Andy Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 https://vine.co/v/OlbPZdmuTgL Οτι πιο ωραιο εχω δει τον τελευταιο καιρο 1
nzeppos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Βλέπω, αλλά έχω βαρεθεί τη ζωή μου. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο, το γήπεδο γέρνει πάρα πολύ. Ελπίζω ο δεύτερος αγώνας να είναι πιο ενδιαφέρων, θα τον δω αύριο πρωί.
nzeppos Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Οι εντυπώσεις μου από το πρώτο NCAA Final four που παρακολουθώ σε stream (ελέω Ballstreams). 26+ χρόνια διαβάζω για F4's, από την εποχή που ο Glen Rice σήκωσε την κούπα το 1989 και το UNLV του 1990 που σάρωσε τα πάντα, όμως ποτέ δεν είχα δεήσει να κάτσω να δω και τους 3 αγώνες του τουρνουά. Spoiler alert για όσους δεν ξέρουν τι έγινε! - Το πρώτο παιχνίδι μούφα από τις λίγες. Το Μίσιγκαν ξεκίνησε με 4/4 τρίποντα και έβαλαν ξανά καλάθι μετά από δυόμισι τέρμινα. Από τη στιγμή που πέρασε μπροστά το Ντιούκ με 18-22 ή κάτι τέτοιο (με κόουτς κάποιο φίλο του Δράκου-Γιαννάκη), φαινόταν ότι αυτό το πράγμα δεν γυρίζει ούτε με Κουκουλεκίδη-Καρούση στο παρκέ. Προς το τέλος κάαατι πήγαν να κάνουν οι Σπάρτανς αλλά οι γκρίζοι λύκοι όποτε έπρεπε έδωσαν τα στραγάλια στους Μπλε και τέρμα, δεν μπορούσε να μειωθεί η διαφορά. Εκατό φορές να έπαιζαν, δεν υπήρχε περίπτωση να γυρίσει αυτό το πράγμα, αφού η πιθανότητα να κάνει το Μίσιγκαν δύο συνεχόμενες επιθέσεις της προκοπής ήταν μικρότερη από αυτή της εθνικής ποδοσφαίρου να παίξει καλή μπάλα εντός του επόμενου αιώνα. Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο να με πείσει ότι η χειρότερη από τις ομάδες του F4 (βλ. Μίσιγκαν) θα μπορούσε να νικήσει τις χειρότερες ομάδες του Top16 της Ευρωλίγδας (Γαλατά, Νίζνι). Με τις διαφημίσεις και τις διακοπές το τερμάτισαν . Ούτε στους τελικούς του ΝΒΑ δεν έχει τόση πολλή διαφήμιση και φαΐ στις 2 η ώρα το βράδυ. Ευτυχώς στο chat του Ballstreams οι περισσότεροι ήταν μη αμερικάνοι και αντί να ασχολούμαστε με τον αγώνα είχαμε πιάσει ψιλοκουβέντα για... τούρκικο μπάσκετ (Καντέρ, Ασίκ, Τούρκογλου, Κουτλουάι), για σειρές (Breaking Bad, Better Caul Saul, Wire, GoT, House of Cards), για ταινίες (Tropa de Elite ftw) κλπ. Μόνο με τον αγώνα δεν ασχολούμασταν, ήδη από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου. - Το δεύτερο παιχνίδι το παρακολούθησα τώρα. Σαφώς πιο ενδιαφέρον, όχι όμως και ποιοτικότερο. Το Ουισκόνσιν έδειξε ότι δεν θα έπεφτε αμαχητί και από την αρχή το πάλευε με αξιώσεις, αφού είχε και το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Το Κεντάκι με τα πολλά πήρε κεφάλι 8-9 λεπτά πριν το τέλος (νομίζω 56-60), αλλά ακολούθως έκανε να σκοράρει πιο πολύ από όσο θέλω εγώ για να πάω Αθήνα-χωριό Παρασκευή απόγευμα σε τριήμερο Αγίου Πνεύματος. Κάποια φάουλ που δόθηκαν εκατέρωθεν στο τέλος ομολογώ ότι δεν τα κατάλαβα. Χειρότερα από ευρωπαϊκό μπάσκετ και μου άρεσε που κανένας δεν διαμαρτυρόταν κιόλας. Πραγματικά καμία από τις τελευταίες 10-15 επιθέσεις του Κεντάκι δεν είχε λογική (γι' αυτό δεν είχαν και τύχη). Μας πρήξανε τα ούμπαλα φέτος με το UK, ότι είναι η καλύτερη ομάδα της οικουμένης, ότι θα τα πάρουνε όλα (Final four, Μουντιάλ, χρυσό λουκούμι στο τάβλι) αήττητοι, ότι νικάνε άνετα ομάδες του ΝΒΑ (έστω και τους Νικς) κλπ. Εγώ πάλι λέω ότι η Γαλατά και η Νίζνι άνετα τους έχουν κι αυτούς. Αυτά. Όσοι διαφωνείτε, κράξτε με ελεύθερα. 1
linkin Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ειναι αληθεια και στα περισσοτερα απο αυτα συμφωνω. Το φετινο f4 δεν ηταν ιδιαιτερα ποιοτικο, ειδικοτερα το πρωτο παιχνιδι. Kατα τα αλλα, προφανως μην περιμενεις να δεις το μπασκετ της ζωης σου, παιδια ειναι, ηλικιες 18-22.
free@last Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εντυπωσιάστηκα από τα γερόντια του Σαν Αντόνιο πάλι απόψε. Από το πρώτο δωδεκάλεπτο ρίξαν στο καναβάτσο τους Warriors και πήραν άνετα το ματσάκι. Για να δούμε προλαβαίνουν να πλασαριστούν σε καλύτερη θέση,για τα πιό αμφίρροπα πλειοφ της Δύσης της τελευταίας δεκαετίας, ίσως..; 1
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Μην ξεχνάμε ότι οι Warriors προέρχονταν κι από δύσκολο παιχνίδι με το Dallas. Κατά τ' άλλα δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος στη γη που να μην θέλει να δει τα γερόντια να χτυπάνε τελικούς πάλι. 1
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Σφαγή θα γίνει για τις θέσεις από 2-6 στη δύση, δείτε τα προγράμματα των ομάδων. Οι Σπερς πάντως έχουν δύσκολο πρόγραμμα και πληρώνουν κυρίως την ήττα από τους Νικς. 1
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Όπως και στην Ανατολή για τις 2 (ή 3, ανάλογα πως θα συνεχίσουν οι Bucks) τελευταίες θέσεις που οδηγούν στα playoff. Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, καθώς δεν θα έχουν σοβαρές ελπίδες εναντίον των Hawks και των Λεπρών. Στη Δύση το πράγμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο λόγω και των πρώτων θέσεων στα divisions. Οι Ρόκετς πχ. μετά και τη χθεσινή τους νίκη παραμένουν δεύτεροι στο conference. Η διαφορά όμως με το Μέμφις είναι πολύ μικρή, οπότε αν χάσουν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους, κινδυνεύουν να μείνουν ακόμα και πέμπτοι ή έκτοι (ελέω Κλίπερς και Σπερς που ακολουθούν με πολύ μικρή διαφορά). Να δω ομάδα με 55+ νίκες να ξεκινάει από την έκτη θέση και τι στον κόσμο... Μια πρόβλεψη για την τελική κατάταξη μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.basketball-reference.com/friv/playoff_prob.cgi (φυσικά πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τότε, αφού υπάρχουν αρκετοί αγώνες ακόμα). ps: Εγώ πάντως προτιμώ να δω Πελεκάνους στα playoff παρά Thunder. Οι δε Σπερς όσο είναι υγιείς δεν έχουν ανάγκη, είτε ξεκινάνε τα playoff από την πρώτη θέση, είτε από την όγδοη. 1
Chrisxxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Kαι γω προτιμω Πελεκανς. Βασικα θα προτιμουσα να μπαινουν π.ο. οι 16 καλυτεροι ανεξαρτητου ανατολης και δυσης και ας παιζουν οι ανατολικες ομαδες πιο πολλους αγωνες με ομαδες της ανατολης και οι δυτικες πιο πολλους με ομάδες της Δυσης. Ειναι κριμα να παλευουν Πελικανς - Θαντερ και Σανς (μεχρι την ανταλλαγη Ντραγκιτς) για μια θεση στα π.ο. Ασε που οι Πελικανς ακομα και αν περασουν δεν εχουν πολλες ελπίδες να προχωρήσουν σε αντίθεση με ενα μικτό σύστημα π.ο. 1
Rabican Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 οι δικοι (κλιπς) μου δε με πειθουν. και με πλεονεκτημα να τελειωσουν αμα πεσουν σε κανα μεμφις η σαν αντονιο θα πανε για βρουβες ευκολα.. 4-1, 4-2 ευκολακι... σκουπα ισως οχι, αλλα το πολυ 2ο γυρο.
patrickdrd Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 http://www.sbnation.com/nba/2015/4/8/8368887/chris-copeland-stabbed-hawks-arrested-pero-antic-thabo-sefolosha
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Εδώ και 2 αγώνες οι pels ειναι στους 8 :·)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα