Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1676

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Δεν τον χωράει 27άρα οθόνη τον κερατά.

(κατά τ' άλλα "στο ΝΒΑ δεν παίζουν άμυνα", ακόμα γελάω)

• Like 2
Δημοσ.

Καλά οι απόψεις του Μελαγιες είναι για λυπηση. Δεν τον είχα για πολύ εύστροφο αλλά όχι και έτσι. Έπιασε ενα ενδιαφέρον ζήτημα για το τι εξέλιξη θα είχε ο Γιάννης εδω, και του έβγαλε τα μάτια. Απο που να το πιάσεις. Οτι ένας νεος μπασκετικός δημοσιογράφος δεν έχει ιδέα απο nba και αναπαράγει καφενειακες απόψεις (δεν παιζουν άμυνα κλπ), υποτιμά τον πιο ελπιδοφόρο μας παίκτη, η άποψη του περιορίζεται στα βιντεακια με τα καρφώματα που κυκλοφορούν και ενα σωρο αλλες μπούρδες που έχει γράψει. Δηλαδή ακόμα και για παραπανω κλικ να τα γραφε παλι ρεζίλι έγινε. Ειναι αστειο άνθρωπος που πληρώνεται για τις γνώσεις του περί μπάσκετ να αγνοεί και να σνομπαρει το nba.

• Like 5
Δημοσ.

Mα αν δεν υποτιμήσεις τον Αντετοκουμπο και το ΝΒΑ πως θα πουλήσει η Ευρωλίγκα και οι Ελληνες παιχταραδες ρολιστες που εχουν ξεσκιστει να κουναν πετσέτες ε τυχάρπαστους ξενους και να σκουπίζουν πάγκους σ σε κάθε γηπεδο της Ευρώπης. 

Δάκρυα με την αντίδραση του Κόμπι και από τις σπάνιες φορές που θα συμφωνησω απόλυτα μαζί του.

• Like 2
Δημοσ.

http://www.sbnation.com/nba/2015/2/2...-meniscus-tear

τελος και για φετος (λογικα)ο rose παρολο που στη θεωρια μαξ 2 μηνες μενεις εκτος με αυτο τον τραυματισμο... δεν τον βλεπω παλι να παιζει αλλο... ΙΣΩΣ στα PLayoffs αλλα το εχουμε ξαναζησει αυτο.

ή ανταλλαγη στο Phoenix με καποιο τροπο μηπως και σωθει η καριερα του ή ας σταματησει.

Δημοσ.

Αναμενόμενο, το είχαμε αναφέρει αλλωστε και εδω. Δυστυχως αυτός ο τραυματισμός, σε pg, και με τον τρόπο που αγωνιζεται ο Ροουζ ειναι τραυματισμός που τελειώνει καριέρα. Υπήρχαν αμφιβολίες και για φετος με το αν θα μπορεί να την παλέψει με τους συνεχόεμνους αγώνες, αυτό εν μέρει το κατάφερε αλλά ήταν λογικό το γονατο του να μην αντεξει την καταπόνηση.. 

Ο επόμενος θα πρέπει να ειναι ο Westbrook που αγωνιζεται με τον ίδιο τρόπο. 

• Like 1
Δημοσ.

O Westbrook 100% υγιής και εκρηκτικός είναι όλη την χρονιά.

Επίσης, πριν τραυματιστεί δεν είχε χάσει αγώνα σε UCLA,OKC.

Ο Rose συνέχεια ενοχλήσεις και τραυματισμούς έχει.

Δημοσ.

Σωστό και μακάρι να μην παθει ποτε σοβαρό τραυματισμό όμως με τον τρόπο που αγωνιζεται καταπονεί υπερβολικά τα πόδια του κάποια στιγμη κάτι δεν θα αντέξει. 

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να τους στείλεις email (ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε παλιότερα).

Επίσης http://leaguepasssupport.nba.com/link/portal/7801/7801/Article/667/How-can-I-cancel-my-NBA-LEAGUE-PASS-Digital-subscription

Το λινκ το ειχα δοκιμασει και μου ελεγε οτι δεν ειχα subscription οτι να 'ναι δηλαδη...Τεσπα τους εστειλα mail.

Δημοσ.

Δείτε το (δεύτερο ημίχρονο) Toronto-New Orleans  B)

Έστω και με καθυστέρηση μιας βδομάδας, βάζω τώρα να το δω (αφού δεν ξέρω και τι έγινε).

Νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα για όσους από εμάς βλέπουμε κυρίως on-demand, να προτείνονται παιχνίδια που αξίζει τον κόπο να δει κανείς χωρίς όμως να... σποϊλάρεται το αποτέλεσμα. Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα που έχω τα πρωινά του Σ/Κ, όταν και κοιτάω τι αγώνες είχε το προηγούμενο βράδυ. Δεν ξέρω ποιον/ποιους να επιλέξω, αφού αν αρχίζω να χαζεύω τα διάφορα αθλητικά site σίγουρα θα δω κάπου τι έγινε. Και τελικά καταλήγω είτε να δω κανα ντέρμπι (που όμως μπορεί να πάει στους 20 πόντους και να το κλείσω στα μισά), είτε να μην βάλω τίποτα να τελειώνει η υπόθεση...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...