vsl Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Θεωρείς φαβορί το Cleveland? Βγάλε και αποδόσεις να αγοράσω Warriors. Μέχρι πόσα λεφτά όριο? Αν ήταν υγιής ναι και μεγάλο μάλιστα. Τώρα εννοείται ότι είναι πιο δύσκολα. Το έχω παίξει ήδη εγώ. Εσύ αν είσαι τόσο σίγουρος για Warriors, βάλε ό,τι όριο θες και παίξε και το σπίτι σου σε καμια στοιχηματική εταιρία. Το δικό μου μπάτζετ δε φτάνει μέχρι εκεί.
jimmy0077 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 1. Ποτέ δεν ποντάρουμε υπερβολικά σε κάτι μεμονωμένο because shit happens 2. Πόνταρε στο αντίθετο το γρηγορότερο δυνατό γιατί θα χάσεις τα χρήματα που έχεις ποντάρει. Φιλικά το λέω.
vsl Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αν δεν έχεις ποντάρει όλα σου τα λεφτά στους Wariorrs, δεν έχουν καμία βάση αυτά που λες.
Andy Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 βαλτε ενα στοιχηματακι μεταξυ σας.οποιος χασει θα πρεπει να βαλει αβαταρ την φατσα του curry η του lebron αντιστοιχα μεχρι να ξαναρχισει το nba!! εγω με jimmy συμφωνω btw 1
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 τα conference finals τελειωσαν για μενα με την απολυτη ξενερα τη χθεσινη, νταξει, ελεος δλδ, δεν θυμαμαι πιο onesided conference finals, τεσπα, αντε να δουμε μπας κ εχουμε σασπενς στους τελικους, αρχες ιουνιου ξανα ασχολουμαστε με νβα
4saken Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλυτερα, εχουμε και δουλειες... Αναρωτιεμαι αν με Μαρκ Τζακσον η ομαδα θα πηγαινε χειροτερα...
~mxls~ Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ... Το έχω παίξει ήδη εγώ... ... Αυτη τη στιγμή, με την κατάσταση ως έχει, λογικά πας κουβά, εφόσον φυσικά περάσουν τελικούς οι Καβς. Κατ'αρχάς δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα'ναι ο Ίρβινγκ, και αν αντέχει να την παλέψει σε τουλάχιστον 6 ματς ακομα. Αουτσάιντερ θα'ταν ακόμα και με τον (λίγο) Λοβ. Οι Ρόκετς απογοητεύουν. 1
Rabican Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 πειτε οτι θελετε, αλλα νομιζω οι Κλιπς θα ηταν πιο ανταγωνιστικοι απο τους ροκετς. οχι οτι θα περναγαν.. αλλα μπορει και να το πηγαιναν (πολυ δυσκολα βεβαια) σε game 6-7.... 3
jimmy0077 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αν δεν έχεις ποντάρει όλα σου τα λεφτά στους Wariorrs, δεν έχουν καμία βάση αυτά που λες. Ποτέ δεν ποντάρεις τα λεφτά σου σε κάτι μεμονωμένο όπως είπα πριν. Μπορεί π.χ. να τραυματιστεί κάποιος. Εγώ λέω να κάνουμε κάτι σαν αυτό που είπε ο Αndy. Θα επιλέξει αυτός που κερδίσει τι φωτογραφία θα βάλει ο άλλος. Σχετική με ΝΒΑ πάντα. Δέχεσαι?
vsl Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αυτη τη στιγμή, με την κατάσταση ως έχει, λογικά πας κουβά, εφόσον φυσικά περάσουν τελικούς οι Καβς. Κατ'αρχάς δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα'ναι ο Ίρβινγκ, και αν αντέχει να την παλέψει σε τουλάχιστον 6 ματς ακομα. Δεν πειράζει, έπιασα το σημερινό στοίχημα που έπαιξα με σκοπό να πάρω πίσω τα λεφτά του δελτίου για το ΝΒΑ και κάτι άκομα. Ό,τι και να γίνει στον τελικό, εγώ θα είμαι στο + Ποτέ δεν ποντάρεις τα λεφτά σου σε κάτι μεμονωμένο όπως είπα πριν. Μπορεί π.χ. να τραυματιστεί κάποιος. Εγώ λέω να κάνουμε κάτι σαν αυτό που είπε ο Αndy. Θα επιλέξει αυτός που κερδίσει τι φωτογραφία θα βάλει ο άλλος. Σχετική με ΝΒΑ πάντα. Δέχεσαι? Όταν ποντάρεις τα λεφτά σου σε οτιδήποτε, σημαίνει ότι ρισκάρεις, από τον θεωρητικά πιο εύκολο αγώνα που υπάρχει μέχρι και τον πιο δύσκολο. Αν κάθεσαι και σκέφτεσαι αν τραυματιστεί εκείνος και ο άλλος, καλύτερα μην παίξεις καθόλου. Τίποτα σίγουρο δεν υπάρχει, γι' αυτό το "παίξε Warriors γιατί θα το χάσεις σίγουρα", δε στέκει. Μου λες δεν ποντάρεις ποτέ κάπου μεμονωμένα γιατί shit happens και ταυτόχρονα μου λες να ποντάρω το γρηγορότερο δυνατό στους Warriors. Και ποιος σου λέει εσένα ότι αύριο δε θα σπάσει το πόδι του ο Κάρι... Δεν έχω πρόβλημα να το κάνουμε, άλλωστε εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Κάρι ούτε με κανέναν. Εσύ απ' ότι βλέπω είσαι αντι-Λεμπρόν και υποστηρίζεις όποια ομάδα είναι αντίπαλος του.
