Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Chris ο ιδιος ο james έχει δηλώσει ότι από τοτε που μπηκε στο ΝΒΑ επρεπε να γίνει και business man. Στοχος του πέρα απο το μπασκετ είναι η δημοσιότητα (καλη ή κακή δεν εχει σημασια) και τα φραγκα, τα πάρα πολλα φράγκα. Δεν τρέφω ιδιαιτερη εκτίμηση σε ατομα που αφηνουν το αγωνιστικό κομματι πίσω για να κυνηγησουν το εξωαγωνιστικο...

Αν ήταν έτσι θα μπορουσε ο Μπαρκλει αντι για Φινιξ να πει στον Μιχαλακη, τον καλο του φιλο,ξέρεις ρίξε το κασε σου εσύ και ο Σκοτι θα ζητησω λιγότερα και εγώ και θα παρουμε 10 πρωταθληματα συνεχόμενα, τα εσοδα μας απο διαφημισεις κλπ θα ειναι υπερπολλαπλάσια από αυτά που θα χασουμε από το συμβολαιο με μειωμένες αποδοχες που θα υπογράψουμε. Ομως αντιθετα προτιμησε να παει στο Φινιξ και μαλιστα να βγει τωρα και να δηλώσει οτι αυτους τους παιχτες εγω ήθελα να τους κερδίσω όχι να είμαι συμπαικτης τους! Αυτος είναι αθλητικός εγωισμός, όχι η συμφωνια Λε Μπρον, Γουειντ κ Μπος να αυξησουν τη φημη τους και τα έσοδα τους.

Ο καθε χαρακτηρας ειναι διαφορετικος.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω την εμπαθεια με James,παικτη αδιαμφισβητητς αξιας,ισως τον πιο ολοκληρωμενο στο NBA.Οσο,για αυτο που λες περι business μαγκια του,και μη μου πεις οτι αθλητες τυπου Jordan δεν κοιτανε και αυτο το κομματι.Ειναι σιγουρο οτι ο James εχει τεραστιο αθλητικο εγωισμο,για αυτο και εξελιχθηκε οπως εξελιχθηκε.Τωρα το οτι θεωρησε οτι δεν μπορει να παρει πρωταθλημα με το Cleveland και πηγε στους Heat ειναι προσωπικη του αποφαση,αλλα δεν μπορουμε να τον σταυρωσουμε για αυτο.Λογικο ειναι να θελει να παρει πρωταθλημα.

DKNI αλλα ηθη και εθιμα στην Αμερικη,μην συγκρινεις ανομοια πραγματα.Εκει ειναι και λιγο show business το NBA

Δημοσ.
King = βασιλιας = 1ος σε κατι.. Σε τι έχει ξεχωρίσει τόσο πολύ ο Λε Μπρον; Εχει παρει πρωτάθλημα; Οχι.. Εκανε κατι με την εθνικη πριν ερθει ο Κομπι; Οχι... Αντιθετα αγωνιστηκα προτίμησε τη συντροφια 2 κορυφαιων παιχτων! Το μονο που κανει εξαιρετικά ειναι να πουλαει το εαυτο του, γι' αυτο και κινγκ λοιπον.. Βασιλιάς τους Μαρκετινγκ ειναι..

Αυτο εχει διπλη αναγνωση. Μπορεις να πεις πως δεν ειναι το ψωνιο που επειδη παιζει μπασκετ, νομιζει οτι ειναι θεος επι γης. Δεν κυνηγαει να καταρριψει κανενα ρεκορ, να ακυρωσει κανεναν παικτη.. ΠΡοτιμαει να ευχαριστιεται το παιχνιδι του με το φιλαρακι του τον wade εντελως ακομπλεξαριστα και χωρις καμια διαθεση για απαντησει στους επικριτες του αναλογως..

-4 (για να ξεπερασω το +3 που πηρες απο καποιους υποστηρικτες του Λεμπρον προφανως. :-( )

Δεν τα ξερεις καθολου καλα τα πραγματα!

