Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζιμμυ η μπασκετική λογική έλεγε στην χειρότερη για τους GSW 4-1.

Αλλά να που σκάει απ'το πουθενά ένας απίθανος Τερλεγκοβα και έχει γαμηθει το σύμπαν.

Α ναι, και ο Τζέιμς να μας πει τι φυσικούς χυμούς πίνει, γιατί κλαταρω απ'τα 12ωρα στη δουλειά.

• Like 2
  • Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1676

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Αν εσύ μπορείς να προβλέψεις τα ακριβή σκορ σε όλες τις σειρές, να σε πληρώνουμε να μας τα λες.

Επιπλέον, αν θες βάζουμε και τώρα το στοίχημα που λέγαμε για το avatar

.

2-1 μπροστά είσαι στην σειρά.Φοβάσαι και τώρα?

Εγώ αισθάνομαι πολύ βέβαιος.

Ποιος μίλησε για ακριβή σκορ; Μου έλεγες θα το πάρουν σίγουρα οι Warriors (90%) και ότι θα λήξει 4-1. Οι προβλέψεις σου έχουν πέσει ήδη έξω ό,τι και να γίνει στους επόμενους τελικούς. Σε αντίθεση με μένα που είχα δώσει 60-40 στους Cavs και σου φαινόταν αστείο.

Για το στοίχημα ακόμα να καταλάβεις ότι ο λόγος που δεν το έβαλα δεν είναι επειδή φοβάμαι. Τώρα θα το έβαζα πάντως -γιατί το ποσοστό το θεωρώ μεγαλύτερο- αλλά το θεωρώ άδικο το συγκεκριμένο στοίχημα προς εσένα, γιατί τον Ιούλιο μπαίνω στρατό και θα κάνω καιρό να ξαναμπώ. Άρα δε μ' ενδιαφέρει ό,τι avatar και να έχω μέχρι να ξανά αρχίσει το ΝΒΑ. 

Δημοσ.

Κλαίω με τα ψευδώνυμα που τους βγάζεις.χαχαχαχαχα

Αναβολικά κάνει και έκανε ο Lebron όπως σχεδόν όλοι οι παίκτες στο ΝΒΑ.

Έχει και τρομερά γονίδια φυσικά.

Αλλά χλωμό το βλέπω να αντέχει πολύ ακόμα.

Και στην σειρά και γενικά.

Η κούραση συσσωρεύεται.

Και αυτό ισχύει και για τους Cavs.

Ποιος μίλησε για ακριβής σκορ; Μου έλεγες θα το πάρουν σίγουρα οι Warriors (90%) και ότι θα λήξει 4-1. Οι προβλέψεις σου έχουν πέσει ήδη έξω ό,τι και να γίνει στους επόμενους τελικούς. Σε αντίθεση με μένα που είχα δώσει 60-40 στους Cavs και σου φαινόταν αστείο.

Για το στοίχημα ακόμα να καταλάβεις ότι ο λόγος που δεν το έβαλα δεν είναι επειδή φοβάμαι. Τώρα θα το έβαζα πάντως -γιατί το ποσοστό το θεωρώ μεγαλύτερο- αλλά το θεωρώ άδικο το συγκεκριμένο στοίχημα προς εσένα, γιατί τον Ιούλιο μπαίνω στρατό και θα κάνω καιρό να ξαναμπώ. Άρα δε μ' ενδιαφέρει ό,τι avatar και να έχω μέχρι να ξανά αρχίσει το ΝΒΑ. 

To έχασαν οι Warriors για να πέσει έξω η πρόβλεψη για τον νικητή?

Οκ για το στοίχημα. Σεβαστό.

Δημοσ.

To έχασαν οι Warriors για να πέσει έξω η πρόβλεψη για τον νικητή?

Η πρόβλεψη για το νικητή δεν έπεσε έξω. Έπεσε έξω το ποσοστό που έδωσες και ότι "σίγουρα θα το πάρουν οι Warriors". Μετά από 3 ματς δε βλέπω τίποτα σίγουρο εγώ ούτε το αστείο 90% που είπες από τη στιγμή που είναι 1-2. 

Είναι σαν να παίζει Μπαρτσελόνα-Πανιώνιος και να λες σίγουρα θα κερδίσει η Μπαρτσελόνα και να λήγει 1-0. Μπορεί σαν στοίχημα να το κέρδισες, αλλά η άποψη σου για το πως θα εξελισσόταν ο αγώνας βγήκε λανθασμένη. Όπως έχει βγει και η πρόβλεψη σου μέχρι τώρα για τους τελικούς.

• Like 2
Δημοσ.

Βρε ας έβαζε ο Lechoke το stepback στο πρώτο και θα χάμε μια μεγαλοπρεπή σκούπα τώρα για τον mvp. :P

O Green δήλωσε οτι επαιξαν φοβερή άμυνα οι Cavs και θα πρέπει να παίξουν καλύτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Η πρόβλεψη για το νικητή δεν έπεσε έξω. Έπεσε έξω το ποσοστό που έδωσες και ότι "σίγουρα θα το πάρουν οι Warriors". Μετά από 3 ματς δε βλέπω τίποτα σίγουρο εγώ ούτε το αστείο 90% που είπες από τη στιγμή που είναι 1-2. 

Είναι σαν να παίζει Μπαρτσελόνα-Πανιώνιος και να λες σίγουρα θα κερδίσει η Μπαρτσελόνα και να λήγει 1-0. Μπορεί σαν στοίχημα να το κέρδισες, αλλά η άποψη σου για το πως θα εξελισσόταν ο αγώνας βγήκε λανθασμένη. Όπως έχει βγει και η πρόβλεψη σου μέχρι τώρα για τους τελικούς.

Το θα κερδίσουν κατά 90% είναι λάθος αν χάσουν την σειρά.

Δεν σημαίνει τίποτα για το σκορ.

Είναι πολύ απλό.

Το 90% περιλαμβάνει και την σκούπα και το 4-3.

Αν δεν θες να το καταλάβεις, δεν πειράζει.

Βρε ας έβαζε ο Lechoke το stepback στο πρώτο και θα χάμε μια μεγαλοπρεπή σκούπα τώρα για τον mvp. :P

O Green δήλωσε οτι επαιξαν φοβερή άμυνα οι Cavs και θα πρέπει να παίξουν καλύτερα.

Αν τον λες Lechoke δεν μπορείς να περιμένεις να το βάλει :P

Έχει χάσει 4 potential game-winning shots στα 2 πρώτα παιχνίδια, αλλά αν κερδίζουν, δεν μπορείς να πεις πάρα πολλά.

Η υπόθεσή σου είναι λανθασμένη και πολύ υπεραπλουστευμένη.

Κάθε γεγονός επηρεάζει το επόμενο.

Δεν μπορούμε να αλλάζουμε το παρελθόν και να περιμένουμε το συσχετιζόμενο μέλλον να είναι το ίδιο.

Διαφορετική ψυχολογία, διαφορετική sense of urgency(δεν βρίσκω αντίστοιχο όρο στα ελληνικά που να μου αρέσει) κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά δεν είναι εύκολο να καταλάβεις στον γραπτό λόγο πότε κάνει κάποιος πλάκα αν δεν τον ξέρεις καλά.

Και σε παρεξήγησα :P

• Like 1
Δημοσ.

ναι μωρε, μ αρεσει που καθε φορα εισαστε και σιγουροι, οπως σιγουροι ησασταν οτι θα κανει break στο 3ο ματς,

οπως σιγουροι ησασταν οτι θα ερθει 4-1,

εδω θα ειμαστε και στο επομενο, το μονο που με χαλαει ειναι το momentum που πηρε στο τελος το gs,

αλλα εγω επειδη προτιμω να ζω στο παρον και οχι στο μελλον ενα εχω να πω:

πουτσα παλι πουτσα παλι οε οε

αντε γεια ρε λεμε

https://www.youtube.com/watch?v=vYwLd2GqI78

μ αυτα και μ αυτα θα παρει το πρωταθλημα το cleveland και μερικοι ακομα θα ειναι σιγουροι

(και θα εχουν χασει και ενα τσουβαλι λεφτα) :D

• Like 1
Δημοσ.

καλα, εγω ξερω οτι τα μονα σιγουρα ειναι ο θανατος κ η εφορια :P

περα απ αυτο, το cleveland μονο και μονο οτι πηρε 2/3 ματς και 2/2 χωρις kyrie ειναι επιτυχια και στο επομενο, περα απ το οτι παιζει στην εδρα του που εχει επισης πολυ δυνατη εδρα με μολις 2 ηττες, δεν θα εχει το παραμικρο αγχος, στην απεναντι πλευρα ομως θα πεθανουν απ το αγχος γιατι ξερουν οτι αν χασουν αυτο το ματς δεν γυρναει μετα και τελος να θυμησω ποσο σιγουρος ησουν και στο 2ο ματς;

τα ιδια ελεγες και τοτε, προβλεπω ελεγε (ο μεγαλος τιπστερ :P) νικη γκολντεν με 10 ποντους, χαχαχαχα, οταν σε ρωτησα αν θα εχει ενδιαφερον γιατι αν ειναι κατι τοσο σιγουρο να μην το δουμε ας πουμε, ειδες ομως πως εξελιχτηκε το ματς, το πηρε και ανετα το κλιβελαντ, εγω ξερω οτι εχουμε παιξει 154 λεπτα ως τωρα και ελαχιστα λεπτα απ αυτα ηταν καλυτερο το gs, το κλιβελαντακι κυριαρχει και ο μπλαταρος δινει ρεστα, του χει παρει και τα σωβρακα του βλακα του κερ

Δημοσ.

Ας γραψουμε για μπασκετ:

Καταρχας, δεν ξερω τι εχουν παθει οι warriors αλλα ειναι σαν να βγαινω εγω με τους φιλους μου και να παιζουμε 3-ον-3 σε μονακια. Διαθεση για πρωταθλημα 0. Ο αλλος πηδαει πανω απο καρεκλες και οι αλλοι φοβουνται να σκυψουν να πιασουν μια μπαλα.

Στη συνεχεια οι καβς θα παιξουν low tempo, δεν βολευει αυτο τους gsw κατανοητο, αλλα ρε φιλε δεν υπαρχει κινηση στην επιθεση, υπηρξε μονο στο 4ο δεκαλεπτο που βαλαν οσους ποντους βαλανε σε ολο το ημιχρονο. Οσο spacing και να υπαρχει στην επιθεση χωρις κινηση θα παρεις τα στεφανια σπιτι.

Δευτερο θεμα, αμυνα. Ασε το λεμπρον να ποσταρει 45 λεπτα. Μετα τα 40 συνηθως κλαταρει, οπως και χθες και οταν αλλαζεις 4 παικτες πανω του τον κουραζεις πιο πολυ γιατι πρεπει να αντιμετωπισει διαφορετικη σωματοδομη. Μεχρις εδω καλα. Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη σε ομαδικο αθλημα. Οι υπολοιποι γιατι να σε τρεχουν? Δεν μπορεις να τους μαρκαρεις? Δηλαδη με καρι-love θα πηγαιναμε για σκουπα?? Δεν νομιζω απλα τους εχει πιασει το μπλαζε υφακι τους.

Τελος hats off στον κυριο μπλατ! Μετρ της τακτικης :)

• Like 7
Δημοσ.

αυτο που εγραψες οτι νοιωθεις τυχερος που βλεπεις τον ντελαβεντοβα το ενοεις?Απο ποτε βλεπεις νβα?Θα σκισουμε τα χαρτια μας δηλαδη τυχερος που βλεπεις τι ?Οκ επαιξε με παθος κανει τα παιχνιδια της ζωης του και μπραβο του αλλα για τι ακριβως νοιωθεις τυχερος?

Δημοσ.

ελπιζω για το καλο του αθληματος.Λες και πηρε εμπνευση ο πουστης(ο βεντοβας) απο τον ροντμαν που ποσταρα πριν μπραβο του πραγματικα γιατι ειναι και αμπαλος φουλ αλλα εχει ψυχη απο οτι φαινεται.Οι γουοριορς πιστευω επειδη ειναι απειρη ομαδα σε τελικους γενικα σαν οργανισμος παρασυρθηκε απο το συναισθημα του κοσμου οτι οι τελικοι τελειωσαν με τον τραυματισμο του θειου ντρου.Αμ δεν τελειωνουν ετσι οι τελικοι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...