Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην αντιδράτε υπερβολικά σε ένα παιχνίδι.

Δεν νομίζω ότι οι Cavs παίρνουν άλλο παιχνίδι.

4-1 ήταν η αρχική μου πρόβλεψη και μένω σε αυτή.

Δημοσ.

καλα καλα, το σκεφτομουνα αυτο στο ματς, λεω 4-1 θελανε τα βλαμενα, χαχαχαχα
τωρα να δω τι θα λενε που εγινε αμεσως το 1-1, χαχαχαχα

δεν γινονται αυτα ρε σεις θελετε και 2 break, η πολυ αισιοδοξια και η αλαζονεια θα σας φαει, προσεξτε το αυτο γιατι σας βλεπω φυλακη, καθιστε να παρετε πρωτα ενα και βλεπουμε

εγω ενα πραγμα θα πω:
αμα παρει ο λεπρος το επομενο ψαχτε λαγουμι να κρυφτειτε, τιποτα αλλο

• Like 2
Δημοσ.

Θα το πάρει ο Λεπρός το επόμενο. Το βελαντόβα όπως ειπε ενας φίλος πριν κανα δυο σελίδες (LOL) ειναι σε άσχημη φόρμα και θα σβήσει τον Στέφανο που εχτισε χτες οικοδομικό τετράγωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι που έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν οι Cavs είναι το επόμενο αλλά πέρα από το ότι αποκλείεται οι Warriors να ξανασουτάρουν 20% τρίποντο, θα μετρήσει και η κούραση γιατί έχουν μόνο 1 μέρα κενό και το πρόβλημα προφανώς το έχει η ομάδα με το μικρότερο βάθος.

Επίσης, μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν σχολιάζει τα 11/35 σουτ του Lebron. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα που πήρε 35 σουτ, αλλά πολλοί εδώ μέσα έχουν κακοχαρακτηρίσει άλλους παίκτες που το έκαναν.

Και πέρυσι μετά το 1-1, θυμηθείτε τι έλεγαν κάποιοι και τι έγινε μετά.

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαα αντε παλι με τον κομπε σου, ε ρε αρρωστια

ρε παπαρι, ο λεπρος εκανε τριπλ νταμπλ, πως να σχολιασουμε τα 35 σουτ;
εχει κανει ποτε στην καριερα του ο βλακας ο δικος σου τριπλ νταμπλ; ξερει τι ειναι;

εντωμεταξυ με τους μαλακες τους αμερικανους τι επαθα:

ειχα βαλει να γραψω 3:15 γιατι στο προηγουμενο (που εγραφα 3:30) παροτι πηγε παραταση μου περισσεψε πανω απο μισαωρο,

οποτε λεω ανετοι ειμαστε, ας κοψουμε ενα τεταρτο και κρατησε πανω απο 3:15 η μπουρδα κ εχασα στο τσακ την τελευταια επιθεση του γκολντεν, καλα που δεν την εβαλε :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Να φτάσεις όμως τη μπασκετα όχι απλώς να πετάς τη μπαλα..

Στα του αγώνα, όσο παίζει τετοια αμυνα το Κληβελαντ θα έχει κάποια τύχη, θεμα χρόνου ειναι ομως να ανέβουν Καρι και Γκριν και να αλλαξει επίπεδο το ΓΚολντεν Στειτ που για την ώρα παίζει λες και ειναι σε αγώνες προετοιμασίας. Από την άλλη ο Μπλατ, έξυπνα, έχει δώσει τη μπάλα στο Λεμπρον και τον αφήνει να κανει παιχνίδι, παιρνει και πολυτιμες βοήθειες απο τον Μοζγκοφ που εχει σώσει πολλες καταστάσεις. 2 προβλήματα βλέπω ως τώρα σε αυτό, 1 ότι ο Λεμπρον προς το τέλος κλατάρει και αν τώρα ειναι ξεκουραστος σε βάθος χρόνου αυτό θα ειναι όλο και πιο έντονο. Το 2ο ειναι ότι οι υπόλοιποι περιμένουν τα παντα απο αυτον, θα πρέπει να βάλει μεσα στο παιχνίδι και κάποιον άλλο γιατι συντομα θα βρουν τη λύση οι Γουοριορς για την αντιμετώπιση του iso. 

Παντως με τον τρόπο που παίζουν οι Καβς εκμηδενίζουν τις απουσίες τους, θα ήθελαν το σουτ του Λοβ ή τη δημιουργία του Ιρβινγκ αλλά για την ώρα δεν φαίνεται η απουσία τους. 

Η σειρά παντως θα κριθεί απο τους Γουόριορς που παιζουν στο 60% λογω απειρίας και αγχους, αντίθετα οι Καβς παιζουν στο 100%. 

• Like 2
Δημοσ.

Τι θα πεί παίζουν στο 60%. Παίζει άμυνα το cleeveland γιαυτό δε μπορούν να παίξουν παραπάνω. NBA finals ειναι τι περίμενες να δείς το διαστημικό ουτοπικό μπάσκετ που έδειξαν στη regular που όλοι κάνουν χαβαλέ ?

Οι cavs μπορούσαν άνετα να πάρουν και το 1ο και να μιλάμε για διαφορετική σειρά.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ο curry απλα ειναι αστοχος.καθιστε να αρχισει να ευστοχει και βλεπουμε πως θα πανε τα ματς..

• Like 2
Δημοσ.

Κοσμα για την αμυνα των Καβς τα είπα, λεω ότι παιζουν στο 60% γιατι ο Καρι τον παιζει, ο Τομπσον προσπαθει να ξαναβαει 37 σε 12 λεπτά και ο Γκριν ειναι αλλου για την ώρα. Επίσης όλοι, περα απο τον Ιγκι, πανε για το κατι παραπανω, για το θεαμα και χανουν επιθεσεις χωρίς λογο πετώντας τη μπαλα. Ακόμα και ετσι όμως ειναι το φαβορί γιατι παιζουν σαν ομάδα, αυτό που κανουν οι Καβς το κανει κανείς στο ΝΒΑ2Κ όταν βαριέται να μαθει σύστημα :P 

• Like 1
Δημοσ.

Πήραν πολλά εξαιρετικά δύσκολα σουτ ειναι η αλήθεια και χάσαν και πολλά εύκολα. Οπως έχω ξαναπεί οι warriors ειναι ομάδα ρυθμού κατά την άποψη μου και ειμαι απόλυτος. Δεν εννοώ ομάδα τριπόντων. Επίσης θεωρώ οτι δεν παίζει το ουσιαστικότερο μπάσκετ για μένα και όποια ομάδα βρεθεί και χτυπήσει τους warriors στους ψηλούς εύκολα ή δύσκολα πιθανών να πάρει και το παιχνίδι.

Δημοσ.

Τι σχολια ειναι αυτα ρε σιγουρα μπηκα στο θεμα για το νβα και οχι στο παναθηναικος ολυμπιακος?Οταν γινει το μπρεικ και σας απαντησω καταλληλως μην στραβωσετε ομως.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος ασχολείται με basket league ρε φίλος. Με το ζόρι final 4 euroleague είδαμε :lol:

Πιθανών να γίνει και break απο gsw. Θα μπορούσε να ειναι και 2-0 ήδη και να χαιρετούσες το δαχτυλίδι αν κάρφωνε ο Lechoke το stepback στο 1ο παχνίδι. Ετσι ειναι το μπάσκετ

• Like 1
Δημοσ.

ο μπουκης παντως δινει φαβορι το κλιβελαντ στο επομενο ματς και σας το υπογραφω με οποιο τροπο θελετε οτι ο μπουκης ποτε μα ποτε δεν κανει λαθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...