Πρωτον οταν καποιος δηλωνει θα παρω τα ταλεντα μου και θα παω στο South Beach, λεει παρα πολλα για τον χαρακτηρα του και για το τι ιδεα εχει για τον εαυτο του.

Το κραξιμο που εφαγε για αυτα τα 2 δεν λεγεται.

Δευτερον προτιμαει να ευχαριστιεται το παιχνιδι ε?

-What was the major factor, the major reason in your decision?

•I think the major factor and the major reason in my decision was the best opportunity for me to win and to win now and to win into the future also. And winning is a huge thing for me.

Και για οσους δεν ξερουν Αγγλικα:

-Ποιος ηταν ο κυριοτερος λογος για την αποφαση σου?

•Νομιζω ο κυριος παραγοντας και ο κυριος λογος για την αποφαση μου, ηταν οτι πηγαινοντας στο Μαιαμι θα εχω την καλυτερη ευκαιρια για να νικαω, για να νικαω τωρα και για να νικαω στο μελλον. Και το να νικαω ειναι απιστευτα σημαντικο για εμενα.

Παμε παρακατω:

-Ποιος ηταν ο κυριοτερος λογος που αφηνεις τους Κλιβελαντ?

•(καποιες @@$@κιες του τυπου....-δεν το βλεπω οτι αφηνω το Κλιβελαντ δεν ειναι αυτο το θεμα κλπ).... το θεμα ειναι οτι ενωνω τις δυναμεις μου με τους 2 αλλους παικτες που σεβομαι το παιχνιδι τους φοβερα. Και πιστευω οτι εχουμε μεγαλες πιθανοτητες να νικαμε και να νικαμε για πολλα πολλα χρονια.

Το λεει καθαρα ο ανθρωπος. Ξεκαθαρα!

Πηγα στο Μαιαμι γιατι εκει θα νικαω!!

Εφυγα απο το Κλιβελαντ γιατι εκει δεν νικουσα ενω στο Μαιαμι εχω τις περισσοτερες πιθανοτητες με τους αλλους 2 τοπ παικτες να νικαμε συνεχεια και να κερδιζω!

Τελειως οπορτουνιστης! Μα τελειως!

Επισης, οι φιλανθρωπιες στο Κλιβελαντ που ακομα συνεχιζει, δεν ειναι διολου ευκαταφρονητες σαν κοστος..

Θα σου εβαζα εδω(αλλά δεν στο βαζω γιατι βαριεμαι να ψαχνω, μπορεις παντως να το βρεις σχετικα ευκολα αν δεν με πιστευεις) το βιντεο με την συνεντευξη του την προηγουμενη χρονια πριν φυγει οπου ελεγε ρητα και κατηγορηματικα και ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ κιολας, οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να φυγει απο το Κλιβελαντ και οτι το υποσχεται, εαν δεν παρουν πρωτα ενα πρωταθλημα!!

Και την επομενη χρονια οπου το χασανε εφυγε.

Τελειως οπορτουνιστης ξαναλεω. Διαλεξε την ευκολη λυση.

Αυτο που ειπε ο Τζορνταν. Εγω τον Ματζικ και τον Μπερντ ηθελα να τους νικησω. Οχι να ενωθω μαζι τους στην ιδια ομαδα.

Αυτο που λεει ο Τζορνταν δηλωνει οτι εχει μεσα του το στοιχειο της ανταγωνιστικοτητας.

Δεν ειναι quiter. Δεν παραιτειται στις δυσκολιες. Ο Λεμπρον παραιτηθηκε.

Και διαλεξε την ευκολη λυση.

Δημοσ.

Ο Λεμπρον παραιτηθηκε.

Και διαλεξε την ευκολη λυση.

παραιτηθηκε??????

ρε παιδια τι εχετε παθει με τον Λεμπρον?ολοι τον κραζετε.επαγγελματιας ειναι αρα θα κοιταξει το συμφερον του κ απτους κορυφαιους μπασκετμπολιστες μετα τον AIR.μονο respect στον ανθρωπο.σιγα μην κατσει για παντα στους cleveland.......

Δημοσ.

Αυτοκτόνησαν πάλι οι Σέλτικς..

Καλά εντάξει. Αυτά δεν γίνονται. Τέλοσπάντων, δίκαιη πρόκριση για το Μαιάμι, αλλά δεν πετάς έτσι τις διαφορές. Πιστεύω οτι απο του χρόνου αρχίζει το rebuilding στους Σέλτικς...

Δημοσ.

Αξιζε το ξενύχτι ;) Με flash και Lebrick όλες οι διαφορές εξανεμίζονται εύκολα. 2 λεπτά χρειάστηκαν ;)

Δημοσ.

Καλά θα πάνε στο Σικάγο τώρα για τον θάνατο της αλεπούς.Αν σκυλιάσουν οι Heat στο 4ο παιχνίδι μπορούν να αποκλειστούν και με 4-1,αλλιώς πάει για 4-0!:-D

Δημοσ.

Mην εισαι καθολου σιγουρος. Φτάσαμε στα 10 παιχνιδια των Μπουλς στα πλευ οφ για να δουμε επιτελους λιγη βοηθεια των υπολοιπων στον Ροουζ. Αν δεν βοηθησουν Μπουζερ-Ντενγκ ακομα παραπανω ποσα να κανει ο Ροουζ

Δημοσ.

Εντάξει ας περάσουν και οι Μαϊάμι αλλά και τα γκρι κοράκια έβαλαν λίγο το χεράκι τους εκεί που χρειαζόταν αλλά τέλος πάντων δεν το είχαν έτσι και αλλιώς οι Σέλτικς,τόση γκαντεμιά σε μια ομάδα δεν μπορεί να υπάρξει ξανα ποτέ.Όντως του χρόνου θα χρειαστεί ανανέωση γιατί έχουν μαζευτέί όλα τα καπί στην ομάδα.Τώρα πάμε δυνατά όλοι με Dallas να γίνει η έκπληξη να ανακυρηχτεί και με την βούλα ο μεγαλύτερος looser ο λεμπρόν!

Δημοσ.

Mην εισαι καθολου σιγουρος. Φτάσαμε στα 10 παιχνιδια των Μπουλς στα πλευ οφ για να δουμε επιτελους λιγη βοηθεια των υπολοιπων στον Ροουζ. Αν δεν βοηθησουν Μπουζερ-Ντενγκ ακομα παραπανω ποσα να κανει ο Ροουζ

Τους έχει πελάτες!!! :-D

Δεν πιάνεται αυτός ο άνθρωπος.Και σίγουρα δεν πιάνεται από το Μαιάμι.Πιο πολύ φοβάμαι τους Χόκς.

Δημοσ.

θέλω ο Rose μελλοντικά να κάνει ότι και ο James,να μαζευτούν 2-3 σε μια ομάδα να δω αν θα λέγονται τα ίδια

Δημοσ.

Bulls - Heat θα πέσουν κορμιά. Αν δεν βοηθήσουν τον Derrick θα είναι δύσκολα. Εγώ θέλω να δώ Oklahoma - Heat.

Τους έχει πελάτες!!! :-D

Δεν πιάνεται αυτός ο άνθρωπος.Και σίγουρα δεν πιάνεται από το Μαιάμι.Πιο πολύ φοβάμαι τους Χόκς.

θα έχει καλύτερη άμυνα πάνω του από τον Wade αποτι με τους hawks. χαμός θα γίνει.

Δημοσ.

ο παπαδογιάννης και ο κάθε παπαδογιάννης να ασκήσει την κριτική του όταν γίνει δημοσιογράφος στην USA today ή στην Ας ή στην αυθεντική γκαζέτα κι όχι στο σποργκέι. Τι έχει να επιδείξει ως δημοσιογράφος ο παπαδογιάννης που του επιτρέπεται να μειώνει έτσι την όποια απόφαση κάποιων αθλητών που τον έχουν κάνει μάγκα; Ο κ. παπαδογιάννης υπάρχει γιατί ακριβώς υπάρχουν μεγάλοι αθλητές που έπαιζαν/παίζουν στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...