Andy Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 εγω την επαιξα στα μεσα της δευτερης περιπου..τσιμπησα και καβς οταν εχαναν στο 3 που παιζει να βγει και αυτο!not bad! τα βαλε τα 17 ποντακια ο σμιθ παλι.Και μετα θα βγουνε και θα σου πουνε ο λεφλοπ τους πηγε μονος του τελικους δεν εχει και κανει λιγα ο λεμπρον!και προφανως θες και συμπαικτες για να πας finalsLeBron James turns in the first 30p/15r/10a playoff game in 22 years. Charles Barkley last to do it. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ναι δεν λεω αλλα ουτε ο μτζει δεν πηρε μονος του πρωταθλημα και ακους κατι κουλα σε φαση παιζει μονος του.Α ρε ταλαιπωρε τιγκ μονος σου εμεινες να παιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 καλα ναι.αυτα ειναι βλακειες.κανεις δεν παιζει μονος του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ωραίο ματς. Παλικάρι Τζέιμς. Να έλειπε μονο η ηλιθιότητα του Αλ. Για μένα στέρησε το 2-1 απο Χοκς σήμερα. Το ζουμί πάντως είναι, μια νίκη πριν παίξει τελικούς ΝΒΑ ο Ντελαβεντόβα. Ο Ντελαβεντόβα ρε φίλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 best stat ever: Dwight Howard is 56-of-137 from the free-throw line this postseason. Steph Curry is 57-of-134 from three-point territory this postseason 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 οσοι δεν εχουμε παιξει στοιχηματα για κουπες, και ειμαστε η πλειοψηφια εδω θελω να πιστευω, ειμαστε με vsl για πολλους λογους: 1) θελουμε να δουμε ανταγωνιστικους τελικους, αν συνεχιστει αυτη η αηδια που γινεται στα conference finals και στους τελικους να σας χεσω κ εσας και το nba σας πραγματικα, η ζημια που γινεται στο αθλημα ειναι ανειπωτη 2) υποστηριζουμε το αουτσαϊντερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 τα βαλε τα 17 ποντακια ο σμιθ παλι.Και μετα θα βγουνε και θα σου πουνε ο λεφλοπ τους πηγε μονος του τελικους 33/12/10 σε 3 ματς με χοκς 28/11/8/1/2 μεχρι τωρα στα πλειοφς τι αλλο να κανει???? οκ ο ανταγωνισμος δεν ειναι και ο καλυτερος αλλα τους εχει παρασυρει ολους με τον τροπο που παιζει και παιζουν και οι υπολοιποι καλα(οσοι εχουν μεινει) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 και, τελος, σορυ που θα βγω λιγο οφτοπικ, αλλα 1) ο κουμαρτζης vsl εχει χασει την γοητεια του αθληματος, τι του λες τωρα εσυ, αυτος να μπαινει το χρημα στην τσεπα τον νοιαζει και μονο αυτο, δηλητηριο για τα σπορ ειναι αυτο το πραγμα απο πολλες αποψεις, ρωτα τον πως εβλεπε το ματς πριν και πως το βλεπει τωρα, το πιστευω γιατι εχω περασει κι εγω απο αυτα τα μονοπατια, καμια σχεση, 2) οχι οτι βλεπουμε κατι φοβερο, φανταζομαι θα με επιβεβαιωσει κι ο ζεπος, αλλο το μπασκετ παλικαρια με το οποιο μεγαλωσαμε εμεις τα γεροντια κ αλλο οι παπαριες που μας σερβιρουν τωρα, κακο, κακιστης ποιοτητας ειναι το θεμα και στην ευρωλιγκα και στο νβα, δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 και, τελος, σορυ που θα βγω λιγο οφτοπικ, αλλα 1) ο κουμαρτζης vsl εχει χασει την γοητεια του αθληματος, τι του λες τωρα εσυ, αυτος να μπαινει το χρημα στην τσεπα τον νοιαζει και μονο αυτο, δηλητηριο για τα σπορ ειναι αυτο το πραγμα απο πολλες αποψεις, ρωτα τον πως εβλεπε το ματς πριν και πως το βλεπει τωρα, το πιστευω γιατι εχω περασει κι εγω απο αυτα τα μονοπατια, καμια σχεση Από την αρχή οι Καβς ήθελα να το πάρουν, άρα όπως έβλεπα τα ματς πριν ποντάρω σε αυτούς, έτσι τα βλέπω και τώρα. Απλά τώρα θα έχω και προσωπικό όφελος σε περίπτωση τίτλου. Και αν δεν το πάρουν, δε θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει. Δεν έχω ποντάρει το σπίτι μου. Δεν είμαι στο φανατικό στοιχηματικό τρυπάκι που νομίζεις. Επίσης, από τη στιγμή που δεν έχω ούτε ένα post που να λέω κάτι αρνητικό για τις υπόλοιπες ομάδες ή να έρχομαι σε αντιπαράθεση με όσους βρίζουν τον LeBron, απορώ πως έβγαλες αυτά τα συμπεράσματα, ότι το μόνο που με νοιάζει είναι το χρήμα, έχω χάσει τη γοητεία του αθλήματος κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 χαχα μα δεν μιλησα για σενα, νομιζα οτι δεν ειχες σχεση εσυ μ αυτα, τα υπολοιπα πανε στον τζιμ απο την αλλη βεβαια μυγιαστηκες εσυ και αποκαλυφθηκες, αυτο κι αν ειχε πλακα οκ, οποτε ακυρο το επιχειρημα μου, για σενα τουλαχιστον, ανοιξα θεμα να δουμε: http://www.insomnia.gr/topic/570673-nba-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9-%CE%AE-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%82/?p=54029662 αλλα δεν καταφερα να βαλω poll, τι εγινε; τα καταργησαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δε μυγιάστηκα, το όνομα μου είδα και απάντησα, γιατί νόμιζα απευθυνόσουν σε μένα. Γράψε λάθος. Τόσο πλούσιο λεξιλόγιο έχουμε, το κουμάρι βρήκες εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 χαχα πως το λες εσυ; παντως εντυπωση μου κανει, νομισα οτι δεν ησουν παικτης, γι αυτο και αρπαχτηκες με τον τζιμ, αφου εισαι και εσυ, τι τρωγοσασταν τοτε; ποιος την εχει ποιο μεγαλη; θα δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη γυρω στις 20 ιουνη, υπομονη, εγω μαζι σου ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πατρικ μην έχεις ελπίδες για ανταγωνιστικούς τελικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πρέπει να ειναι χαμηλότερο το επίπεδο στην Ανατολη ακομα και απο το 2007-2008. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πάντως εχθές το βράδυ το παιχνίδι ήταν καλό. Ο lebron δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει πια και έτρεμαν τα χεράκια της ατλάντα, ειδικά η τελευταία επίθεση μετά το τριποντο του τζέιμς είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της ψυχολογίας που δημιουργεί στους αντιπάλους του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα