Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, με μπόλικο skip. Το κουμπί, όχι το απορρυπαντικό!

post-47640-0-03864700-1432062745_thumb.png

Στις πρώτες περιόδους έκανα κάθε λίγο "skip 17 minutes" μέχρι το ημίχρονο, στην τρίτη περιόδο "skip 5-10 minutes" μέχρι να φτάσουμε με τα πολλά στα τελευταία 6 με 8 λεπτά οπού ανάλογα με την εξέλιξη του σκορ καθόμουν και έβλεπα κανονικά τον αγώνα (εννοείται περνώντας τα timeout και τις διακοπές, συνήθως δε και τις βολές).

Πάει να πει σε αγώνες που δεν πήγαν ντέρμπι, έβλεπα λιγότερες φάσεις ακόμα και από τα recapped highlights. Όχι η καλύτερη λύση, αλλά όταν είχα 30-40' στη διάθεσή μου για να δω τι έγινε σε δύο ή τρεις χθεσινοβραδινούς αγώνες, ήταν το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Αργότερα μπορεί να καθόμουν να παρακολουθήσω και το official recap για τις καλές φάσεις που έχασα.

Προφανώς σε αγώνες που πήγαν παράταση, ναι μεν χαιρόμουν, όμως από την άλλη ήμουν με την ψυχή στο στόμα αφού ήξερα πως θα αργήσω στη δουλειά. Πέρσι που είχαμε ρεκόρ παρατάσεων έτρεχα σαν το Βέγγο. Η καλύτερή μου πάντα είναι τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, όπου μπορώ να δω τον αγώνα με την ησυχία μου και με πολύ λιγότερα skip.

Στους τελικούς (περιφέρειας και κανονικούς) φυσικά αλλάζει η κατάσταση.

• Like 2
  • Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1677

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Ειδα το 7ο παιχνιδι Κλιπερς-Ροκετς δεν ξερω κατα ποσο ειναι αντιπροσωπευτικο παντως οι Ροκετς δεν με τρομαζουν.

4-1 η 4-2 για Γκολντεν... Τον μουσια ποιος θα τον μαρκαρει?Γκριν?Τομπσον?

• Like 1
Δημοσ.

λογικα ο klay μπορει και κανας barnes αλλα πιστευω klay

δεν θυμαμαι και ποιος τον μαρκαρε στην regular season.

το θεμα ομως δεν ειναι ποιος θα μαρκαρει τον harden αλλα ποιος θα μαρκαρει τον curry

• Like 1
Δημοσ.

Aπλα ειχα στο μυαλο μου την πιθανη φθορα των φαουλ...

Ελα ντε...Πριτζιονι και Τερι παπουδες...

Δημοσ.

towns λογικα.καποιοι λενε οτι ισως να σνομπαρει επιτηδες τους t-wolves

• Like 1
Δημοσ.

Αμα χανουν τετοιο προβαδισμα οι Ροκετς με 6-26 σερι, δεν νομιζω πως εχουν τυχη στην σειρα.

• Like 2
Δημοσ.

Σε κάθε παιχνίδι που μένουν πίσω για 10+ στην αρχή της 2ης, κερδίζουν το ημίχρονο οι Warriors και βάζει buzzer-beater ο Curry.

Πλούσιους μας έχουν κάνει.  :-D

Δημοσ.

Ε, με μπόλικο skip. Το κουμπί, όχι το απορρυπαντικό!

attachicon.gifskip.png

Στις πρώτες περιόδους έκανα κάθε λίγο "skip 17 minutes" μέχρι το ημίχρονο, στην τρίτη περιόδο "skip 5-10 minutes" μέχρι να φτάσουμε με τα πολλά στα τελευταία 6 με 8 λεπτά οπού ανάλογα με την εξέλιξη του σκορ καθόμουν και έβλεπα κανονικά τον αγώνα (εννοείται περνώντας τα timeout και τις διακοπές, συνήθως δε και τις βολές).

Πάει να πει σε αγώνες που δεν πήγαν ντέρμπι, έβλεπα λιγότερες φάσεις ακόμα και από τα recapped highlights. Όχι η καλύτερη λύση, αλλά όταν είχα 30-40' στη διάθεσή μου για να δω τι έγινε σε δύο ή τρεις χθεσινοβραδινούς αγώνες, ήταν το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Αργότερα μπορεί να καθόμουν να παρακολουθήσω και το official recap για τις καλές φάσεις που έχασα.

Προφανώς σε αγώνες που πήγαν παράταση, ναι μεν χαιρόμουν, όμως από την άλλη ήμουν με την ψυχή στο στόμα αφού ήξερα πως θα αργήσω στη δουλειά. Πέρσι που είχαμε ρεκόρ παρατάσεων έτρεχα σαν το Βέγγο. Η καλύτερή μου πάντα είναι τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, όπου μπορώ να δω τον αγώνα με την ησυχία μου και με πολύ λιγότερα skip.

Στους τελικούς (περιφέρειας και κανονικούς) φυσικά αλλάζει η κατάσταση.

εγω το γραφω σε usb stick απο δορυφορικο δεκτη κ μετα το βλεπω στην tv που εχει ενα skip σταθερο των 10 sec,

ετσι βλεπω ολα τα ματς, δεν κανω διαχωρισμο τελικους και ξε-τελικους, skip λοιπον timeouts, ημιχρονα και βολες και το παιχνιδι βγαινει σε μια ωριτσα και δεν χανεις τιποτα, μια χαρα ειναι

• Like 2
Δημοσ.

χαχα αυτο μαλιστα, ασε που μπορει να προκυψει κ κανα blooper

το κορυφαιο ηταν περσυ σε ματς τελικων νομιζω που το ειχαν βαλει 5:30 οι αθεοφοβοι, οποτε επρεπε 8 η ωρα να εχει τελειωσει,

που ειναι το μαξ που πρεπει να ξεκιναω να βλεπω για να το τελειωσω 9 να παω δουλεια, οριακα τα καταφερα να το κλεισω χωρις να φαω σποϊλερ κ να το δω :D εποςςςςςςςςςςς

μεχρι κ κατεβασμα της μπαλας κανω FF, ειδικα αμα εχουν μεινει 24 σεκ για να ληξει η περιοδος κ εχει μια ομαδα ολη την επιθεση δικη της, εφυγαν νερακι 10-15 σεκ, ακου 2,5 ωρες παιχνιδι μλκες αμερικανοι, ου ρε,

αν δεν κανω λαθος μεγαλωσαν τα timeout/διακοπες αναμεσα στις περιοδους;

• Like 2
Δημοσ.

Αποκλείεται να το είχαν βάλει 5.30 ρε σε ματς τελικών.

5.30 βάζουν μόνο παιχνίδια που γίνονται στην California και στο Portland.

Φέτος όμως θα συμβεί.

Θα χρειαστείς το timing πάλι.  B)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...