Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1592

• nzeppos

1536

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Kevin McHale on the end of Game 2
"When we got the rebound, someone fell down for [the Warriors] and someone was out of bounds for them. I mean, I could draw up a lot of plays, but there wasn't going to be one guy laying on his back and one guy out of bounds. So I just let them go."

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρολαυτα αν παει 2 στα 6 ομως εχει να ακουσει τα απιστευτα παλι και δικαιολογημενα θα ελεγα ως ενα σημειο

αλλα εχουμε δρομο μεχρι τοτε

Αν ο Λεπρός όντως πάει τελικούς, τους χάσει και βρεθεί με 2/6, ξέρετε πολύ καλά τι θα γίνει. Οι μισοί θα λένε ότι δεν είναι για πουθενά, είναι λούζερ, είναι καραγκιόζης και σαλτιμπάγκος ενώ οι υπόλοιποι ότι σε τουλάχιστον 2 από τους 6 πήγε με εντελώς σάπια ομάδα, τους οδήγησε εντελώς μόνος και τι άλλο να έκανε πλέον, στο μπάσκετ παίζουν πέντε και όχι ένας. Αλλά ακόμα και στην πανίσχυρη ομάδα των Heat, πάλι κατάφερε να ξεχωρίζει και να περιστρέφονται όλοι γύρω από αυτόν.

Μοιραία θα αρχίσουν πάλι οι ανούσιες συγκρίσεις με Τζορντανέλη, με Bird, με Kobe και σία, πόσα έχω, πόσα έχεις (Τσουκαλάς-style). Και θα κάθεται σε μια γωνία ο Russell (aka. 11/11) να τα ακούει όλα αυτά και να γελάει.

ααα για το 2004 λεγατε :P νομιζα οτι λεγατε για το

1988 Los Angeles LakersDagger-14-plain.png 4–3 Detroit Pistons [65]

Αυτούς ούτε εγώ δεν τους είχα προλάβει, αν και δεν ξέρω καν αν τα έδειχνε η ΕΡΤ τότε. Τους πρώτους τελικούς που θυμάμαι να παρακολούθησα ήταν το sweep της επόμενης χρονιάς (Pistons - νοσοκομείο των Lakers). Από τότε έγινα Λιμνάνθρωπος for life.

Kevin McHale on the end of Game 2

"When we got the rebound, someone fell down for [the Warriors] and someone was out of bounds for them. I mean, I could draw up a lot of plays, but there wasn't going to be one guy laying on his back and one guy out of bounds. So I just let them go."

Καλά έκανε. Είχε σαφές πλεονέκτημα να πάει σε επίθεση ταλιμπάν, αφού ο Μούσιας θα είχε περισσότερες πιθανότητες να βρει χώρο και να τους πιάσει στον ύπνο. Αν στηνόταν η άμυνα μετά από timeout, κλάφτα Χαράλαμπε. Άσχετα αν τελικά έγινε ό,τι έγινε.

Εγώ πάντως βγάζω το καπέλο μου στον Μούσια, που αν και δεν τον πάω καθόλου στο συγκεκριμένο αγώνα έκανε απίστευτη εμφάνιση (άγγιξε triple double), έβαλε πάρα πολλά μεγάλα σουτ, κράτησε μόνος του την ομάδα όρθια σε κρίσιμα χρονικά διαστήματα και με λίγες βολές παραπάνω έβαζε άνετα 40άρα. Χίλια μπράβο του κι ας έκανε το λάθος στο τέλος. Για τον επόμενο αγώνα μάλλον προβλέπω 2-1.

Για τον δε βραδινό θα στοιχημάτιζα στο 1-1, πόσο πια να αντέξει ο Λεπρός με το Σμιθ, τους βλέπω και κουράζομαι από την υπερπροσπάθεια που κάνουν να τραβήξουν όλους τους υπόλοιπους.

• Like 5

Σχετικά με τις συγκρίσεις, το μοναδικό που έχω να πω είναι ότι είναι ανούσιο να συγκρίνουμε εμφανίσεις σε τελικούς ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικής περιφέρειας.

Είναι πολύ πιο δύσκολο να πας τελικούς αν είσαι στην Δύση.

Αν φέτος βάλεις τους Cavs και τους Hawks στα playoffs της Δύσης, δεν ξέρω αν περνούν τον 1ο γύρο και δεν το λέω καθ'υπερβολή.

ναι λογικα θα αντιδρασουν οι χοκς

και γω περιμενω 1-1 

28 ποντους ο jr δυσκολα να ξαναβαλει 

πρωτα πλειοφ για τον χαρντεν που παιζει καλα.τις προηγουμενες χρονιες ηταν τραγικος

παρολο που δε τον παω μια  κανει πολλες δουλεοες μεσα στο γηπεδο αλλα να μην κανει καν σουτ στο τελος ειναι τουλαχιστον αστειο

πραγματικα δε μπορω να σκεφτω καποιον απο τα πρωτα ονοματα που εκει θα του εμενε η μπαλλα στα χερια

πιθανον να κρινει ακομα πιο ευκολα αυτη η φαση τη σειρα

Σχετικά με τις συγκρίσεις, το μοναδικό που έχω να πω είναι ότι είναι ανούσιο να συγκρίνουμε εμφανίσεις σε τελικούς ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικής περιφέρειας.

Είναι πολύ πιο δύσκολο να πας τελικούς αν είσαι στην Δύση.

Αν φέτος βάλεις τους Cavs και τους Hawks στα playoffs της Δύσης, δεν ξέρω αν περνούν τον 1ο γύρο και δεν το λέω καθ'υπερβολή.

πολυ σωστο σχολιο

το οτι ο λεμπρον εχει παει 5 τελικους στην αστεια ανατολη πρεπει να μετρησει και με στακαρισμενες ομαδες συνηθως

αντε να παιξει ενα δυσκολο γυρο καθε χρονια το οποιο ειναι ελεεινο και παει και για 6ο με αδυναμους αντιπαλουςς παλι

δεν ειναι χαζος  ουτε τυχαιο που εχει αλλαξει 3 ομαδες ολες απο την ανατολη

• Like 1

2-0 λοιπόν (μόλις το είδα), μόνο και μόνο επειδή ήμουν σίγουρος για το 1-1. Σήμερα το βράδυ λοιπόν προβλέπω 3-0, ακριβώς για να πάει 2-1 η σειρά και να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ναι ακριβώς όπως το 2007 που πήγαν οι Cavs στους τελικούς.

Σωστή η επιλογή της φωτογραφίας.

Θα σου ποστάρω και το φετινό δαχτυλίδι, όλα στην ώρα τους. 

Αντί να βάλω εγώ την παρένθεση για τους τόσους τραυματισμούς των Καβς, την έβαλες εσύ και με ένα αν. Καλή φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...