Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 3-1 το Μαϊάμι. Δυστυχώς ο τραυματισμός του Ρόντο έπεσε πάνω στο χειρότερο σημείο.
nikos21aek Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7hWJkdUMiMw&feature=player_embedded
pamaxon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Για να πάει να κάνει τον Ζογκλέρ τώρα μια χαρά του είναι μιας και δεν έχει άλλους αγώνες!
Komorias Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ROB-7MC4qvE οπως λεει ενας He did not missed....the rim blocked him.
nikos21aek Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Έχει πάλι από Γερμανία τον αγώνα Chicago-Atlanta.Με τα ίδια Link για Proxy και αγώνα όπως το mav-lal
nikos21aek Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Εγώ το φοβάμαι γιατί όταν δεν παίζει ο Rose οι άλλοι δεν κερδίζουν ούτε χωρίς αντίπαλο όταν παίζουν.Παίρνουν διαφορές και τον βγάζει μέχρι να φτάσουν οι άλλοι.Ε μπορεί την τελευταία φορά να μην καταφέρουν να ξαναπάρουν διαφορά αν το συνεχίσει. 3-2 Επεξ/σία 11 Μαΐου 2011 από nikos21aek
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Για να πάει να κάνει τον Ζογκλέρ τώρα μια χαρά του είναι μιας και δεν έχει άλλους αγώνες! το δειξα στην δουλεια κ μου παν οτι τους φαινεται για fake, οτι πηδαει απο μπροστα, τι να πω
Chris_85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 King = βασιλιας = 1ος σε κατι.. Σε τι έχει ξεχωρίσει τόσο πολύ ο Λε Μπρον; Εχει παρει πρωτάθλημα; Οχι.. Εκανε κατι με την εθνικη πριν ερθει ο Κομπι; Οχι... Αντιθετα αγωνιστηκα προτίμησε τη συντροφια 2 κορυφαιων παιχτων! Το μονο που κανει εξαιρετικά ειναι να πουλαει το εαυτο του, γι' αυτο και κινγκ λοιπον.. Βασιλιάς τους Μαρκετινγκ ειναι.. Αυτο εχει διπλη αναγνωση. Μπορεις να πεις πως δεν ειναι το ψωνιο που επειδη παιζει μπασκετ, νομιζει οτι ειναι θεος επι γης. Δεν κυνηγαει να καταρριψει κανενα ρεκορ, να ακυρωσει κανεναν παικτη.. ΠΡοτιμαει να ευχαριστιεται το παιχνιδι του με το φιλαρακι του τον wade εντελως ακομπλεξαριστα και χωρις καμια διαθεση για απαντησει στους επικριτες του αναλογως.. Επισης, οι φιλανθρωπιες στο Κλιβελαντ που ακομα συνεχιζει, δεν ειναι διολου ευκαταφρονητες σαν κοστος..
DKNI Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Κοιτα, οταν καποιος ανακοινωνει σε talk show την επομενη ομαδα του, ακομα περισσότερο με τη φραση "I'm going to South Beach" (αντι για I'm going to Miami), το ισαξιο του να εβγαινε ο Σπανουλης το καλοκαιρι στον Πρετεντερη και να ανακοινωνε "Θα ειμαι πλεον πιο κοντα στην παραλιακη", σημαινει οτι ο Τζειμς εχει αλλες προτεραιοτητες Δεκτο και αυτο βεβαια, αλλα εγω δεν πιανομαι, ειμαι απο αυτους που λενε "Τι ζορι τραβατε με το Γιουρκα? Ομορφοπαιδο, φετονι, διασημος και λεφτας, γουσταρει γκομενες και αμαξια. Επειδη σωνει και καλα εσεις θελετε εναν Καραγκουνη να σκιζεται?"
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Chris ο ιδιος ο james έχει δηλώσει ότι από τοτε που μπηκε στο ΝΒΑ επρεπε να γίνει και business man. Στοχος του πέρα απο το μπασκετ είναι η δημοσιότητα (καλη ή κακή δεν εχει σημασια) και τα φραγκα, τα πάρα πολλα φράγκα. Δεν τρέφω ιδιαιτερη εκτίμηση σε ατομα που αφηνουν το αγωνιστικό κομματι πίσω για να κυνηγησουν το εξωαγωνιστικο... Αν ήταν έτσι θα μπορουσε ο Μπαρκλει αντι για Φινιξ να πει στον Μιχαλακη, τον καλο του φιλο,ξέρεις ρίξε το κασε σου εσύ και ο Σκοτι θα ζητησω λιγότερα και εγώ και θα παρουμε 10 πρωταθληματα συνεχόμενα, τα εσοδα μας απο διαφημισεις κλπ θα ειναι υπερπολλαπλάσια από αυτά που θα χασουμε από το συμβολαιο με μειωμένες αποδοχες που θα υπογράψουμε. Ομως αντιθετα προτιμησε να παει στο Φινιξ και μαλιστα να βγει τωρα και να δηλώσει οτι αυτους τους παιχτες εγω ήθελα να τους κερδίσω όχι να είμαι συμπαικτης τους! Αυτος είναι αθλητικός εγωισμός, όχι η συμφωνια Λε Μπρον, Γουειντ κ Μπος να αυξησουν τη φημη τους και τα έσοδα τους.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 και μαλιστα να βγει τωρα και να δηλώσει οτι αυτους τους παιχτες εγω ήθελα να τους κερδίσω όχι να είμαι συμπαικτης τους! Αυτό το έχει πεί ο Τζόρνταν, όχι ο Μπάρκλεϊ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα