jimmy0077 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά ας πει κάποιος στο Hibbert ότι δεν πρόκειται να κερδίσουν ματς που αυτός παίρνει 30 σουτ γιατί με τέτοια φόρα που έχει πάρει, πάει για τουλάχιστον 30. 2
smitharos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 ξερεις κανεις καποιον τροπο να μην γινεται το redirect στο nba greece και να μπαινει αυτοματα το αμερικανικο??δεν μπορω αλλο πονεσανε τα ματια μ 1
smitharos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 bugarei συνεχεια εμενα οταν το παταω αυτο... 1
washcloud Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δεν κατάλαβα τί εννοείς (ότι γίνεται) με το "μπαγκάρει" - αλλά δοκίμασε άλλον μπράουζερ. Ο Όπερας τουλάχιστον που βλέπεις, δεν έχει πρόβλημα (οπότε μάλλον όχι κι ο Κρόουμ). ...εναλλακτικά βάλε ένα VPN πλαγκ-ιν (βασικά το ZenMate), και επίλεξε σύνδεση μέσω USA.
nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Κι εμένα την περασμένη εβδομάδα σε Firefox δεν δούλευε καν. Ούτε το link, ούτε ο ορισμός default έκδοσης (που είναι και το σημαντικότερο). Πατούσα το κουμπί και η javascript δεν έκανε τίποτα. Νομίζω πως κάτι περίεργο είδα στο firebug αλλά πλέον δεν το θυμάμαι. Σε Chrome έπαιζε μια χαρά. Γενικά είναι απίστευτα εκνευριστικό, καθώς ακόμα και η default έκδοση έχει διάρκεια 7 ημερών (ή τουλάχιστον παλιά αυτό γινόταν). Ο μόνος τρόπος για μόνιμο redirection ήταν να πειράξουμε το ίδιο το cookie και να θέσουμε ένα μεγάλο expiry date. Το είχα κάνει παλιότερα και ανέφερα πως γινόταν. Λεπτομέρειες εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/161761-nba-topic/?view=findpost&p=4662883 (δεν ξέρω αν αυτό το workaround ισχύει ακόμα) Τα ίδια σκατά γίνονται και με το site της Ευρωλίγκας. Δεν ξέρω ποιος "επιστήμονας" σκέφτηκε ότι είναι καλή ιδέα το redirection στο sport24, πάντως είναι πολύ μεγάλος μαλάκας. Αυτό έχω να πω, τίποτα άλλο. Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν έχει καμία όρεξη να δει την ελληνική (ή γενικά την τοπική) έκδοση του site. 2
smitharos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο . ναι μαλλον ειναι θεμα του firefox.παλια ειχα βρει ενα site που σε εβγαζε στο αμερικανικο απευθειας κατι με nba usa ηταν κ νομιζω οτι το ειχαν γραψει εδω.εχει κανεις ιδεα ποιο ηταν??
Rabican Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 επικο comeback.... επικο fail και η αμυνα στα 0.3"....... 2
jimmy0077 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Επικό ταμείο αν έχεις παίξει ανατροπή live.
Andy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 https://vine.co/v/O5eunivtPh7 χχαχααχχααχαχαχχααχχααχαχαχ 2
Rabican Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 πες μου οτι εχει φαει αλλοιωση και οτι δεν βλεπω καλα.......................... in other news, τα εσπασε ο Κομπε.... 2/14..κατι τετοιο..
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Σταματήστε να γελάτε πάνω από το πτώμα της ομάδας που φοράει τις φανέλες των Lakers και που θα τελειώσει τη σεζόν με 1-81. (1/14 o Kobe)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα