Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το είδα κι εγώ. Ένα μόνο έχω να πω:

Ρε μάγκες, πραγματικά, δεν έχετε βαρεθεί να κράζετε το Λεπρό; Εγώ πάντως έχω βαρεθεί να σας ακούω. Τι άλλο ο κάνει ο κερατάς, κόντεψε να νικήσει την καλύτερη ομάδα του κόσμου μόνος του, με ελάχιστη βοήθεια από τους υπόλοιπους. Και το μόνο που ακούω είναι γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια.

Αν είχε βάλει το buzzer beater (ή έστω το είχε γράψει ο Σούμπερτ), τι θα λέγατε τώρα; Ότι ήταν και κωλόφαρδος; Το τρίποντό του για το 96-96 στα 60" δεν ήταν clutch;

Έλεος πλέον, ήμαρτον. Γυρίστε το στην μπάλα.

Τα είπα και ξεθύμανα.

Περιμένουμε εντελώς διαφορετικό δεύτερο τελικό.

Βρε άνθρωπε, 18/38 είχε και οι υπόλοιποι απλά τον έπαιζαν. Στην παράταση που έπρεπε να βγεί μπροστάρης, είχε 2π. Και δεν είναι σύμπτωση. Σε όλους τους τελικούς απ' το '11 και μετά τα ίδια βλέπουμε. Πάντα οι άλλοι θα βγάζουν τα κάστανα απ' τη φωτιά στις 4ες περιόδους, αλλιώς γιοκ.

Άτυχη στιγμή ο τραυματισμός του Ίρβινγκ, αλλά απ' την άλλη δεν θα χρειαστεί να δώ ούτε ένα ματς απο εδώ και πέρα αφού δεν θα υπάρχει ενδιαφέρον. Πιο εύκολη σεζόν δεν θα μπορούσαν να έχουν οι GSW φέτος.

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1683

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Άτυχη στιγμή ο τραυματισμός του Ίρβινγκ, αλλά απ' την άλλη δεν θα χρειαστεί να δώ ούτε ένα ματς απο εδώ και πέρα αφού δεν θα υπάρχει ενδιαφέρον.

οντως, πρεπει να ηταν φετος τα πιο ξενερωτα νβα πλεϊ οφφς που εχω δει εβερ και βλεπω 20+ χρονια νβα,

πανηγυριζουν τα βλαμμενα που κερδιζουν τα στοιχηματα τους, στα @@ τους ποσο κακο κανει στο αθλημα ολο αυτο,

που να καταλαβουν, γεμισαμε μη σκεπτομενους και αρρωστους με το στοιχημα κυριοι

• Like 2
Δημοσ.

Ένα από τα πράγματα που με χαλάει πάρα πολύ είναι που δεν πρόλαβα να δω εν δράσει αυτόν τον άνθρωπο.. Rip Drazen, πάνε 23 χρόνια ρε φίλε...

https://www.youtube.com/watch?v=kG4k5Dxid2s

ξαναποστάρω το once brothers, γιατί είναι ένα από τα καλύτερα ντοκυμαντέρ που έχω δει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...