nikos21aek Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Το gazzeta είναι ένα site που έχει μαζέψει τους πιο εμετικούς και εριστικούς δημοσιογράφους από κάθε ομάδα,από κάθε χώρο και παίρνει κλίκς από άτομα που αρέσκονται να μαλώνουν στο ίντερνετ και να τσιμπάνε στις αρλούμπες τους.Ζήτημα να υπάρχουν 2-3 της προκοπής.Ο μόνος λόγος για να ασχοληθείς με αυτό το site είναι για να γελάσεις.Τίποτε παραπάνω.
DKNI Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Άντε να δούμε τώρα αυτή την άμυνα απέναντι στους Heat. Αυτο περιμενω καιγω. Στη σεζον καλα τα πηγαν αλλα περιμενω να δω σε συνεχομενους τελικους ΥΓ. Για το θεμα που συζητατα, ο Παπαρογιαννης βρηκε νεο χομπι? Το ΝΒΑ? Γιατι εγω θυμαμαι 2-3 χρονια κοροιδευει το ΝΒΑ και εκθειαζει το Ισπανικο μπασκετ. Μονο που φετος επεσε φαπα απο τον Παναθηναικο αλλα και απο αλλες ομαδες στα Ισπανα, τι εγινε, βρηκε νεο τροπο να εκφρασει την ξενομανια του? Κατα τα αλλα, μην ξεχνατε οτι περα απο το προφανες (δηλαδη οτι δεν ειναι ολοι οι Ευρωπαιοι του ΝΒΑ επιπεδου Γκαζολ και Πετζα αλλα ειναι 12η επιλογη σε ομαδες τυπου Γκολντεν Στειτ) καποιοι "Ευρωπαιοι" ειναι Ευρωπαιοι μονο στα χαρτια, πχ ο Ντενγκ δεν εμαθε κανενα μπασκετ στην Αγγλια όπως ο Πατσουλια δεν εγινε μπασκετμπολιστας ΝΒΑ στη Γεωργια. Θα μου πεις "Και ο Κουφος ειναι Ελληναμερικανος με κολλεγιακη παιδεια αλλα βλεπεις" αλλα το point μου ειναι ότι πολλοι απο τους Ευρωπαιους έφυγαν νωρις για ΝΒΑ και γιαυτο χτιστηκαν "Αμερικανικα". Οι δικοι μας, επειδη εχουν την δημοσιοτητα και την προβολη εντος συνορων, καπως καθυστερουν να φυγουν. Δηλαδη ακομα και ο Γκαζολ, στην 2η-3η χρονια σε υψηλο επιπεδο την εκανε και εμεις συζηταμε για Μπουρουση και Διαμαντιδη που ειναι 28 και 31 ξερω γω. Ενας αλλος λογος ειναι βεβαια οτι οι Ελληνες ειμαστε λιγο ως λαος πιο αποτομοι. Ευκολα ενθουσιαζομαστε, ευκολα στεναχωριομαστε. Δεν δοκιμασαν οσοι δικοι μας πηγαν, να παρουν μια ανταλλαγη, να πανε καπου που να τους ταιριαζει. Ο Ρουντι Φερναντεθ περασε πολλα (και γκρινιαξε πολυ), απειλησε οτι θα φυγει, εκανε θεμα αλλα στο φιναλε καθησε εκει και παιρνει χρονο στους Μπλειζερς Ο Γκαζολ το εκανε θεμα και τελικα έφυγε για ΛΑ και πηρε τιτλους (ασχετα που στην ανταλλαγη εκεινη βρεθηκε ο μικρος του αδελφος στο Μεμφις και τώρα αυτός έχει μια ευκαιρία για τελικο αν και νομιζω οι Θάντερ θα τους καθαρίσουν σήμερα) Γενικα το προβλημα οσων πηγαν, πχ Σπανουλης, Φωτσης ήταν ότι στην 1η στραβη 'α στα διαλα αμερικανακια που δεν αναγνωριζετε την αξια μου, εγω ειμαι μορφη ρε, θα παω στην ελλαδα να χαιρομαι τα μοντελα και τα μπαρ'
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Όλοι αυτό περιμένουν αν και εγώ πιστεύω πως με όλη την ομάδα φορμαρισμένη πλέον το Σικάγο θα περάσει 4 ρόδινες βραδιές.Ρόουζ,Νόα,Ντένγκ,Γκίμπσον σταθερή ποιότητα.Από χθες έχουμε και Μπούζερ στο οπλοστάσιο.Το χθεσινό ήταν μάλλον πρόβα για το πως μπορούν να παίξουν σε περίπτωση που ο Rose δεν είναι εύκολο να σκοράρει και τα πήγαν περίφημα.Αν έπαιζαν οι βασικοί σε όλο το παιχνίδι μπορεί να μην περνούσαν ούτε τους 60 πόντους οι Χόκς.
FilipposMD Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Γενικα το προβλημα οσων πηγαν, πχ Σπανουλης, Φωτσης ήταν ότι στην 1η στραβη 'α στα διαλα αμερικανακια που δεν αναγνωριζετε την αξια μου, εγω ειμαι μορφη ρε, θα παω στην ελλαδα να χαιρομαι τα μοντελα και τα μπαρ' Αυτό γίνεται και επειδή έχουν κάτι που τους πληρώνει καλά και στην πατρίδα τους. Με εξαίρεση τους Ισπανούς, ίσως και τους Τούρκους, οι Ευρωπαίοι δεν έχουν ομάδες που να πληρώνουν καλά και να τους κάνουν σταρ στην πατρίδα τους. Βρετανοί, Γερμανοί, Γεωργιανοί, Γάλλοι, Σέρβοι, Κροάτες, Πολωνοί, Σλοβένοι κτλ., αν θέλουν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, αναγκαστικά θα μεταναστεύσουν. Ενώ οι Έλληνες έχουν τη σιγουριά του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ. Επίσης, νομίζω ότι και στη συνείδηση του ελληνικού κοινού, ίνδαλμα γίνεται αυτός που θα πετύχει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό (ή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κτλ). Όταν ο Μαχλάς βγήκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, δεν πήγε κανείς να πάρει φανέλα Βίτεσσε, ούτε όταν ο Παπαλουκάς έπαιρνε Ευρωλίγκες αγόραζε κανείς φανέλα ΤΣΣΚΑ. Ενώ σε χώρες όπως η Γαλλία και η Ισπανία, νομίζω ότι ο αθλητής που πετυχαίνει στο εξωτερικό απολαμβάνει αναγνώρισης και εντός της χώρας. Έτσι, για τον Ρούμπιο είναι όνειρο να πάει στο ΝΒΑ και όλη η χώρα θέλει να τον δει να πετυχαίνει εκεί. Ενώ για κάθε Σπανούλη, Διαμαντίδη κτλ, δεν υπάρχει η ίδια "υποστήριξη" από το περιβάλλον.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Επίσης, νομίζω ότι και στη συνείδηση του ελληνικού κοινού, ίνδαλμα γίνεται αυτός που θα πετύχει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό (ή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κτλ). Όταν ο Μαχλάς βγήκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, δεν πήγε κανείς να πάρει φανέλα Βίτεσσε, ούτε όταν ο Παπαλουκάς έπαιρνε Ευρωλίγκες αγόραζε κανείς φανέλα ΤΣΣΚΑ. Ενώ σε χώρες όπως η Γαλλία και η Ισπανία, νομίζω ότι ο αθλητής που πετυχαίνει στο εξωτερικό απολαμβάνει αναγνώρισης και εντός της χώρας. Έτσι, για τον Ρούμπιο είναι όνειρο να πάει στο ΝΒΑ και όλη η χώρα θέλει να τον δει να πετυχαίνει εκεί. Ενώ για κάθε Σπανούλη, Διαμαντίδη κτλ, δεν υπάρχει η ίδια "υποστήριξη" από το περιβάλλον. A. O Mαχλας οπως λεει και μια ψυχη, ειναι ο μονος επιθετικος που αντι για ντριμπλα εκανε τακλιν. Και φυσικα το οτι μια σεζον βγηκε πρωτος σκορερ σε ενα μετριο εως υποβαθμισμενο πρωταθλημα δεν ειναι αξιο θαυμασμου και ντελιριου απτον κοσμο πισω στην Ελλαδα. Β. Ο Παπαλουκας εγινε ονομα και παιχτης "αξιας" στην ΤΣΣΚΑ. Φυσικα και αγοραστηκαν φανελες του Παπαλουκα οσο επαιζε στην ΤΣΣΚΑ. Της εθνικης. Και ειχε γινει ινδαλμα για το ελληνικο μπασκετ, πριν ερθει στον ΟΣΦΠ οπου σε γενικες γραμμες ηταν και πεσμενη η αποδοση του. Γ. Εδω υπηρχε "υποστηριξη" για τον Κουφο ξερωγω οταν ηταν 17, εδω βλεπεις φανελες του Νοβιτζκι στην Ελλαδα (η παλιοτερα του Κουκοτς). Ο ΔΔ η ο Σπανουλης αν διεπρεπε στο ΝΒΑ δε θα ειχε υποστηριξη? Ομως αν παιζουνε 2 λεπτα/αγωνα θα ειμαι τρελος αν βγαινω με τις φανελες τους απτο ΝΒΑ, προφανως. Το προβλημα των Ελληνων μπασκετμπολιστων που μεχρι στιγμης περασαν τον Ατλαντικο ειναι οτι δεν ειχαν τα καρυδια, την αυτοπειθαρχια και την προσαρμογη που χρειαζεται εκει περα. Να ξεχασουν δηλαδη το σκεπτικο οτι "υπαρχει καβατζα και η Ελλαδα", οταν θα τους χαλα η ζαχαρενια απτα ζορια εκει στο Αμερικα.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Εδω παίζει ο Μπαρεα στο ΝΒΑ (οχι ότι ειναι κακος παιχτης), οι δικοι μας δεν θα επαιζαν; Υπομονη θελει και δουλεια.
Dagobert Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Κατα τα αλλα, μην ξεχνατε οτι περα απο το προφανες (δηλαδη οτι δεν ειναι ολοι οι Ευρωπαιοι του ΝΒΑ επιπεδου Γκαζολ και Πετζα αλλα ειναι 12η επιλογη σε ομαδες τυπου Γκολντεν Στειτ) καποιοι "Ευρωπαιοι" ειναι Ευρωπαιοι μονο στα χαρτια, πχ ο Ντενγκ δεν εμαθε κανενα μπασκετ στην Αγγλια όπως ο Πατσουλια δεν εγινε μπασκετμπολιστας ΝΒΑ στη Γεωργια. Θα μου πεις "Και ο Κουφος ειναι Ελληναμερικανος με κολλεγιακη παιδεια αλλα βλεπεις" αλλα το point μου ειναι ότι πολλοι απο τους Ευρωπαιους έφυγαν νωρις για ΝΒΑ και γιαυτο χτιστηκαν "Αμερικανικα". Οι δικοι μας, επειδη εχουν την δημοσιοτητα και την προβολη εντος συνορων, καπως καθυστερουν να φυγουν. Δηλαδη ακομα και ο Γκαζολ, στην 2η-3η χρονια σε υψηλο επιπεδο την εκανε και εμεις συζηταμε για Μπουρουση και Διαμαντιδη που ειναι 28 και 31 ξερω γω. Ενας αλλος λογος ειναι βεβαια οτι οι Ελληνες ειμαστε λιγο ως λαος πιο αποτομοι. Ευκολα ενθουσιαζομαστε, ευκολα στεναχωριομαστε. Δεν δοκιμασαν οσοι δικοι μας πηγαν, να παρουν μια ανταλλαγη, να πανε καπου που να τους ταιριαζει. Ο Ρουντι Φερναντεθ περασε πολλα (και γκρινιαξε πολυ), απειλησε οτι θα φυγει, εκανε θεμα αλλα στο φιναλε καθησε εκει και παιρνει χρονο στους Μπλειζερς Ο Γκαζολ το εκανε θεμα και τελικα έφυγε για ΛΑ και πηρε τιτλους (ασχετα που στην ανταλλαγη εκεινη βρεθηκε ο μικρος του αδελφος στο Μεμφις και τώρα αυτός έχει μια ευκαιρία για τελικο αν και νομιζω οι Θάντερ θα τους καθαρίσουν σήμερα) Γενικα το προβλημα οσων πηγαν, πχ Σπανουλης, Φωτσης ήταν ότι στην 1η στραβη 'α στα διαλα αμερικανακια που δεν αναγνωριζετε την αξια μου, εγω ειμαι μορφη ρε, θα παω στην ελλαδα να χαιρομαι τα μοντελα και τα μπαρ' Εξαιρετική ανάλυση. Νομίζω έπιασες την ουσία. Αυτό γίνεται και επειδή έχουν κάτι που τους πληρώνει καλά και στην πατρίδα τους. Με εξαίρεση τους Ισπανούς, ίσως και τους Τούρκους, οι Ευρωπαίοι δεν έχουν ομάδες που να πληρώνουν καλά και να τους κάνουν σταρ στην πατρίδα τους. Βρετανοί, Γερμανοί, Γεωργιανοί, Γάλλοι, Σέρβοι, Κροάτες, Πολωνοί, Σλοβένοι κτλ., αν θέλουν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, αναγκαστικά θα μεταναστεύσουν. Ενώ οι Έλληνες έχουν τη σιγουριά του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ. Επίσης, νομίζω ότι και στη συνείδηση του ελληνικού κοινού, ίνδαλμα γίνεται αυτός που θα πετύχει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό (ή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κτλ). Όταν ο Μαχλάς βγήκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, δεν πήγε κανείς να πάρει φανέλα Βίτεσσε, ούτε όταν ο Παπαλουκάς έπαιρνε Ευρωλίγκες αγόραζε κανείς φανέλα ΤΣΣΚΑ. Ενώ σε χώρες όπως η Γαλλία και η Ισπανία, νομίζω ότι ο αθλητής που πετυχαίνει στο εξωτερικό απολαμβάνει αναγνώρισης και εντός της χώρας. Έτσι, για τον Ρούμπιο είναι όνειρο να πάει στο ΝΒΑ και όλη η χώρα θέλει να τον δει να πετυχαίνει εκεί. Ενώ για κάθε Σπανούλη, Διαμαντίδη κτλ, δεν υπάρχει η ίδια "υποστήριξη" από το περιβάλλον. Σφάλλεις. Ενδεικτικά όταν ο Σπανούλης δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ, ο κόσμος εδώ είχε πάθει ντελίριο. Ακόμη θυμάμαι τα δημοσιεύματα μη αθλητικών εφημερίδων σχετικά με την πρόοδο του. Όλα αυτά ατόνησαν όταν κατέληξε παγκίτης.
Chris_85 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Εδω παίζει ο Μπαρεα στο ΝΒΑ (οχι ότι ειναι κακος παιχτης), οι δικοι μας δεν θα επαιζαν; Υπομονη θελει και δουλεια. Υποτιμας τον κοντορεβυθούλη. Εξαιρετικα χρησιμος φετος για την ομαδα του. Οσο για ΔΔ, Παπαλουκα και λοιπους, οφειλαν να εχουν δοκιμασει. Ειτε οπως εκανε ο Σπανουλης, που πηγε, απετυχε και γυρισε, ειτε οπως εκανε ο Ναβαρο (τεραστια μαγκια του), που πηγε, πετυχε, τον παρακαλουσαν να μεινει, και επεστρεψε. Τους εδειξε οτι μπορει και πως προτιμαει την Ευρωπη. Οι δικοι μας δεν μπηκαν καν στον κοπο να δοκιμασουν, καθαρα λογω ανασφαλειας και ξεβολεματος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Υποτιμας τον κοντορεβυθούλη. Εξαιρετικα χρησιμος φετος για την ομαδα του. Οσο για ΔΔ, Παπαλουκα και λοιπους, οφειλαν να εχουν δοκιμασει. Ειτε οπως εκανε ο Σπανουλης, που πηγε, απετυχε και γυρισε, ειτε οπως εκανε ο Ναβαρο (τεραστια μαγκια του), που πηγε, πετυχε, τον παρακαλουσαν να μεινει, και επεστρεψε. Τους εδειξε οτι μπορει και πως προτιμαει την Ευρωπη. Οι δικοι μας δεν μπηκαν καν στον κοπο να δοκιμασουν, καθαρα λογω ανασφαλειας και ξεβολεματος. Toυς ψυχολογησες και ξερεις? Δηλαδη το ενδεχομενο να μην θελουν να μεταναστευσουν στην αλλη ακρη της γης για προσωπικους/οικογενειακους λογους δεν παιζει? Το ενδεχομενο (και αυτο αφορα τους παικτες του ΠΑΟ) να θελουν να βελτιωθουν/συνεργαστουν υπο τις οδηγιες του καλυτερου προπονητη ολων των εποχων στην Ευρωπη, δεν παιζει? Κατι που στο ΝΒΑ δεν ειναι και τοσο βεβαιο. Ασχετα αν οι μονοι Ελληνες παικτες που περασαν τον Ατλαντικο ηταν παικτες του Ζοτς και του ΠΑΟ. Οπως και ο Πεκοβιτς. Το ενδεχομενο να ταλαιπωρουνται απο τραυματισμους? (Παπαλουκας) Το ενδεχομενο να γνωριζουν οτι το ΝΒΑ δεν τους ταιριαζει καθολου στο στυλ παιχνιδιου τους και να αρκουνται στην Ευρωπη δεν παιζει? Πρεπει σωνει και καλα να παει ΝΒΑ καποιος παικτης για να δειξει την αξια του? Τα περι ανασφαλειας και ξεβολεματος για τον Μητσο ας πουμε δεν μπαινω στη διαδικασια να τα αντικρουσω. Οποιος ξερει στοιχειωδως την πορεια του, την εξελιξη του και καταλαβαινει τι βλεπει οταν παρακολουθει μπασκετ, θα ξερει και ποσο ανασφαλης και βολεψακιας ειναι. Oπως και για τον Παπαλουκα θεωρω λαθος το παραδειγμα, καθως ο παιχτης αυτος αρχισε να γινεται παιχταρας γυρω στα 28 του. Να πας στο ΝΒΑ να φας μια σεζον για να προσαρμοστεις, και να ξεκινησεις μετα τα 29 σου να ελπιζεις οτι θα κανεις καριερα εκει, ε ειναι αρκετα φιλοδοξο νομιζω, ειδικα οταν ταλαιπωρεισαι απο τραυματισμους οπως ο Παπαλουκας. Μερικοι νομιζουν οτι το να περνας απτην Ελλαδα στην αλλη ακρη του κοσμου για να παιξεις σχεδον διαφορετικο αθλημα, ειναι σαν μια μεταγραφη στο μανατζερ.
john1987 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Κι εγω δεν πιστευω οτι ειναι ακριβως θεμα ξεβολεματος.Ειναι κυριως και θεμα αθλητικου εγωισμου. Βλεπουμε στο NBΑ παικτες με τεραστιο αθλητικο εγωισμο,ειναι και θεμα παστας του καθε ανθρωπου. Προφανως ειναι μεγαλη αποφαση,αλλα οσοι ειναι μεγαλοι αθλητες οφειλαν στον εαυτο τους και κανεναν αλλον να προσπαθησουν για να παιξουν εκει που πραγματικα παιζεται στο υψηλοτερο επιπεδο το αθλημα.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τι σκατά αφείνω το Μεμφις - Οκλαχόμα 44 - 54 κ παω για ύπνο κ βλέπω ότι κέρδισαν κ μαλιστα ανετα οι Μεμφις.. Αν η Οκλαχόμα διατηρήσει το ροστερ της προβλέπω σε 2 χρονάκια να χτυπαει πρωτάθλημα σαν φαβορι.
nikos21aek Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δεν παίζει να πας στο NBA και να μην βελτιωθείς πολύ περισσότερο από ότι θα βελτιωνόσουν στην Ευρώπη. @Chrisxxx σιγά το εύκολα.Ήταν αμφίρροπο ζευγάρι από την αρχή.Και το τελευταίο παιχνίδι δεν είναι 80-20 υπέρ της Οκλαχόμα.55-45 είναι για εμένα.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 http://www.ageofbasketball.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2136:l-big-mac-r-18-&catid=68:nba&Itemid=87 Ετη φωτός πίσω το Ευρωπαικό μπασκετ στο μαρκετινγκ από το ΝΒΑ. Πολύ γελιο το '93 να λέει ο Λαρι στον Μαικ νο ντανκς και το '11 ο Χαουαρντ στον Λε Μπρον νο τζαμπ σοτς.. * Νικ οταν λέω εύκολα εννοω ότι είχαν χτισει διαφορά 13 ποντων κ αργότερα 10 στο ημιχρονο ενώ έλεγχαν απόλυτα το ρυθμο.. Τωρα τι αλλαξε στο β' μερος δεν μποεω να πω γιατι δεν το ειδα.
Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Έλα μωρέ. Μέμφις. Η Σιένα του ΝΒΑ. Πολύ κουραστική ομάδα, αλλά και τυχερή που έμεινε ο Ντουράντ στους 11 και βγαίνει ο Ράντολφ και βάζει 28...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα