mrpink Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Για τις hack-a-Jordan μαλακίες που πήγες να χάσεις δικό σου ματς θέλω να μας πεις. Τρόμπα...
nzeppos Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Το hack-a-οποιονδήποτε είναι γνωστό ότι έχει ρίσκο, αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα ο Jordan τελείωσε με 6/17 βολές. Οπότε εντελώς αποτυχημένο δεν το λες.
gas83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 πως στο διαολο επαγγελματιες παιχτες του καλυτερου πρωταθληματος που πληρωνονται εκκατομυρια εχουν τετοια ποσοστα και δε δουλευουν να τα βελτιωσουν ειναι να απορει κανεις εγω θα ντρεπομουν να βαραγα με τετοια ποσοστα αν πηγαινα να παιξω χαλαρα με τους φιλους μου ποσο μαλλον εκει
Chrisxxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Σχολική ομάδα μπάσκετ, πρώτη λυκείου, έχουμε ένα παλληκάρι της τρίτης που ήταν τερματοφύλακας, τα έσπασε με τους ποδοσφαιρικούς και ήρθε στην ομάδα μπάσκετ. Αθληταρας, 2 επίπεδα πάνω από όλους αλλά από μπάσκετ ιδέα, πάμε τελικό και έχει 0/14 βολές!! Ναι σωστά διαβάσατε, σουταρε τόσο δυνατά που χτυπούσε το πίσω μέρος της στεφάνης και η μπάλα αναπηδουσε ως το τρίποντο, βρε βάρα με ταμπλό, τίποτα αυτός, βάλε λίγο καμπύλη, όχι καρφί λες και θέλει να τη σπάσει τη μπασκέτα. Χάσαμε με 2. Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Αυτό. 5
gas83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 α ναι ξεχασα kawhi leonard DPOY με δευτερο το green 23 ετων με δαχτυλιδι FMVP+DPOY not bad
jimmy0077 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 To θέμα είναι ότι σοβαρεύτηκαν οι Bulls. Δύσκολα θα βάλει 25 νομίζω. 1
jimmy0077 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Τελικά έβαλε ακριβώς 25, με 2 παρατάσεις βέβαια αφού οι Bulls βαριόντουσαν να τελειώσουν το παιχνίδι πιο νωρίς. 1
nzeppos Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Τελικά έβαλε ακριβώς 25, με 2 παρατάσεις βέβαια αφού οι Bulls βαριόντουσαν να τελειώσουν το παιχνίδι πιο νωρίς. Μάλλον η μισή ομάδα των Bucks δε γουστάρει να πασάρει στην άλλη μισή, διαφορετικά τα ελάφια δεν το έχαναν το παιχνίδι.
Basilisc Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αναρωτιέμαι γιατί βλέπω ακόμα τον αγώνα. Έλεος ρε Κλίπερς. 1
Anubis13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Λοιπον ειδα το παιχνιδι μπουλς - μπακς και εχω να πω οτι ο γιαννης ειναι ανικητος in the paint η παιζοντας κοντα στο καλαθι, επισης μπορει να κατεβασει την μπαλα εξαιρετικα και μετα απο καλη αμυνα, αλλα εχει θεμα οταν τον παιζουν αμυνα κοντα και ειναι στα 4-5 μετρα. Πηρε 4-5 φορες την μπαλα ετσι και δεν σουταρε διστασε. Αν ο αντιπαλος του τον παιξει αμυνα απο πιο μακρια τοτε εχει την δυνατοτητα ειτε να παρει το χρονο του και να σουταρει ειτε να δοκιμασει να περασει τον αντιπαλο του στα ποδια (εξαιρετικα πιθανο). Η βελτιωση του σουτ απο τα 4-5 μετρα θα τον παει σε αλλο επιπεδο ξεκαθαρα. Πιστευω οτι θα το δουλεψει γιατι ειναι δουλευταρας. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα