Anubis13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Οκ, 1,55 δινει το γκολντεν χαχα τεραστιο value για μενα το cleveland Παλι θελεις να χασεις τα λεφτα σου, αφου ειπαμε ο καρι θα το σηκωσει! 1
Chrisxxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Ναι ρε παππου, μαζεψου γιατι ερχονται και μειώσεις στις συνταξεις Περιμένω από καποιον που υποστηριζει οτι στο ΝΒΑ δεν παιζουν με συστηματα να δει 1 ευρωπαικο αγώνα και 1 ΝΒΑ και να μου αναγνωρίσει συστηματα. Αν μπορει Οχι μονο ενα πικ εν ρολ αλλά spacing, αμυνες κλπ όλα μεσα στο παιχνίδι ειναι. 1
jimmy0077 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Πατρικ μην παίξεις Cleveland ρε. Τσάμπα πεταμένα λεφτά. 1
nzeppos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δυστυχώς καλά τα λέει ο Magic. Ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που νόμισαν ότι μετά την τεράστια νίκη σε game 7 με (σχεδόν) buzzer beater επί των περσινών πρωταθλητών, η ψυχολογία τους θα ανέβαινε κατακόρυφα. Τελικά φάνηκε πως έχουν δρόμο ακόμα.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Απο εδω και περα δυσκολα να δεις ματς νωρίτερα. Ισως καμια κυριακη και εννοείται μονο στα semis. 2
tehAllantin Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μας γάμησαν. Δουλεύω και σπαστό γαμώ το μουνιεί, δεν μπορώ να κοιμηθώ σερί και να ξυπνήσω στις 3 να δώ αγώνα και να πάω για δουλειά. ΠΑΛΙΟΔΟΥΛΕΙΑ, παλιοζωή. 2
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 τι 3 ρε; 4 ειναι, γιατι εγω που εχω να ξυπνησω 6:30 αυριο htf am I supposed to watch it??απο αυριο (με εγγραφη και μονο με εγγραφη, τα χουμε ξαναπει, εκει που κραταει 2,5 και 3 ωρες το ματς, το γραφουμε κ το βλεπουμε σε μια ωριτσα 8-9 κ φυγαμε δουλεια ) κ βλεπουμε
jimmy0077 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Κάνετε λες και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο σημερινό παιχνίδι
patrickdrd Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 ωραια κ εσυ λες ας πουμε οτι το εχει παρει ηδη το gs, αρα; του χρονου παλι να ξαναδουμε νβα;
jimmy0077 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δεν λέω ότι το έχει πάρει ήδη. Ότι είναι στους τελικούς ήδη λέω. Δεν λέω σε κάποιον να μην το δει. Αλλά δεν θα χάσετε σήμερα και την ματσάρα της χρονιάς. Τα παιχνίδια στο Houston θα είναι καλύτερα.
nzeppos Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 1) Ήγγικεν γαρ η ώρα. Πλέον αρχίζει προσευχή, νηστεία και αποχή από όλα τα ειδησεογραφικά site μέχρι το βράδυ. 2) Ώρα μετάδοσης είναι πλέον το απόγευμα, γύρω στις 7.30μμ. Είτε από ballstreams on demand (με skip στις διαφημίσεις), είτε από τορεντάδικο χωρίς διαφημίσεις. Προτιμητέον το πρώτο. 3) Δυστυχώς τα 1-2 συνεπάγονται και αποχή από το φόρουμ μέχρι το βράδυ... Αλλά τι να κάνουμε, αξίζει τον κόπο. Να σηκωθώ στις 3 το βράδυ (ή στις 6 το πρωί για να δω την τελευταία περίοδο), δεν υπάρχει περίπτωση. Όπως επίσης και να δω τον αγώνα στα πολύ γρήγορα στις 8 το πρωί, όπως έκανα μέχρι τώρα (μου έπαιρνε 10-15' ανά παιχνίδι). Τελικοί περιφέρειας είναι αυτοί. Άσχετα που οι πιο πολλοί αγώνες θα πάνε τσόντα! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα