4saken Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μπαρτσελονα και GSW παιξαν το καλυτερο ποδοσφαιρο/μπασκετ και δικαια εφτασαν στον τελικο.Μενει τωρα απλα να κανουν αυτο που ξερουν και να το σηκωσουν... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σε LBJ δε πιστευει κανενας; (σχεδον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εγώ πιστεύω. Αν όχι ότι θα το πάρει, τουλάχιστον ότι θα το παλέψει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Ακόμα και ένα 4-3 (προφανώς υπέρ των Warriors) δεν θα μου έκανε εντύπωση. Famous last words, τώρα θα πέσουν να με φάνε και θα λήξει και 4-0 άνετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogopoweranger Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εχουμε καμια προσφορα για nba league pass για τελικους;;; 17 ευρω το εχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Και 16 στο Ballstreams για συνδρομή ενός μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εγώ πιστεύω. Αν όχι ότι θα το πάρει, τουλάχιστον ότι θα το παλέψει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύει ο περισσότερος κόσμος. Ακόμα και ένα 4-3 (προφανώς υπέρ των Warriors) δεν θα μου έκανε εντύπωση. Famous last words, τώρα θα πέσουν να με φάνε και θα λήξει και 4-0 άνετα. κι εγω, τα εχουμε πει απο πολυ νωρις με επιβεβαιωσε και κοτζαμ σκουντης (ειχα βαλει λινκ, ασχετα αν ειστε στα @@ σας και φορατε παρωπιδες) και αλλος ενας προγνωστικαριος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Τι ώρα αρχίζει το παιχνίδι ώρα Ελλάδος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 4 4-1 για GSW απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Τρομερή άμυνα οι Καβς έως τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Πολυ αγχος οι Γουοριορς ως τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Άγχος δεν θα πεις τπτ άσε!! Πάμε Cavs!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Πήρε μπρος ο Στεφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Lebron παπαδες μεχρι τωρα σε αμυνα και επιθεση ασχετως αν παρουν η οχι το match Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ματσάρα ως τώρα, άξιζε το πρωινό ξύπνημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δυνατο ματς για πρωτο παιχνιδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα