Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1ος/top σκορερ στην ιστορια του nba μετα απο 3 ματς με 125 ποντους, αν συνεχισει βγαινει ανετα 1ος σκορερ σε τελικους στην ιστορια

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι να πει κανεις για αυτη την αμυνα τον καβς

εγραψα προχτες οτι δινουν το 150% σε καθε ματς.εκανα λαθος

γυρω στο 300% ειναι

με κασκολ γουοριορς θα ειμαι στο επομενο πρεπει και θα γινει νομιζω το 2-2 μιας και θελουμε να δουμε 7 τετοιες ματσαρες

το 3-1 δυσκολα γυρναει

λεμπρον νταξει οκ θα τελειωσει η σειρα και θα χει μεσο ορο triple-double με 40 ποντους

οτι και να πεις ειναι πολυ λιγο

δεν ξερω αν παιζεται ασχημο μπασκετ.ομορφο στο ματι δεν ειναι αλλα σιγουρα ειναι εκπληκτικα ολα τα ματς σε εξελιξη και εισαι στην τσιτα μεχρι το τελος

jimmy το χουμε καταλαβει φιλε δε θες να το παρει ο λεμπρον γιατι θα χει και πιο πολλα FMVP απο τον κομπε οποτε και καλυτερα επιχειρηματα οσο παει για το alltime list  ranking αλλα δε χρειαζονται στατς

αυτα που κανει ο μπρον με αυτο το ροστερ ουτε στον υπνο του δε τα κανει ο κομπε και γραψε οτι στατς και σεντονια θες

δεν αλλαζει με τιποτα αυτο

• Like 3

gas83 ποιος κομπε ρε. Επειδη αναφερεις stats ριξε μια ματια να δεις οτι με 7 λιγοτερες σεζον και 5 λιγοτερα playoffs τον εχει διαλυσει σε ολες τις κατηγοριες ο λεπρος. Ο κομπε εχει βαλει περισσοτερους ποντους αλλα εδω μιλαμε για τον πιο ολοκληρωμενο μπασκεμπολιστα στο NBA.

Αν φετος το σηκωσει (δυσκολο) ο Λεμπρον , πλεον στην κουρσα του the GOAT εχουν μεινει μονο δυο

• Like 1

καλα, εγω ξερω οτι τα μονα σιγουρα ειναι ο θανατος κ η εφορια :P

περα απ αυτο, το cleveland μονο και μονο οτι πηρε 2/3 ματς και 2/2 χωρις kyrie ειναι επιτυχια και στο επομενο, περα απ το οτι παιζει στην εδρα του που εχει επισης πολυ δυνατη εδρα με μολις 2 ηττες, δεν θα εχει το παραμικρο αγχος, στην απεναντι πλευρα ομως θα πεθανουν απ το αγχος γιατι ξερουν οτι αν χασουν αυτο το ματς δεν γυρναει μετα και τελος να θυμησω ποσο σιγουρος ησουν και στο 2ο ματς;

τα ιδια ελεγες και τοτε, προβλεπω ελεγε (ο μεγαλος τιπστερ :P) νικη γκολντεν με 10 ποντους, χαχαχαχα, οταν σε ρωτησα αν θα εχει ενδιαφερον γιατι αν ειναι κατι τοσο σιγουρο να μην το δουμε ας πουμε, ειδες ομως πως εξελιχτηκε το ματς, το πηρε και ανετα το κλιβελαντ, εγω ξερω οτι εχουμε παιξει 154 λεπτα ως τωρα και ελαχιστα λεπτα απ αυτα ηταν καλυτερο το gs, το κλιβελαντακι κυριαρχει και ο μπλαταρος δινει ρεστα, του χει παρει και τα σωβρακα του βλακα του κερ

Δεν είπα ποτέ ότι είμαι αλάνθαστος ρε.

Στο επόμενο βλέπω νίκη Warriors με 10+ και από την αρχή μπροστά.

Θα δούμε τι θα γίνει εκεί.

Ας γραψουμε για μπασκετ:

Καταρχας, δεν ξερω τι εχουν παθει οι warriors αλλα ειναι σαν να βγαινω εγω με τους φιλους μου και να παιζουμε 3-ον-3 σε μονακια. Διαθεση για πρωταθλημα 0. Ο αλλος πηδαει πανω απο καρεκλες και οι αλλοι φοβουνται να σκυψουν να πιασουν μια μπαλα.

Στη συνεχεια οι καβς θα παιξουν low tempo, δεν βολευει αυτο τους gsw κατανοητο, αλλα ρε φιλε δεν υπαρχει κινηση στην επιθεση, υπηρξε μονο στο 4ο δεκαλεπτο που βαλαν οσους ποντους βαλανε σε ολο το ημιχρονο. Οσο spacing και να υπαρχει στην επιθεση χωρις κινηση θα παρεις τα στεφανια σπιτι.

Δευτερο θεμα, αμυνα. Ασε το λεμπρον να ποσταρει 45 λεπτα. Μετα τα 40 συνηθως κλαταρει, οπως και χθες και οταν αλλαζεις 4 παικτες πανω του τον κουραζεις πιο πολυ γιατι πρεπει να αντιμετωπισει διαφορετικη σωματοδομη. Μεχρις εδω καλα. Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη σε ομαδικο αθλημα. Οι υπολοιποι γιατι να σε τρεχουν? Δεν μπορεις να τους μαρκαρεις? Δηλαδη με καρι-love θα πηγαιναμε για σκουπα?? Δεν νομιζω απλα τους εχει πιασει το μπλαζε υφακι τους.

Τελος hats off στον κυριο μπλατ! Μετρ της τακτικης :)

Το πιο ακριβές post που έχει γίνει για τους τελικούς.

Το low tempo επιβάλλεται πιο εύκολα επίσης επειδή παίρνουν επιθ. rebs.

τι να πει κανεις για αυτη την αμυνα τον καβς

εγραψα προχτες οτι δινουν το 150% σε καθε ματς.εκανα λαθος

γυρω στο 300% ειναι

με κασκολ γουοριορς θα ειμαι στο επομενο πρεπει και θα γινει νομιζω το 2-2 μιας και θελουμε να δουμε 7 τετοιες ματσαρες

το 3-1 δυσκολα γυρναει

λεμπρον νταξει οκ θα τελειωσει η σειρα και θα χει μεσο ορο triple-double με 40 ποντους

οτι και να πεις ειναι πολυ λιγο

δεν ξερω αν παιζεται ασχημο μπασκετ.ομορφο στο ματι δεν ειναι αλλα σιγουρα ειναι εκπληκτικα ολα τα ματς σε εξελιξη και εισαι στην τσιτα μεχρι το τελος

jimmy το χουμε καταλαβει φιλε δε θες να το παρει ο λεμπρον γιατι θα χει και πιο πολλα FMVP απο τον κομπε οποτε και καλυτερα επιχειρηματα οσο παει για το alltime list  ranking αλλα δε χρειαζονται στατς

αυτα που κανει ο μπρον με αυτο το ροστερ ουτε στον υπνο του δε τα κανει ο κομπε και γραψε οτι στατς και σεντονια θες

δεν αλλαζει με τιποτα αυτο

Καταρχάς, δεν με νοιάζουν τόσο τα Finals MVP's όσο τα δαχτυλίδια, γιατί το πρώτο είναι υποκειμενικό και δεν έχει τόση σημασία(φυσικά και έχει αλλά όχι όσο το δαχτυλίδι).

Ναι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο ο Kobe σε σειρά τελικών.

Νούμερα triple double είχε το 2001 αλλά δεν έπαιρνε τόσα πολλά σουτ όσα τώρα ο Lebron.

Αν έπαιρνε ο Kobe όσα σουτ παίρνει τώρα ο Lebron και σούταρε 35%, θα τον έθαβαν όλη μέρα κάποιοι.

Θα έλεγαν δεν είναι αυτό μπάσκετ κτλ.

Αλλά προφανώς κάποιοι έχουν διαφορετικά κριτήρια, όταν μιλούν για 2 παίκτες.

Το αν μπορεί να έχει μέσο όρο 40 πόντους σουτάροντας 35%, προφανώς και μπορεί.

Το έχει κάνει σε πολλά εκτεταμένα διαστήματα με FG σχεδόν 50%.

Αν εννοείς, ότι ο Lebron είναι καλύτερος σκορερ και σε clutch καταστάσεις από τον Kobe, συγγνώμη αλλά βλέπουμε άλλο άθλημα.

Ο Lebron είναι καλύτερος πασερ,rebounder.

Βέβαια υπάρχει και η διαφορά θέσης,σωματοδομής που είναι τεράστια.

gas83 ποιος κομπε ρε. Επειδη αναφερεις stats ριξε μια ματια να δεις οτι με 7 λιγοτερες σεζον και 5 λιγοτερα playoffs τον εχει διαλυσει σε ολες τις κατηγοριες ο λεπρος. Ο κομπε εχει βαλει περισσοτερους ποντους αλλα εδω μιλαμε για τον πιο ολοκληρωμενο μπασκεμπολιστα στο NBA.

Αν φετος το σηκωσει (δυσκολο) ο Λεμπρον , πλεον στην κουρσα του the GOAT εχουν μεινει μονο δυο

5 beats 2.

Όλοι οι all-time greats του NBA και οι τωρινοί superstars που το λένε, δεν ξέρουν τίποτα και μπορούμε εμείς μέσω των stats να βγάζουμε αντίθετα σωστά συμπεράσματα?

Να σοβαρευτούμε.

Eπίσης, ας βάλει κανένα τέτοιο σουτ σε τελικούς ο Lebron και μετά συζητάμε:

Αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις και το πάρει πάντως φέτος ο Λεμπρόν, ανεξάρτητα απο δακτυλίδια, εγώ θα τον βάζω στην ίδια πρόταση με Κομπι και Τζόρνταν.

Επίσης χθες είχε 42 πόντους. Να βγάζει επιθετικός την μπάλα μέσα απο το καλάθι δεν το έχω ξαναδεί. :P

Εντάξει το τάκλιν με τα δυο πόδια ήταν φάουλ και κίτρινη κάρτα, δεν διαφωνούμε.

Εν το μεταξύ το ότι αναφέρονται και οι δυο ως ρούκι προπονητές με ξεπερνά.

Εχει ξανακάνει κηδείες ο Μπλατ, ο Κερ ειναι γατάκι σε τέτοιες καταστάσεις μπροστά του.

Και παιζουν και οι δυο στην ιδια ομαδα!

Κλαίω.

• Like 3

Χαχαχα βασιλη μη κλαις :-) Το λεω σοβαρα , δεν το χω ξαναπει ποτε μετα απο τοσα χρονια ενασχολησης με το αθλημα. Αν με αυτο το ροστερ κανει την εκπληξη και συνεχισει να σπαει τα ρεκορ ειπα μπαινει απλα στην κουρσα του GOAT. Δεν ειπα οτι ειναι αλλα εχει χρονακια ακομα.

Ειναι δικη μου αποψη βεβαια. Το αξιζει ο Λεπρος να το σηκωσει οσο αξιζει και ο curry. Παιζει διαστημικο μπασκετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...