Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ετοιμαζει την απαντηση του και για οταν αποσυρθει ο Ομπραντοβιτς.

Αθανατος Ελληνας φιλαθλος..."Ελα μωρε ο μυρουδιας ο Τζακσον ο μουσιας"

Δημοσ.

Είπα τον Τζάκσον μυρωδιά;

Το μόνο που είπα είναι ότι πήρε τίτλους με παίχτες τον Jordan και τον Kobe,αυτό.

Με Jordan στην ομάδα το έπαιρνε κι ο Γιαννάκης,με Kobe-Shaquille και ο Καλαφατάκης αλλά πουθενά δεν τον είπα άσχετο,φοβερός προπονητής

3 σερί το Chicago και η NY στο επόμενο είναι τελικό,έχει συμβεί δις

Δημοσ.

Είπα τον Τζάκσον μυρωδιά;

Το μόνο που είπα είναι ότι πήρε τίτλους με παίχτες τον Jordan και τον Kobe,αυτό.

Ποιος προπονητηης πηρε πανω απο ενα τιτλο ΝΒΑ χωρις παικτη τετοιου βεληνεκους δηλαδη για να ειναι "μειον" αυτο για τον Τζακσον?

3 σερί το Chicago και η NY στο επόμενο είναι τελικό,έχει συμβεί δις

Στα ονειρα μου εχει συμβει. Στο ΝΒΑ δυστυχως ποτε.

Με Jordan στην ομάδα το έπαιρνε κι ο Γιαννάκης

Απο το '84 ως το '89 ο Γιαννακης ηταν στους Μπουλς?

Kobe-Shaquille και ο Καλαφατάκης
Πως αδυνατισε και ασπρισε ετσι ρε ο Σακ τα τελευταια χρονια. Σαν τον Γκαζολ εγινε
Δημοσ.

Ποιος προπονητηης πηρε πανω απο ενα τιτλο ΝΒΑ χωρις παικτη τετοιου βεληνεκους δηλαδη για να ειναι "μειον" αυτο για τον Τζακσον?

Στα ονειρα μου εχει συμβει. Στο ΝΒΑ δυστυχως ποτε.

Δεν είναι τέτοιου βεληνεκούς κανένας απο τους δύο (Jordan-Kobe),είναι ένα επίπεδο μόνοι τους.Το Detroit ποιον είχε τέτοιου βεληνεκούς(τέτοιου κανέναν για μένα αφού θεωρώ είναι μια κατηγορία μόνοι τους ξαναλέω);

1991,1992,1993 ->Chicago

1994->NY τελικό

1996,1997,1998 ->Chicago

1999->NY τελικό

Ρε φίλε δεν τον λέω άσχετο,νοιώσε,είναι απο τους top προπονητές,δεν αλλάζει όμως ότι έχει 11 λόγω Jordan και Kobe,ούτε είπα ότι πήρε ότι πήρε μόνο λόγω αυτών αλλά πως να το κάνουμε,σε όποια ομάδα και να ήταν ο Jordan με όποιον προπονητή θα το φόραγε το δαχτυλίδι,αμφιβάλεις δλδ;

πω πω,επίδειξη γνώσης στο παραμικρό,σας θαυμάζουμε απο τις αναλύσεις μέσα στην χρονιά μη μας τη λέτε και στο παραμικρό να ουμ κάνοντας την τρίχα τριχιά

Δημοσ.

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι σημαίνει ότι πήγε τελικό η ΝΥ μετά τα πρωταθλήματα των bulls.

Μα είναι δυνατόν να συζητάμε αν ένας προπονητής είναι καλός, που στο καλύτερο/σκληρότερο πρωτάθλημα του πλανήτη έχει 'μόνο' 11/20 πρωταθλήματα. Τι άλλο μπορούσε να κάνει; το 20/20;

Καλή η αμφισβήτηση και οκ για τη συζήτηση, αλλά ο Τζάκσον έχτιζε τις ομάδες που έπαιρναν τα πρωταθλήματα.-

Και χωρίς Τζάκσον, τόσο ο κομπε όσο και ο τζόρνταν δε νομίζω να στέφθηκαν πρωταθλητές.

Δημοσ.

δεν τον αμφισβήτησα φίλε μου,ξαναλέω ότι είναι προπονητάρα,δεν θα είχε τόσους τίτλους είπα,του έκατσαν δυο φαινόμενα

όσο για την ΝΥ ήταν αστεϊσμός <--έτσι γράφεται;

Δημοσ.

Το Detroit ποιον είχε τέτοιου βεληνεκούς(τέτοιου κανέναν για μένα αφού θεωρώ είναι μια κατηγορία μόνοι τους ξαναλέω);

Ήμουν σίγουρος ότι θα πέταγε κάποιος το Ντιτροιτ.

Αν θεωρήσουμε ότι πχ ο Ντουμαρς δεν ηταν - που οντως, δεν ηταν - ειναι σαν να μου λες οτι ο Ζοτς πηρε τιτλους με τον Σαμπονις, τον Μποντιρογκα και τον Διαμαντιδη ενω ο Μαλκοβιτς με τον Τζιμ Μπιλμπα και τον Βελπς. Ε χαιρω πολυ, για να παραδεχτουμε έναν προπονητη θα πρεπει να παρει τιτλο με 5 θεατες?

Ο Τζακσον βρηκε 2 παικταραδες σε καθε ομαδα και εχτισε 2 δυναστειες. 11 πηρε ο ανθρωπος. Ολοι για να παρουν τιτλους χρειαστηκαν παικταραδες, πως να το κανουμε. Οι Σπερς ειχαν Ντανκα-Ρομπινσον και μετα Ντανκαν-Τζινομπιλι.

Αντιθετα ο προπονητης των Καβς ειχε Σακιλ-Τζειμς και ξερεις τι πηρε?

σε όποια ομάδα και να ήταν ο Jordan με όποιον προπονητή θα το φόραγε το δαχτυλίδι,αμφιβάλεις δλδ;

Ποιο σημειο απο την προταση "Ο Τζορνταν πηρε τιτλους ΜΟΝΟ με τον Τζακσον και τις 5 πρωτες του χρονιες ΧΩΡΙΣ τον Τζακσον δεν πηρε τιτλο" σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις?

Δημοσ.

Καλά,θα ήταν Barkley ο Jordan χωρίς τον Jackson

Θα μπορουσε να ειναι Ντανκαν ομως (απο πλευράς τιτλων), να ειχε 4 και όχι 6

Δημοσ.

Θα μπορουσε να ειναι Ντανκαν ομως (απο πλευράς τιτλων), να ειχε 4 και όχι 6

ωραία,αφού το πιστεύεις αυτό πόσα πιστεύεις θα είχε ο Jackson χωρίς παίχτες επιπέδου Jordan-Kobe αλλά Ginobili ;

11;

Δημοσ.

ωραία,αφού το πιστεύεις αυτό πόσα πιστεύεις θα είχε ο Jackson χωρίς παίχτες επιπέδου Jordan-Kobe αλλά Ginobili ;

11;

Μα δεν ειμαι εγω αυτος που ειπε "Κλαπ κλαπ κλαπ ναι,σιγα, ο Τζορνταν/Κομπε αλλα με προπονητη τον Τζακσον" ;)

Δημοσ.

Άμα υπάρχει κανένα link για σήμερα το βράδυ δώστε το γιατί με βλέπω να μένω ξύπνιος μέχρι αργά λόγω paper.. Να έχουμε να βλέπουμε και τους Celtics λίγο..

Δημοσ.

Σκυλί μαυρο ο Ροντο, παιζει κανονικα.. :-) Αν δεν εχαναν το πλεονεκτημα οι Σελτικς θα ημουν σιγουρος οτι θα περασουν το Μαιαμι, τωρα δυσκολευει λιγο το πραγμα αλλά μπορουν να σπασουν την εδρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...