Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένω τώρα να αρχίσουν τα άρθρα/σχόλια-παραληρήματα για τον Τζορντανέλη, πχ. αυτό του Κωνσταντίνου Τσουκαλά Μελάγιες στο gazzeta για τους 23 λόγους που είναι καλύτερος ο MJ από τον Κόμπι κλπ.

2 μέρες τώρα έχω βαρεθεί να διαβάζω παντού συγκρίσεις του ενός με τον άλλο, έλεος. Γιατί πρέπει ντε και σώνει να μπούμε στον κόπο; Καλός κι ο ένας, καλός κι ο άλλος. Και τυχεροί όσοι πρόλαβαν να τους δουν και τους δύο.

• Like 2
  • Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1669

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

Rajon Rondo Traded to Mavericks for Brandan Wright, Jameer Nelson, Jae Crowder, picks

GO MAVS GO

ναι ρεεεεεεεε

πολυ θα γουσταρα και ενα δευτερο πρωταθλημα για τον αγαπημενο μου παιχτη

Δημοσ.

B5PRSpdIUAAYejk.jpg

νεο  σημα για τους ραπτορς

B5PfZZ6CAAA89jd.jpg:large

1cS0UmW.png

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Σε λίγο θα βαλουν εναν direwolf και καθε φορά που θα κατεβαίνουν νοτια με φιλοδοξίες θα τους πέρνουν τα κεφάλια οι Λανιστερς :P

• Like 3
Δημοσ.

Δύσκολα όσο δεν πάει για τον Κωστάκη. Του'κατσε και σε κακο τάιμινγκ η απουσία λίγων ημερών.

Κατα τα άλλα, Ροντο-Σμιθ Δύση (γιατι δεν ήταν ήδη καλύτερη περιφέρεια), οι Μπουλλς βρισκουν ρυθμο.

• Like 2
Δημοσ.

o papanikolaou τελικα...ανθρακες ο θυσαυρος. :P

Καλα ας το δωσουμε λιγο χρονο. Δεν νομιζω οτι περιμενε κανεις να παει nba και να βγαζει ματια κατευθειαν.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής νομίζω πως είχε ξεπεράσει τις προσδοκίες των περισσότερων. Με την έλευση του Smith όμως σκούρα τα πράγματα. Ούτε χθες πάτησε καθόλου παρκέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...