Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμ, επειδή έχω χάσει επεισόδια σ' αυτή τη σειρά και δεν κατάλαβα ακριβώς τι έχει γίνει, μπορεί να εξηγήσει κάποιος; Γιατί τον έπιασε κολούμπρα τον Ρόντο;

Δημοσ.

o rondo θελει να callarei τα plays.ο carlisle τον γραφει στο πεος του και τα callarei αυτος.ο ροντο καραξενερωμενος δεν κανει απολυτως τιποτα..δεν προσπαθει καν.ε του χρονου lakers με kobe και byron scott να γελαει ολος ο πλανητης

• Like 1
Δημοσ.

Andy μην γίνεσαι κακός για τους Lakers παρακαλώ.

Ούτε εγώ δεν τον θέλω.

Εγώ θέλω να κάνουμε trade το top 5 pick μας για τον Demarcus.

Δημοσ.

ο ροντο με τον καρσλαιλ εχουν την ιδια διαφωνια απο οταν εγινε το trade 

τιποτα δεν αλλαξε λυση δε βρεθηκε και δυστυχως η ομαδα με αυτο το trade εγινε χειροτερη απο οτι ηταν εκεινη τη στιγμη που εμοιαζε πολυ καλη

η τρομερη επιθεση που ειχε προ ροντο χαλασε οπως και η αμυνα με την ανταλαγη μιας και μειναμε ουσιαστικα μονο με τσαντλερ να παιζει αμυνα κατω απο τν ρακετα

πιστευα οτι θα τα βρουν μεχρι τα πλειοφς αλλα δεν και τωρα και με τον τραυματισμο του παρσονς κλαφτα

πολυ δυσκολα τα πραγματα και ενω τα 2 πρωτα ματς στο τελευταιο 12 κριθηκαν μαλλον παμε για ανετο αποκλεισμο

κριμα ρε ντιρκ.και πηρε λειγοτερα λεφτα για να γεινουν σωστες κινησεις μπας και διεκδηκουσαμε τιποτα αλλα τα γαμησε ολα παλι ο κουμπαν

κατα τα αλλα

οι θαντερ ειναι ενα καλο προπονητη και μια  σεζον χωρις τραυματισμους μακρια απο το πρωτο τους πρωταθλημα(τωρα που αποληθηκε ο μπρουκς)

αλλα ειναι τοσο καταραμενοι που μαλλον δε θα συμβει τιποτα απο τα 2

Δημοσ.

Andy μην γίνεσαι κακός για τους Lakers παρακαλώ.

Ούτε εγώ δεν τον θέλω.

Εγώ θέλω να κάνουμε trade το top 5 pick μας για τον Demarcus.

ναι θα κατσει ο demarcus να του τα κανει τσουρεκια ο kobe.ο demarcus πρεπει να παει σε μια στρωμενη ομαδα με καλο προπονητη κυριως!κανε το μπαμ ρε ποποβιτς!!! :P

Δημοσ.

οι θαντερ ειναι ενα καλο προπονητη και μια  σεζον χωρις τραυματισμους μακρια απο το πρωτο τους πρωταθλημα(τωρα που αποληθηκε ο μπρουκς)

αλλα ειναι τοσο καταραμενοι που μαλλον δε θα συμβει τιποτα απο τα 2

Είπαμε, η (δίκαιη) κατάρα του Σιάτλ καλά κρατεί.

Δημοσ.

ναι θα κατσει ο demarcus να του τα κανει τσουρεκια ο kobe.ο demarcus πρεπει να παει σε μια στρωμενη ομαδα με καλο προπονητη κυριως!κανε το μπαμ ρε ποποβιτς!!! :P

Αυτή η φήμη ότι κανένας δεν θέλει να παίξει με τον Kobe αποδείχθηκε πως δεν ισχύει, όταν βγαίνουν και λένε το αντίθετο ο Melo και ο Durant.

Και μπασκετικά δεν δημιουργεί πρόβλημα ο ένας στον άλλο.

Η συνεργασία του Kobe με καλούς ψηλούς έχει απολογισμό 7 τελικούς, 5 δαχτυλίδια(και σοβαρούς τραυματισμούς στους 2 χαμένους).

Δεν το λες και άσχημα.

