nzeppos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Στο ένα παιχνίδι έσπασαν καρδιές, μου θύμισε Ευρωλίγκα από άποψης ευστοχίας, σκορ και έντασης... Στο άλλο πάλι όχι και τόσο. Δεν είναι απίθανο πάντως τελικά να πάνε και οι δύο σειρές στους 7 αγώνες. Για χιλιοστή φορά φάνηκε η ανάγκη να κρατήσεις οπωσδήποτε ένα γμημένο timeout μέχρι το απολύτως τελευταίο δευτερόλεπτο. Και ίσως να το είχαν κάνει αν λόγω του 14-0 (!) δεν είχαν αναγκαστεί να πάρουν δύο μαζεμένα ένεκα της συνεχιζόμενης τρικυμίας εν κρανίω.
jimmy0077 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Aυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί συζητάτε για το ζευγάρι Warriors-Rockets, αφού δεν θα συμβεί. 2
jimmy0077 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλά αν το πιστεύετε, πηγαίνετε να ποντάρετε να κερδίσει σήμερα το Houston σε 4.40 απόδοση Lock είναι για εμένα η νίκη των Clippers. 2
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Kαλα γύρισε ο Wall? Αυτος δεν ειχε καταγματα στο χερι;
Xero1991 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Kαλα γύρισε ο Wall? Αυτος δεν ειχε καταγματα στο χερι;Κάπου 5 νομίζω. Και ναι γύρισε. Τι τους κάνουν εκεί πέρα όεο
Rabican Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Καλά αν το πιστεύετε, πηγαίνετε να ποντάρετε να κερδίσει σήμερα το Houston σε 4.40 απόδοση Lock είναι για εμένα η νίκη των Clippers. πολυ σιγουρο σε βρισκω.. μακαρι κι απο μενα!
manzah80 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ο γκασολ ειναι οφ για ολη την σειρα?Αμα δεν ξυπνησει ο νοα δεν εχουμε καμια τυχη μας κανει πλακα ο μοζγκοφ κατω απο το καλαθι απιθανα πραγματα.
V for Vagelis Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εν το μεταξύ, πέρα του ότι όλα τα ζευγάρια είναι στο 3-2, σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο έχοντας κάνει ένα brake και μια ήττα εντός αντίστοιχα. Μόνο το LA δεν έχει σπάσει από τους ρόκετς - κάτι που δε νομίζω να γίνει ούτε σήμερα... 1
Rabican Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ο γκασολ ειναι οφ για ολη την σειρα?Αμα δεν ξυπνησει ο νοα δεν εχουμε καμια τυχη μας κανει πλακα ο μοζγκοφ κατω απο το καλαθι απιθανα πραγματα. ποιος;;; ο μοζγκοφ!! χιχιχιχι
nzeppos Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Εντάξει δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Στα τρία πρώτα παιχνίδια της σειρά που αγωνιζόταν ο Γκασόλ, ο Ρώσος είχε 9-5, 6-7 και 8-7. Στα δύο τελευταία που έπαιξε... μόνος του είχε 15-9 (η καλύτερη εμφάνισή του εδώ και αρκετό καιρό) και 1-6 (με 0/7 σουτ). Συνολικά σε όλη τη σειρά έχει κάπου 9 τάπες, 5 ασίστ ενώ έχει ευστοχήσει μόλις σε 14 σουτ σε 5 αγώνες. Πάει να πει δεν είναι τόσο φοβερός ούτε αμυντικά, ούτε φυσικά επιθετικά (ο Tristan έχει κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις, ειδικά στους τρεις τελευταίους αγώνες). Περισσότερο είναι ο φόβος που ο Mozgov προκαλεί στους αντιπάλους κυρίως μέσα στη ρακέτα, οπού όλοι πρέπει να έχουν το νου τους από που θα τους έρθει.
~mxls~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Aυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί συζητάτε για το ζευγάρι Warriors-Rockets, αφού δεν θα συμβεί. Περιμένω μουσατη εμφάνιση σήμερα.
tehAllantin Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Στην αρχη της τριτης περιοδου, εχουν τα ιδια ποσοστα ευστοχιας με μενα τα αλανια :Ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα