Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένας δεν το περίμενε αλλά ας βγει ένας να πει ότι ο γεροΠοπ δεν μπορεί να κάνει break μέσα στο LA.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω παντως, αν και χανουν πλεονεκτηματα εδρας, ότι τους βολευει καλύτερα το γκρουπ 2-3-6-7, όπως διαμορφώθηκε τώρα παρά όπως ήταν χθες.

Επίσης δεν θα μου φαινόταν περιεργο να περασουν Γκριζλις - Σπερς και Μαβερικς στην επόμενη φαση, τους δινω μάλιστα περισσότερες πιθανότητες από τους αντιπάλους τους.  

Δημοσ.

Κανένας δεν το περίμενε αλλά ας βγει ένας να πει ότι ο γεροΠοπ δεν μπορεί να κάνει break μέσα στο LA.

joy ride θα κανει στο LA... το πιστευω ακραδαντα.

Δημοσ.

τρομερη εξελιξη ανω κατω η δυση

αλλα ζευγαρια περιμεναμε αλλα ηρθαν

η ομαδα μου νομιζω μπορει να κανει το μπαμ με τους ροκετς

Δημοσ.

προφανως και μετραει η εδρα και οι σπερς εχουν πολυ δυνατη αλλα απο την αλλη ειναι τοσο αμαδα που δεν εχουν θεμα να παρουν οχι μονο ενα αλλα και 2 παιχνιδια εκει

η μονη ομαδα απο τις 16 κατα τη γνωμη μου που δεν την επηρεαζει τοσο το μειονεκτημα εδρας

• Like 1
Δημοσ.

Σάββατο νωρίς νωρίς. Στις 7.30 Raptors - Wizards και στις 10.30 Warriors - Pelicans. Αν ξεχνάω/γράφω κάτι λάθος, πείτε να τα κάνω edit. Να πω την αλήθεια το πρώτο με αφήνει λίγο αδιάφορο(δεν συμπαθώ/αντιπαθώ καμία από τις) αλλά θα το δω γιατί playoffs baby! Στο δεύτερο θα πάω με το hype και θα είμαι με Gsw.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει και στις 2πμ ωραίο αγώνα, Bulls-Bucks. Αν πάει ντέρμπι ίσως κάτσω να το δω κι αυτό.

Δημοσ.

Προβλέψεις

Dubs - Pelicans 4-0

Portland - Memphis 2-4

Clippers - ΚΑΠΗ 4-3

Houston - Dallas 3-4

Atlanta - Brooklyn 4-0

Toronto - Washington 3-4

Bulls - Miwaukee 4-0

Cleveland - Boston 4-1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...