Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απιστευτοι απιστευτοι τελικοι 

μου θυμιζουν χιτ-νταλας αλλα ακομα πιο πολυ σασπενς

τι να πρωτοπεις για το λεμπρον 39/16/11 σε παιχνιδι τελικων και break  

τρομερες αμυνες και απο τις 2 ομαδες ολοι οι παικτες δυσκολευοντουσαν να σκοραρουν εξου και τα ασχημα ποσοστα σχεδον για ολους

ποιος θα μου το λεγε οτι θα ψιλουποστηριζα λεμπρον για κουπα αλλα εκτος απο τον ιδιο εχουν γινει συμπαθητικοι οι καβς με τοσο μεγαλες απουσιες.

πραγματικα καταθετουν ψυχη και το 150% μεσα στο παρκε 

ειχα γραψει εδω μεσα για 4-3 γουοριορς πριν αρχισουν οι τελικοι και πιστευα οτι μετα τον τραυματισμο του καιρι τελειωσε

παλι καλα επεσα εξω

ας ελπισουμε να παει στο 4-3 και ας το παρει ο πιο ικανος

παντως ακομα και φωτια να παρουν οι σπλας και να παρουν τα επομενα αξιζουν πραγματικα συγχαρητηρια οι καβς

μιλαμε για υπερπροσπαθεια.μεχρι και ο κουτσος μιλλερ επαιξε

τρομακτικη αμυνα ντελλι οχι μονο στο καρυ αλλα και σε ποιο ψιλους

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κύριοι το επίπεδό σας.

Και μην ξανακούσω ειρωνιες για τον Λελεντοβα...

Το μόνο που με χαλάει έως τώρα είναι η άνιση διαιτησία. Μικρή ομάδα οι Καβς θα μου πεις, αλλά δεν έχει απέναντι LAL,Celtics ή Spurs ξέρω γω.

• Like 3

Κύριοι το επίπεδό σας.

Και μην ξανακούσω ειρωνιες για τον Λελεντοβα...

Το μόνο που με χαλάει έως τώρα είναι η άνιση διαιτησία. Μικρή ομάδα οι Καβς θα μου πεις, αλλά δεν έχει απέναντι LAL,Celtics ή Spurs ξέρω γω.

το φαουλ του ιγκουνταλα στο λεμπρον στη ληξη της επιθεσης κατεβαζοντας του και τα 2 χερια και σε τοσο κρισιμο σημειο μπροστα στα ματια του διαιτητη ειναι απιστευτο μη σφυριγμα

πραγματικα μονο για αυτο το σφυριγμα επρεπε να κερδισουν

• Like 1

Παιδια εγω σαν ακυρος να κανω την ερωτηση μ;;αμα αγορασω αποκλειστικα ενα αγωνα απο το league pass θαα μπορεσω να τον δω στο NBA game time γτ δν το εχει σαν επιλογη...επισης τους αγωνες τους εχει το NBA tv δλδ αξιζει να παρω ενα μηνα να δω και καμια εκπομπη να δω και το ντραφτ;;;και τελος εχει επιλογη το NBA game time για NBA tv ή πως αλλιως θα το δω απο ταμπλετ γτ δν εχω πισι αυτη την περιοδο..

Sent from my lovely Lumia 535

Δεν μου άρεσε το ματς χθες.

Ο Curry πολύ κακά εκτελεσμένα σουτ.Δεν ξέρω τι έπαθε.

Ούτε ο Lebron ήταν φανταστικός εκτελεστικά,αφού μπορούσε να καθαρίσει το ματς στις τελευταίες επιθέσεις της κανονικής διάρκειας.

Για διατησία τώρα.Να πω την αλήθεια ψιλοCleveland  μου φάνηκε ότι σφύριζαν οι διαιτητές

Το 2ο φάουλ στο 4'-5' λεπτό του Τομπσον,κάτι βήματα του Mozgov,τα αρκετά φάουλ που πήρε ο Mozgov και 2 σφυρίγματα στο τέλος για φάουλ πάνω στον Lebron(1 του Iguodala και ένα του Barnes αν θυμάμαι καλά)

Κρίσιμο πάντως το επόμενο αν χάσει το GSW θα άρχίσει να αμφιβάλλει για την ομάδα του.

Αλλά όσο περνάνε και τα παιχνίδια(ειδικά μετά τις 2 παρατάσεις) το rotation των 6,5 ατόμων των Cavs θα χάνει δυνάμεις.

Βλέπουμε.Καλύτερα ματς περιμένω

• Like 1

to gsw ειχε φαει μπρεικ και με τους γκριζλιζ επομενως ξερει να το αντιμετωπισει.το θεμα ειναι οτι αν βρει ρυθμο ο curry τα πραγματα ειναι δυσκολα για cavs..και πειτε οτι θελετε για τον ασχετο τον ντελαβεντοβα,ο curry εχει δυσκολεψει μονος του τον εαυτο μου.αν παρει μπρος θα ριχνει 30αρες για πλακα στο κεφαλι του αυστραλου.in other news για τα επομενα ματς παιχτε παρατασεις παιδια!κωλοδωρο στον οπαπ και χτυπαγα το κεφαλι μου που δεν την επαιξα χθες! :P

ενταξει ακομα φαβορι ειναι το γκολντεν στειτ καποια στιγμη θα τα φτυσει και ο λεπρος θα μπυν και τα σουτ απο την περιφερεια και θα εχεουμε το blowout που περιμενουμε ολοι

ηδη ο λεμπρον εχει παιξει 2 50λεπτα και για να πεις οτι θα κανουν κατι πρεπει να παιζει τοσο συνεχεια

οσο και μηχανη να ειναι ποσο να αντεξει 

αν παντως παρουν το επομενο που ειναι και το πιο κρισιμο της σειρας πλεον θα το πιστεψουν ολοι και κατι μπορει να γινει

ξαναλεω στη χειροτερη για μενα 4-3 γουοριος

αν ο λεμπρον με αυτο το ροστερ παρει κουπα παει καρφι για τοπ 5 απο τωρα

Ο καλυτερος διαγωνισμος 3ποντων σε τελικους! :-D

Ματσαρα και σημερα.

Μοζγκοφ,μαζεψε πολυ ξυλο.Ηρωας!

Θεμα χρονου τα αντιποινα απο Ντελαβεντοβα.

Οχι αλλες διπλες ταπες στο Λεμπρον.

ΥΓ2: Ελπίζω πλέον να μάθατε το όνομα του, Dellavedova λέγεται.

3xry8ed.jpg

Σαν τον χατζηπαναγη εχει γινει ο βαρεχαο

LCTJWBL.jpg

Οι dubs μακράν καλύτεροι από τους cavaliers. Απλά για να τραβήξει η σειρά είπαν να χάσουν ένα να χει

σασπενς, ειδάλλως η σειρά θα τελείωνε με sweep. Σιγά μην το σηκώσει ο ντελεβεντεβα

ΥΓ2: Ελπίζω πλέον να μάθατε το όνομα του, Dellavedova λέγεται.

...το οποίο παρεμπιμπτόντως μεταφράζεται ως "Της Χήρας". Και κολλάει και μούρλια με το χθεσινό α-λα μαύρη χήρα δάγκωμα που πάτησε στα Χρυσόπαιδα στο τέλος.

Βέβαια από άποψη....στατιστικής, χλωμό τον κόβω τον Μπλατ να παίρνει Ευρωλίγκα τη μια χρονιά και καπάκι τίτλο ΝΒΑ, οπότε με ένα 2-4 πρέπει να θεωρούνται κομπλέ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...