Που θα βρει καλύτερα ο Cousins? Μιλάμε πάντα για ομάδες που έχουν trade assets και δεν βρίσκεις εύκολα καλύτερο από top 5 pick σε αυτό το draft.

Δημοσ.

Αυτή η φήμη ότι κανένας δεν θέλει να παίξει με τον Kobe αποδείχθηκε πως δεν ισχύει, όταν βγαίνουν και λένε το αντίθετο ο Melo και ο Durant.

Και μπασκετικά δεν δημιουργεί πρόβλημα ο ένας στον άλλο.

Η συνεργασία του Kobe με καλούς ψηλούς έχει απολογισμό 7 τελικούς, 5 δαχτυλίδια(και σοβαρούς τραυματισμούς στους 2 χαμένους).

Δεν το λες και άσχημα.

Που θα βρει καλύτερα ο Cousins? Μιλάμε πάντα για ομάδες που έχουν trade assets και δεν βρίσκεις εύκολα καλύτερο από top 5 pick σε αυτό το draft.

ας παιξουν πρωτα μαζι του μια ολοκληρη σεζον σε ομαδα και ας μας ξαναπουν μετα αν εχουν την ιδια αποψη   :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

αλλο το τι λενε..το θεμα ειναι οτι ουτε προπονητη εχουν οι lakers..εγω boston θελω να τον δω αλλα πολυ πολυ δυσκολο

Δημοσ.

Δηλαδή ποιος είπε το αντίθετο?

Ο Ηoward?

Ο πιο αλλεργικός σε πίεση παίκτης στο ΝΒΑ?

Όταν παίζεις στους Lakers, υπάρχει πίεση. Πως να το κάνουμε?

Αν δεν την αντέχεις, πήγαινε σε καμία ομάδα της σειράς που θα σε έχουν θεό και ας μην κερδίσεις ποτέ πρωτάθλημα.

Ποιος δεν θέλει να παίξει μαζί με τον καλύτερη παίκτη της τελευταίας 15ετίας, έστω στην τελευταία του σεζόν?

Για όσους πουν για τον Lebron, θα τους παραπέμψω στα quotes του κολλητού του, Wade και του νέου του super buddy, Irving.

Δημοσ.

δεν ειναι το θεμα η πιεση.λογικο ειναι να υπαρχει πιεση.ο kobe νιωθω οτι προσθετει και αλλη με την ψυχωση που εχει να φτασει τον Mj!

Το καλοκαιρι θα δουμε ποιον θα παρουν οι lakers

Δημοσ.

καλα τωρα περα απο την πλακα ο κομπε δεν ειναι και ο πιο αγαπητος για συμπαικτης

οπως και ο τζορνταν βεβαια αλλα τα αποτελεσματα τους δικαιονουν

απο την αλλη απο περσυ κανεις δε θελει να παιξει με κομπε μιας και ο μονος στοχος του ηταν να περασει τον mj στη λιστα τον σκορερ και να παει οσο πιο ψηλα γινεται

μη γελιομαστε και ο ιδιος το ξερει οτι ειναι σχεδον αδυνατο να παρει 6ο οποτε εχει θεσει προσωπικους στοχους και φυσικα κανεις δε θελει να παει σε ομαδα που υπαρχει ενας τυπος που θα ειναι πρωτο ονομα και θα παιζει για τον εαυτο του

Δημοσ.

Εγώ θετικό βρίσκω το ότι έχεις ένα παίκτη ψυχωμένο να κερδίσει με τους Lakers, με οποιοδήποτε κόστος

Και λέω με τους Lakers γιατί, αν ήθελε απλά ένα δαχτυλίδι ακόμα, θα είχε πάει σε άλλη ομάδα της Ανατολής με 2 All-Stars και θα το είχε κάνει ήδη.

Όπως είπα και πριν, όποιος δεν αντέχει την πίεση, όση και να είναι αυτή, να πάει αλλού.

Όποιος top 10 παίκτης έρθει στους Lakers και δεν κερδίσει τουλάχιστον ένα πρωτάθλημα, κρίνεται αποτυχημένος.

Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι.

Το θέμα δεν είναι να είσαι κολλητός με τους συμπαίκτες σου.

Το θέμα είναι να κερδίζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...