jimmy0077 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τι μας νοιάζει στην συζήτηση που γίνεται αν βγάζεις χρήματα από το στοίχημα ακριβώς? Ή δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Όποιο και από τα 2 και να είναι, είπα ότι ποτέ δεν ποντάρεις όλα σου τα λεφτά σε ένα μεμονωμένο γεγονός, εκτός αν δεν χάνεις ποτέ. Αν ποντάρεις με βάση το ότι θα σπάσει αύριο το πόδι του ο Curry, δεν έχω λόγια. Λέω πως κατά 90% θα κερδίσουν οι Warriors με βάση τις εκτιμήσεις μου και για αυτό σου έδωσα μία δωρεάν συμβουλή. Κάνε ότι θες. Δεν με νοιάζει κιόλας. Οκ το στοίχημα ισχύει. Δεν είπα ότι έχεις πρόβλημα με τον Curry. Φωτογραφία με τον Lebron θα σε βάλω να βάλεις, αλλά δεν θα σου αρέσει πιστεύω ως fan του. Και δεν υποστηρίζω τους αντιπάλους του Lebron τυφλά. Τους Bulls υποστήριζα επειδή μου είναι η πιο συμπαθής ομάδα στην Ανατολή στα playoffs. Ναι δεν ήμουν ποτέ fan του Lebron. Κυρίως επειδή φεύγει σαν κλαμένο ξέρεις τι από τις ομάδες του όταν έχουν αποτυχίες και παίρνει shortcuts παίζοντας στην Ανατολή όλη του την καριέρα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τα επιχειρήματα και οι απόψεις μου είναι συναισθηματικές. Παρακολουθώ αρκετά στενά το ΝΒΑ και πολύ σπάνια κάνω λάθος σε πρόβλεψη νικητή σειράς(έκανα στο Clippers-Rockets φέτος).
vsl Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πρώτον δεν το είπα σε σένα ότι βγάζω χρήματα από το στοίχημα και δεύτερον το ανέφερα επειδή βαρέθηκα να ακούω ότι θα χάσω τα λεφτά μου, από τη στιγμή που ξέρω τι και πως παίζω. Μάλλον εσύ (κάνεις πως) δεν καταλαβαίνεις. Όχι δεν ποντάρω με βάση το να σπάσει αύριο το πόδι του ο Κάρι. Σ' ευχαριστώ για την άποψη σου (και όχι συμβουλή), αλλά δε θα πάρω. Μακάρι πάντως να το δίνανε 90-10 και οι εταιρίες. Για πόσες μέρες θα μείνει η φωτογραφία; Σίγουρα δε θα μου αρέσει, αλλά πιστεύω θα κοιμηθώ το βράδυ. Το να μην τον συμπαθείς για οποιοδήποτε λόγο το δέχομαι. Το να βγάζει όμως κάποιος σε κάθε post χολή και λεπρό να τον ανεβάζει, χαμένο να τον κατεβάζει, δεν το βρίσκω λογικό. (δεν το λέω σε σένα, γενικά μιλάω)
jimmy0077 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 H φωτογραφία θα μείνει μέχρι να ξαναρχίσει το ΝΒΑ. Και ποτέ δεν το έχω χαρακτηρίσει λεπρό(ούτε χαμένο) επειδή το θεωρώ γλοιώδες να προσπαθείς να χαρακτηρίσεις ένα παίκτη με βάση μία ασθένεια. Βέβαια αρκετοί το λένε καλοπροαίρετα,δεν έχω πρόβλημα με αυτούς.
vsl Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Σιγά μην περάσω όλο το καλοκαίρι με τη φάτσα του Λεμπρόν να κλαίει. Καμια 2 βδομάδες αν θες για το χαβαλέ. Απ' την άλλη θα ήταν ωραίο να το περάσεις εσύ με το χαμογελάκι του Λεμπρόν, αλλά δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ για να να με ωθήσει να δεχτώ κάτι τέτοιο. Και εγώ για αυτό το λόγο είπα ότι δεν είναι... λογικό. (αστεία η λέξη που χρησιμοποίησα, αλλά δεν έχω όρεξη να μου την πέσουν όλοι οι κομπλεξικοί). Δε γίνεται να λες καλοπροαίρετα κάτι τέτοιο, υπάρχουν και κάποια όρια.
jimmy0077 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εσύ δεν αισθάνεσαι πολύ σίγουρος για τους Cavs και σκέφτεσαι ήδη τι θα συμβεί αν χάσουν? Μέχρι να ξαναρχίσει το ΝΒΑ. Είτε το δέχεσαι είτε δείχνεις ότι πιστεύεις ελάχιστα αυτά που έλεγες και ήταν απλά ένα fan rant. Καλοπροαίρετα εννοώ πως το λένε έτσι κάποιοι που τους αρέσει να χρησιμοποιούν ελληνικά ονόματα για ομάδες/παίκτες. Π.χ. τον Love κάποιος τον έλεγε Αγάπη(δεν θυμάμαι ποιος και βαριέμαι να ψάχνω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα