Anubis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Τι λέτε να γίνει σήμερα? Θα τα δει κανείς σας live? Εγώ αύριο μόλις ξυπνήσω θα ψάξω το Rockets - Lac σε 720p60fps όπως βρήκα το game 7 Spurs vs Lac. Και φυσικά θα εξαφανιστώ από social media κτλπ Σημερα δηλαδη αυριο, θα παμε ξαγρυπνοι στην δουλεια. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2015 από Anubis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μόνη λύση η ανεργία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εγώ ελπίζω να τα δω(αν αντέξω να μείνω ξύπνιος ή να κοιμηθώ το απόγευμα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σερί ρε. Red bull ανα χείρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Και caffeine pills έχω αν χρειαστούν, απλά τα κρατάω για πιο έκτακτη ανάγκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 ξεκινησε ηδη η σειρα κλιπερς χιουστον?τι διαολο δεν ξεκουραζονται καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ξεκουράζονται όσοι τέλειωσαν τον 1ο γύρο νωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ε να μην έχουν κάποιο πλεονέκτημα όσοι τελειώσαν νωρίς? Αν και θέλω Bulls, δύσκολα το βλέπω να περνάνε. Ξέρουμε αν ο Cp3 και o Γκρίφιν παίζουν κανονικά σήμερα απέναντι στους Rockets? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Εγω παλι βλεπω μπουλς να περνανε.Ο λεμπρον χωρις ολ σταρ πενταδα πλεον δεν μπορει να τραβηξει την ομαδα του παραπερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 O Kyrie δεν είναι All-Star? O Paul είναι αμφίβολος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Μόνη λύση η ανεργία. H να καταληξουμε στο Αμερικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 MVP o Curry. Well deserved. Ερώτηση κρίσεως: Γτ ο Lebron είναι πιο πάνω από τον Westbrook? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy0077 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Επειδή δεν μπήκε στα playoffs η ομάδα του. Οι Spurs πιωμένοι σε club του L.A. http://www.sportingnews.com/nba/story/2015-05-04/tim-duncan-carries-teammate-out-of-club-drunk-spurs-lose-game-7-clippers-parker-draw-mills?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Παιδια το ματσακι μπουλς με τους καβαλιερς τι ωρα ελλαδος ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Παιδια το ματσακι μπουλς με τους καβαλιερς τι ωρα ελλαδος ειναι ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα