατι πλεον δεν εχει τη δικαιολογια "what if" ΥΓ. Μεταξυ μας, με Κομπε-Γκαζολ, Ντανκαν-Τζινομπιλι έχει φανεί τα τελευταια χρόνια ότι οι δυαδες λειτουργουν καλυτερα (εφοσον εχουν 2-3 καλους ρολιστες) αντί για 3αδες με μετριοτατους συμπαικτες.Ακομα και οι Σελτικς, νομιζω οτι περισσότερο σε Γκαρνετ-Πιρς στηριχτηκαν, καλος παικτης ο Αλεν αλλα όχι στο επιπεδο των αλλων
pamaxon Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ΥΓ. Μεταξυ μας, με Κομπε-Γκαζολ, Ντανκαν-Τζινομπιλι έχει φανεί τα τελευταια χρόνια ότι οι δυαδες λειτουργουν καλυτερα (εφοσον εχουν 2-3 καλους ρολιστες) αντί για 3αδες με μετριοτατους συμπαικτες.Ακομα και οι Σελτικς, νομιζω οτι περισσότερο σε Γκαρνετ-Πιρς στηριχτηκαν, καλος παικτης ο Αλεν αλλα όχι στο επιπεδο των αλλων Τώρα θα τα χαλάσουμε λίγο,ότι ο Άλλεν δεν είναι στο επίπεδο των άλλων.Εκεί που κολούσαν οι Celtics πάντα ο Άλλεν έπαιρνε την μπάλα που έκαιγε,επίσης δεν τον αφήνουν να πάρει τις προσπάθειες που του αναλογούν γιατί είναι αρχηγός ο Πιρς και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο.Επίσης ο Άλλεν είναι ο παίκτης με το καλύτερο σουτ όλων των εποχών και με νούμερα πια!
DKNI Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Τώρα θα τα χαλάσουμε λίγο,ότι ο Άλλεν δεν είναι στο επίπεδο των άλλων.Εκεί που κολούσαν οι Celtics πάντα ο Άλλεν έπαιρνε την μπάλα που έκαιγε,επίσης δεν τον αφήνουν να πάρει τις προσπάθειες που του αναλογούν γιατί είναι αρχηγός ο Πιρς και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο.Επίσης ο Άλλεν είναι ο παίκτης με το καλύτερο σουτ όλων των εποχών και με νούμερα πια! Aυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ο Αλεν ειναι ο Νικολας των Σελτικς. Μεγαλο εργαλειο αποστολων, μεγαλα σουτ, αλλα ολοι ξέρανε πως ο Διαμαντιδης με τον Μπατιστ θα πρεπει για τα περισσοτερα ματς να τραβηξουν το καρο
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μπραβο ρε bullllllllssssssssssss,η αμυνα θα τους οδηγησει στον τελικο.
pamaxon Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Aυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ο Αλεν ειναι ο Νικολας των Σελτικς. Μεγαλο εργαλειο αποστολων, μεγαλα σουτ, αλλα ολοι ξέρανε πως ο Διαμαντιδης με τον Μπατιστ θα πρεπει για τα περισσοτερα ματς να τραβηξουν το καρο κάτσε ρε συ αυτός ήταν που ξαναέκανε γνωστό το ξεγραμμένο Mιλγουόκι και κράτησε τους Seattle ζωντανούς μετά την κρίση τους.Απλά στους Σέλτικς δεν τον είχαν για πρώτο όπλο.Επίσης το παιχνίδι του δεν είναι μόνο σουτ απλά με αυτό έγινε γνωστός,όταν γουστάρει να καρφώσει το κάνει πολύ εντυπωσιακά.Είναι η αδυναμία μου τι να κάνουμε όπως και ο νίκολας στην πανάθα που με στενοχώρησε χτες,μα 0/7???
nikos21aek Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ούτε 3άδα ούτε 2άδα είναι οι Celtics.4άδα είναι.Αλλά γερασμένη.5άδα μάλλον.Ξέχασα και τον Σακίλ.
pamaxon Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ναι όντως,ίσως και 5άδα με τον Ρόντο.ΚG,Allen,Pierce και O'neal είναι από 33 και βάλε,ώρα για σύνταξη δλδ.Πάντως έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ φέτος αλλά δεν είχαν τις απαραίτητες δυνάμεις στο τέλος λόγω ηληκίας και μόνο.Η ίδια ομάδα 5 χρόνια πριν ίσως να μην έχανε πρωτάθλημα!
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 παμε ρε Μπουλς!! κοιμηθηκα στο ημίχρονο αλλά ημουν σιγουρος για τη νικη! Κυριαρχία στα ριμπαουντ 30+ ποντοι απο δευτερες επιθέσεις και αντε γεια! Ο Μπος στην αμυνα μπαζει, στη σκληράδα μαλλον και ο Μπουζερ με το Νοα ειναι πολύ ανώτερο και σκληρότερο δίδυμο από τον σοφτ Μπος.. Προβλέπω μάλιστα ότι το καλοκαίρι θα γίνει ανταλλαγη για να ερθει ενας ρολίστας στην επίθεση που θα κατεβάζει ομως ριμπαουντ κ θα παιζει αμυνα για να δέσει η ομαδα του Μαιαμι.
pamaxon Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω εμένα ποτε δεν μου άρεσε ο Μπος,παίκτης που αγνοεί την λέξη άμυνα δεν μπορεί να συγκαταλέγεται στους σταρ!
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Ο Μπος ειναι φλωρακι, μονο στους αι λοβ δις γκειμ μπορεί να αρέσει.. Για αγώνα χωρις επαφες είναι καλός, όταν το ματς παει στο ξυλο κρυβεται πίσω από τον Λεμπρον.
nikos21aek Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Πάντως χθές τους είχε πολύ άνετα τους ψηλούς του Σικάγο.Υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά.Από εκεί και πέρα ούτε εμένα μου αρέσει ο μαύρος Χαριστέας.Ποτέ δεν μου άρεσε και για άσχετο τον είχα από τους αγώνες της εθνικής.Εντάξει άσχετος δεν είναι αλλά δεν μου αρέσει καθόλου.Ίσως να φταίει και η φάτσα του και να είμαι προκατειλημμένος.χαχα
Chrisxxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Πως ακριβώς τους ειχε; Με το να βάλει 30 και να φαει 40 μάλλον το αντιθετο συνέβει.
nikos21aek Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 E τους είχε.Μόνο αυτός μπορούσε να βάλει καλάθια βασικά.Υπερτερούσε κατά πολύ του Μπούζερ.Άλλο ένα καλό παιχνίδι το χρωστάει στον εαυτό του ο Μπούζερ πάντως.Και χθες κακός ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα