whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Παιχνιδάρα το chi-ock και το Κεντάκι πρωταθλητής στην περιφέρεια του για το FF 1
nzeppos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εγώ δεν θα το έλεγα παιχνιδάρα, από άποψης ποιότητας καθώς πέφτει πάρα πολύ ξύλο και το 90φευγα τοις εκατό των προσπαθειών είναι εντελώς ατομικές (από τη μία ο Westbrook με 2π στην πρώτη περίοδο και κάπου 35 συνολικά, τα έσπασε στα σουτ, από την άλλη Γκασόλ και ο πολύ ανεβασμένος Μίροτιτς να παλεύουν εντελώς μόνοι τους). Η πρώτη περίοδος ήταν τραγική και για τις δύο ομάδες. Ελπίζω στο επερχόμενο Κλίπερς-Ρόκετς να δούμε καλύτερο μπασκετάκι.
nzeppos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ...για καλύτερο μπασκετάκι δεν ξέρω, πάντως στα τελευταία λεπτά έγινε της καρι0λ@ς. Μεγάλα καλάθια αλλά και εγκλήματα εκατέρωθεν, συν μερικά πολύ θαρραλέα σφυρίγματα από τους διαιτητές (νομίζω όλα σωστά και στο πνεύμα του αγώνα).
whodatinsomniaK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Είναι φανερό πως είδα μονο το δεύτερο ημίχρονο :·) Έχουν μπει στη ζώνη του λυκόφωτος για τα playoffs. Όλοι ανεβάζουν στροφές και οι πέλεκανς χάνουν απο τους νάγκετς...
nzeppos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 ΠΑΡΑ πολύ καλό. Στην ελληνική τηλεόραση δεν θα βλέπαμε ποτέ κάτι παρόμοιο. Κλαίω
nzeppos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Άσχετο. Έβλεπα τώρα κάτι παλιούς τελικούς ΝΒΑ στο youtube και στα καπάκια έτυχε να δω κι αυτό. Με θλίψη σκεφτόμουν τι κρίμα να μην έχουμε και στο ΝΒΑ σχόλια σαν αυτά του παραπάνω βίντεο. Να μπορούσαμε να μπούμε εμείς οι Lakers να λούσουμε με επίθετα την ντροπή των οπαδών των Celtics/Bulls/Spurs κλπ. και φυσικά αυτοί να ανταποδώσουν υπενθυμίζοντας μας τι ακριβώς είναι οι μανούλες μας. Πόσο μπροστά είμαστε και πόσο φλώροι οι αμερικάνοι...
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Purdue vs Cincinnati πήγε στην παράταση με καλάθι σε νεκρό χρόνο από caulainφαρδέ ή όπως αλλιώς τον λένε. Ούτε οι ίδιοι δεν τον πιστεύουν! Και το Purdue έχασε! Μπούτσα αν έχει παικτρόνια φέτος.
nzeppos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Απ' ότι ακούγεται δύσκολα ο Ντουράντ θα είναι σε αξιόμαχη κατάσταση μέχρι τα playoff, άρα προβλέπεται άλλη μια χαμένη χρονιά για τους Ζομπισόνικς.
gas83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μαλλον τελος η χρονια απο οτι διαβαζω απιστευτα ατυχοι οι θαντερ μια ο ρασελ (προπερσυ) τωρα ο ντουραντ περσυ ο ιμπακα στους τελικους με τους σπερς μετα τους τελικους με τους χιτ ποτε δε τους ειδαμε καλα στην υγεια να δουμε τι μπορουν να κανουν και ειδικα τωρα που ειχαν κανει τις καταλληλες κινησεις παιρνοντας παιχτες που τους ελειπαν κατα τη γνωμη μου με καλα το ντουραντ θα ηταν πρωτο φαβορι για την κουπα ακομα και απο την 8 θεση με μειονεκτημα σε ολους τους γυρους πολυ κριμα και παρα πολλοι τραυματισμοι σταρς τα τελευταια χρονια και σοβαροι μαλιστα εχει καταντησει σπαστικο γουεστ για mvp αν κλεισουν δυνατα τη σεζον οι θαντερ μπουν πλειοφ και συνεχισει τα τρελα νουμερα που εχει
gas83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 γιανναρος τρομερη εμφανιση . 23/14/2/2/1 παρολο που ηταν αστοχος (7-19) στα κρισιμα σημεια ηταν πολυ καλος και πανω απο ολα επαιξε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ αμυνα ειδα την 4η περιοδο και της 3 παρατασεις 1
linkin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μαλλον τελος η χρονια απο οτι διαβαζω απιστευτα ατυχοι οι θαντερ μια ο ρασελ (προπερσυ) τωρα ο ντουραντ περσυ ο ιμπακα στους τελικους με τους σπερς μετα τους τελικους με τους χιτ ποτε δε τους ειδαμε καλα στην υγεια να δουμε τι μπορουν να κανουν και ειδικα τωρα που ειχαν κανει τις καταλληλες κινησεις παιρνοντας παιχτες που τους ελειπαν κατα τη γνωμη μου με καλα το ντουραντ θα ηταν πρωτο φαβορι για την κουπα ακομα και απο την 8 θεση με μειονεκτημα σε ολους τους γυρους πολυ κριμα και παρα πολλοι τραυματισμοι σταρς τα τελευταια χρονια και σοβαροι μαλιστα εχει καταντησει σπαστικο γουεστ για mvp αν κλεισουν δυνατα τη σεζον οι θαντερ μπουν πλειοφ και συνεχισει τα τρελα νουμερα που εχει curry ευκολα!
gas83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 curry ευκολα! 36/14/10 και νικη παλι πριν λιγο με ατλαντα (1η στην ανατολη)χωρις και τον ιμπακα 9 triple-double κατα τη γνωμη μου το αξιζει και εχει στην ομαδα του πολυ μεγαλυτερο impact(ολη τη χρονια με τοσους τραυματιες) απο οτι ο καρι που εχει παιχτες να παρουν ματς αν αυτος δεν παει καλα μην ξεχναμε οτι στα 14 πρωτα παιχνιδια της σεζον οι θαντερ επαιζαν χωρις και τους 2 σουπερσταρ και ειχαν αθλιο ρεκορ προφανως γιαυτο ειναι τοσο πισω ο γουεστμπρουκ εχει κανει παπαδες για να μπουν σε τροχια πλειοφ
linkin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 36/14/10 και νικη παλι πριν λιγο με ατλαντα (1η στην ανατολη)χωρις και τον ιμπακα 9 triple-double κατα τη γνωμη μου το αξιζει και εχει στην ομαδα του πολυ μεγαλυτερο impact(ολη τη χρονια με τοσους τραυματιες) απο οτι ο καρι που εχει παιχτες να παρουν ματς αν αυτος δεν παει καλα μην ξεχναμε οτι στα 14 πρωτα παιχνιδια της σεζον οι θαντερ επαιζαν χωρις και τους 2 σουπερσταρ και ειχαν αθλιο ρεκορ προφανως γιαυτο ειναι τοσο πισω ο γουεστμπρουκ εχει κανει παπαδες για να μπουν σε τροχια πλειοφ Kαλα τα νουμερα του westbrook ειναι τρομερα, δεν διαφωνω, απλα σκεψου οτι ολα αυτα τα κανει με τον durant αποντα και το πεδιο ελευθερο. Ειναι απιστευτα θεαματικος παιχτης, τερας κανονικο αλλα χανει καπου νομιζω when the going gets tough. Οπως εχει κερδισει πολλα παιχνιδια, εχει χασει αλλα τοσα απο ακατανοητες ενεργειες. Νομιζω πως ο curry ειναι παιχτης που μπορεις να βασιστεις πανω του πιο ευκολα. Δεν θελω να αναπαραγω το αρθρο αλλα λιγο πολυ συνοψιζει την αποψη μου. http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/mpales/o-stephen-curry-einai-o-ti-pio-kayto-eidame-fetos-sto-nva.3352274.html 1
gas83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 δε διαφωνω ειδικα αυτο που λεςγια τις ακατανοητες ενεργειες και το χαμηλο IQ σε clutch στιγμες το εχω γραψει κανα 2 σελιδες πιο πριν και συνηθως το mvp το παιρνει ο καλυτερος παιχτης στην καλυτερη ομαδα και αυτη τη στιγμη αυτος ειναι ο στεφ αυτο που λεω ειναι οτι οπως και ο στεφ ετσι και ο γουεστ εφοσον εχει και αυτος το πεδιο ελευθερο οπως λες δειχνει οτι ειναι franchise παιχτης και πιο ολοκληρωμενος και πιο σημαντικος στην ομαδα του ο τυπος ειναι pg και κατεβαζει 7 ριμπαουντ ανα αγωνα χωρια της 9 ασσιστ χωρια 28 ποντους(πρωτος σκορερ στη λιγκα) ξερεις τι ειναι 28/9/7 ?? ειναι νουμερα λεμπρον αυτα και ακομα καλυτερα και κανοντας την ομαδα του πανω απο ολα να κερδιζει(τα πιο πολλα ματς) για να στο πω καλυτερα χωρις τον γουεστ οι θαντερ(τον ντουραντ δε τον αναφερω δε παιζει ετσι κι αλλιως) θα ηταν ομαδα λοταριας για να δουν ποιο ντραφτ θα επιλεξουν οι γουοριορς δε νομιζω να ηταν τοσο ασχημα αν δεν επαιζε ο στεφ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα