Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καρδιακό θα με κάνουν ρε. Πιστεύω ότι το δεύτερο παιχνίδι θα το πάρουν οι Gsw και πιο εύκολα από το πρώτο. Αλλά γενικά, θαρρώ, ότι όποια ομάδα κάνει το break θα το πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μολις το δα και γω... Παρακολουθω περιπου 10 χρονια NBA, βλεπω μονο ματς playoff (εκτος απο την υπερομαδα των Suns που εβλεπα και regular) και σχεδον αποκλειστικα Δυση με αποτελεσμα να μην εχω εικονα απο Λεμπρον παρα μονο σε στιγμιοτυπα. Κανει μπαμ οτι ειναι ο καλυτερος παιχτης του NBA...Κριμα που αν εξαιρεσουμε τον Ιρβινγκ οι αλλοι ειναι παιχτες της πλακας που δεν θα βλεπαν ουτε στο ονειρο τους τους τελικους...Αυτο το Βελαντοβα τι ειναι? Το πιο δυσκολο παιχνιδι για τους GSW, αφου το πηραμε ενα βημα απο το δαχτυλιδι...Με τετοιο βαθους παγκου δεν φοβαμαι και τις ασχημες μερες Καρι η Τομπσον.1-2 θα βρεθουν να γινουν ηρωες της ημερας (Ιγκι) η να βοηθησουν σε δυσκολες στιγμες (Σπειντς)... ότι όποια ομάδα κάνει το break θα το πάρει. Δεν χρειαζομαστε break! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 καταπληκτικο πρωτο ματς μολις το τελειωσα στην τσιτα μεχρι τελους λεμπρον τι αλλο να κανει.μονος του πηγε να κανει το break 42 απο τους 98 στην κανονικη διαρκεια δε τον εχω ξαναδει να ποσταρει τοσο πολυ ρε jimmy αγορι ποσο να αντεξει ο ανθρωπος 5 διαφορετικοι παικτες με πολυ ενεργεια τον μαρκαραν σε ολο το ματς,κλαταρε στην παραταση και δεν ειχε καθολου βοηθεια απο τους αλλους μονο απο kyrie ημαρτον με αυτη την εμπαθεια το οτι εφτασαν να κυνηγανε το break στο τελευταιο σουτ ειναι κυριως εξαιτιας του λεμπρον αν και εγω αν ημουν μπλατ θα το δινα στο ιρβαινγκ πιο πολλα οπλα οι γουοριορς και στην αμυνα και στην επιθεση.αν ο καιρι ειναι τραυματιας παμε για 4-0 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δεν διαφωνώ ότι το παιχνίδι ήταν close χάρη στον Lebron. Απλά σε clutch καταστάσεις, ο Lebron δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ. Δεν είναι ότι έχασε μόνο το χθεσινό σουτ. Κατα τα άλλα συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 οκ το ξερουμε οτι δεν ειναι και ο πιο clutch και πολλες φορες φοβαται να παρει το τελευταιο σουτ εχει βελτιωθει παντως και παρολο που που ο καιρι κατεβασε την μπαλλα στην τελευταια επιθεση πηγε και την ζητησε αποφασιστικα σε αντιθεση με αλλες φορες οκ εκανε δυσκολο σουτ το χασε.το χουν παθει ολοι 44-8-6 σε game 1 εκτος εδρας δε νομιζω οτι μπορεις να πεις και πολλα αναντιον του γιαυτο ειπα καλυτερα καιρι -mr fourth quarter-αλλα καταλαβαινω μετα απο τετοια εμφανιση να θελει παρει το τελευταιο σουτ με καιρι εκτος στην παρατα ποσο να αντεξουν 34-9 οι ποντοι των παγκων δλδ αν ο λεμπρον εχει ενα νορμαλ παιχνιδι με ποσο θα χασουν με 20??μαλλον ηταν που ηταν δυσκολο αν δεν παιξει ο καιρι ειναι 95-5 λολ καλυτερα να το παρουν οι γουοριορς (σχεδον σιγουρο πλεον)βεβαια πιο πληρης ομαδα οι καλυτερες ομαδες πρεπει να παιρνουν και τα τροπαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Οι Warriors μπορουν να γινουν οι Spurs των επομενων 6-7 χρονων...Να μεινουν 6-7 παιχτες και να μην μπορει να τους σταματησει κανεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 οσο και να απεχθανομαι τον λεφλοπ χτες κρατησε μονος του την ομαδα.40 ποντους θα χανανε χωρις αυτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχει δικαιολογία οτι έλειπε ο Ίρβινγκ που μια ζωή ήταν injury-prone. Στους τελικούς νομίζω δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πόσο μάλλον όταν απ' το +14 σε πάνε στην παράταση και εκεί βαράς 1/10. Ο βασιλιάς του brick πέταξε τους 44 πόντους στα σκουπίδια με την εμφάνιση του στην παράτα. Δεν μου λέει τίποτα τι έκανε πρίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ...Αυτο το Βελαντοβα τι ειναι?... LOL 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 δλδ εσυ περιμενεις να βαλει 60 ποντους και να κερδισει μονος του μια πολυ καλυτερη ΟΜΑΔΑ????? ειπαμε ουτε εγω τον συμπαθω αλλα γραφονται ακραια πραγματα επισης 1/12 βαρεσε ολη η ομαδα στην παραταση οχι μονο ο λεμπρον και επισης το +14 που λες το εφαγε ο παγκος των γουοριορς που ειναι 5 κλασεις πανω απο αυτο τον καβς αμα ειναι στο επομενο να τον βαλουν να παιξει και τα 53λεπτα για να μην εχει καμια δικαιολογια λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Αυτο το Βελαντοβα τι ειναι?! Χαχαχαχα ελιωσα ρε φιλε. Το ντελαβεντοβα κανει βρωμικη δουλεια και ειναι χρησιμος.. Εννιοτε τραυματιζει και κανα σημαντικο guard απο την αντιπαλη ομαδα. LOL 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το ντελαβεντοβα κανει βρωμικη δουλεια και ειναι χρησιμος.. Α σαν τους σκουπιδιαρηδες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μόλις το είδα κι εγώ. Ένα μόνο έχω να πω: Ρε μάγκες, πραγματικά, δεν έχετε βαρεθεί να κράζετε το Λεπρό; Εγώ πάντως έχω βαρεθεί να σας ακούω. Τι άλλο ο κάνει ο κερατάς, κόντεψε να νικήσει την καλύτερη ομάδα του κόσμου μόνος του, με ελάχιστη βοήθεια από τους υπόλοιπους. Και το μόνο που ακούω είναι γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Αν είχε βάλει το buzzer beater (ή έστω το είχε γράψει ο Σούμπερτ), τι θα λέγατε τώρα; Ότι ήταν και κωλόφαρδος; Το τρίποντό του για το 96-96 στα 60" δεν ήταν clutch; Έλεος πλέον, ήμαρτον. Γυρίστε το στην μπάλα. Τα είπα και ξεθύμανα. Περιμένουμε εντελώς διαφορετικό δεύτερο τελικό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Για να επιβραβευτεί η τρομερή του εμφάνιση, he has to close the deal. Και μπορούσε να το κάνει και δεν το έκανε. Αυτό λέμε, όχι ότι δεν ήταν εξαιρετικός πριν. Υ.Γ. Δεν ήταν στα 60"" το τρίποντο αλλά τέσπα. Ήταν 2 λεπτά πιο πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα