Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σου είπα και πιο πάνω πολλές φορές, ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Εγώ δεν έδωσα ποσοστά για το πόσο πιστεύω ότι θα το πάρουν οι Καβς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το θεωρώ 90% άρα δεν πρόκειται να βάλω τέτοιο στοίχημα σε κάτι που δε θεωρώ τεράστιο φαβορί. Όπως είπα, ξέρω τι παίζω.

Άλλο να μεταφράζεις τα ονόματα στα ελληνικά, το οποίο είναι χιουμοριστικό. Το LeBron-λεπρός δεν είναι μετάφραση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το βρήκες και αυτό, τα λεφτά που έπαιξα στους Καβς δε με νοιάζουν, αλλά με νοιάζει η αλλαγή του avatar. Δεν έχεις ιδέα από στοιχήματα.

Θα περιμένω ένα ευχαριστώ μετά τον τελικό, που δεν έβαλα το στοίχημα με το avatar.

Δεν έχω και ιδέα από στοιχήματα?

Μήπως με ξέρεις και προσωπικά για να το γνωρίζεις αυτό?

Όσοι με ξέρουν, θα σου πουν το ακριβώς αντίθετο.

Προβλέπω να εξαφανίζεσαι μετά τους τελικούς.(αν ξέρεις ότι είναι πολλά παιχνίδια και έγραψες καταλάθως ? τελικό).

Και δεν σε ξέρω προσωπικά για να το γνωρίζω αυτό, αλλά όλα τα fan boys του Lebron το ίδιο κάνουν.

Όχι δε σε ξέρω προσωπικά, αλλά αυτή είναι η άποψη μου από τη συζήτηση που έχουμε κάνει.

Αν είχα σκοπό να εξαφανιστώ μετά τους τελικούς, θα έβαζα το στοίχημα με το avatar, γιατί δε θα έβγαινα χαμένος. Ή θα νικούσανε οι Καβς και θα άλλαζες, ή θα χάνανε και απλά θα εξαφανιζόμουνα. Άρα η πρόβλεψη σου είναι λάθος. (άλλος ένας λόγος να υποστηρίζω την παραπάνω άποψη μου)

Τον τελικό μεταξύ Καβς και Γουόριορς εννοούσα, αλλά ούτε αυτό κατάλαβες. Δεν ήθελα να πω μετά τους τελικούς (αγώνες).

Επίσης, από τη στιγμή που δεν έχω σκοπό να εξαφανιστώ, καταρρίπτεται άλλη μια θεωρία σου, ότι όλα(!) τα fan boys του Λεμπρόν κάνουν το ίδιο.

Λέγονται NBA Finals, δηλαδή τελικοί του ΝΒΑ επειδή είναι σειρά αγώνων.

Θα εξαφανιστείς από το thread εννοούσα.

Για να τελειώνουμε, φοβάσαι ότι θα χάσεις και κάνεις πίσω.

Όλοι το ξέρουμε. Και δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο γιατί είναι προφανές.

Και εγώ για το thread μιλάω.

Ο λόγος που δε βάζω το στοίχημα με το avatar, είναι γιατί δεν πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο να ποντάρω στο να είμαι σε ένα forum για μήνες με κάτι που δε θέλω, από τη στιγμή που να το πάρουν οι Καβς, είναι 60-40 για μένα. Εσένα που είναι 90-10 για Γουόριορς, λογικό να θες να μπει το στοίχημα.

Εσύ το βλέπεις Μπαρτσελόνα-Γρανάδα, εγώ το βλέπω Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης. Όποιος δε θέλει να ποντάρει στο Μπάρτσελόνα-Ατλέτικο, είναι επειδή δε θέλει να ρισκάρει, ξέροντας ότι οι πιθανότητες να χάσει είναι πολλές.

Άμα δεν καταλαβαίνεις ότι ο λόγος που δεν ποντάρω στο συγκεκριμένο στοίχημα (υπό τους δικούς σου όρους), είναι αυτός, τότε είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις από στοιχήματα.

Προσωπικά όταν βάζω στοίχημα, από τη στιγμή που αποφασίζω να ποντάρω λεφτά και έχοντας ρισκάρει, (είτε το θεωρώ 60-40 είτε 99-1 είτε 1-99) δεν υπάρχει φόβος. Υπάρχει απλά το "δε θέλω να χάσω".

Φόβο έχεις εσύ που δεν πόνταρες (με λεφτά), επειδή φοβόσουν τους τραυματισμούς.

Το λήγω εδώ γιατί κουράσαμε. Ας συμφωνήσουμε ότι δε συμφωνούμε σε τίποτα. Ας απολαύσουμε όλοι τα ματς χωρίς φανατισμό και κόμπλεξ. Μας φτάνουν τα μεταξύ μας στην Ελλάδα, κρίμα να το φτάσουμε μέχρι το ΝΒΑ.

• Like 1

Ποιος είπε ότι δεν έχω ποντάρει να το πάρουν οι Warriors?

Διάβαζε τι γράφω και μετά έλα να μου πεις.

Και btw, φαίνεται από χιλιόμετρα ότι δεν έχεις καμία σχέση με το sports betting.

Παρεπιπτόντως, θέλω να τα πάει καλά στο 2ο ημίχρονο ο Lebron για στοιχηματικούς λόγους.

Δεν είμαι πάντα εναντίον.

ευχαριστω τους καβς που εχασαν τα αυγα και τα πασχαλια και τον σουμπερτ που εχασε την βολη και μας πληρωσαν την παρατα! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...