Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ, 1,55 δινει το γκολντεν :lol:

χαχα τεραστιο value για μενα το cleveland

Παλι θελεις να χασεις τα λεφτα σου, αφου ειπαμε ο καρι θα το σηκωσει!

• Like 1
  • Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1677

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Ναι ρε παππου, μαζεψου γιατι ερχονται και μειώσεις στις συνταξεις :P

Περιμένω από καποιον που υποστηριζει οτι στο ΝΒΑ δεν παιζουν με συστηματα να δει 1 ευρωπαικο αγώνα και 1 ΝΒΑ και να μου αναγνωρίσει συστηματα. Αν μπορει :P Οχι μονο ενα πικ εν ρολ αλλά spacing, αμυνες κλπ όλα μεσα στο παιχνίδι ειναι. 

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς καλά τα λέει ο Magic. Ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που νόμισαν ότι μετά την τεράστια νίκη σε game 7 με (σχεδόν) buzzer beater επί των περσινών πρωταθλητών, η ψυχολογία τους θα ανέβαινε κατακόρυφα. Τελικά φάνηκε πως έχουν δρόμο ακόμα.

Δημοσ.

Απο εδω και περα δυσκολα να δεις ματς νωρίτερα. Ισως καμια κυριακη και εννοείται μονο στα semis. 

• Like 2
Δημοσ.

Μας γάμησαν. Δουλεύω και σπαστό γαμώ το μουνιεί, δεν μπορώ να κοιμηθώ σερί και να ξυπνήσω στις 3 να δώ αγώνα και να πάω για δουλειά. ΠΑΛΙΟΔΟΥΛΕΙΑ, παλιοζωή.

• Like 2
Δημοσ.

τι 3 ρε; 4 ειναι, γιατι εγω που εχω να ξυπνησω 6:30 αυριο htf am I supposed to watch it??

απο αυριο (με εγγραφη και μονο με εγγραφη, τα χουμε ξαναπει, εκει που κραταει 2,5 και 3 ωρες το ματς, το γραφουμε κ το βλεπουμε σε μια ωριτσα 8-9 κ φυγαμε δουλεια ;) ) κ βλεπουμε

Δημοσ.

ωραια κ εσυ λες ας πουμε οτι το εχει παρει ηδη το gs, αρα; του χρονου παλι να ξαναδουμε νβα; :P

Δημοσ.

Δεν λέω ότι το έχει πάρει ήδη.

Ότι είναι στους τελικούς ήδη λέω.

Δεν λέω σε κάποιον να μην το δει.

Αλλά δεν θα χάσετε σήμερα και την ματσάρα της χρονιάς.

Τα παιχνίδια στο Houston θα είναι καλύτερα.

Δημοσ.

1) Ήγγικεν γαρ η ώρα. Πλέον αρχίζει προσευχή, νηστεία και αποχή από όλα τα ειδησεογραφικά site μέχρι το βράδυ.

2) Ώρα μετάδοσης είναι πλέον το απόγευμα, γύρω στις 7.30μμ. Είτε από ballstreams on demand (με skip στις διαφημίσεις), είτε από τορεντάδικο χωρίς διαφημίσεις. Προτιμητέον το πρώτο.

3) Δυστυχώς τα 1-2 συνεπάγονται και αποχή από το φόρουμ μέχρι το βράδυ... Αλλά τι να κάνουμε, αξίζει τον κόπο. Να σηκωθώ στις 3 το βράδυ (ή στις 6 το πρωί για να δω την τελευταία περίοδο), δεν υπάρχει περίπτωση. Όπως επίσης και να δω τον αγώνα στα πολύ γρήγορα στις 8 το πρωί, όπως έκανα μέχρι τώρα (μου έπαιρνε 10-15' ανά παιχνίδι). Τελικοί περιφέρειας είναι αυτοί. Άσχετα που οι πιο πολλοί αγώνες θα πάνε τσόντα!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...