Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως κάπου είχα διαβάσει τις προάλλες, πως αμφότεροι θα αποδεσμευθούν αν τελικά πάει εκεί ο Καρμέλος. Φαντάζομαι θα βρουν κανα τρόπο να τους ξεφορτωθούν με trade.

• Απαντ. 23,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1676

• nzeppos

1537

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1046

Δημοσ.

ρε ας γινει το μπαμ με love στους warriors (προυποθετει οτι θα φυγει ο βλακας ο lee και ο klay) και θα πανε πολυ καλα αν κανουν κ αλλες καλες προσθηκες

Δημοσ.

Αν τελικά φύγει ο Λεπρός, είναι βέβαιο πως το Μαϊάμι θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη. Τώρα το που θα πάει, είναι άλλη ιστορία. Υποψιάζομαι πως έχει ήδη αποφασίσει τι θα κάνει, απλώς θα μας το κρατάει μυστικό μέχρι το τέλος του μήνα.

Δημοσ.

Δικο μου σενάριο ότι θα κινηθει προς ΝΥ λόγω μεγάλης αγορας και Τζακσον. Φυσικά θα πρεπει να γινουν εκαθαρίσεις την επόμενη σεζον και να φυγουν Μπαρνιανι - Στανταμαιρ κλπ. Και το Κληβελαντ θα ειχε ιδιατερο ενδιαφέρον αλλά εχουν ανοιχτει πολυ εναντιον του, ειδικα ο πρόεδρος της ομάδας ενώ με τον τραυματισμο του Embiid Parker k Wiggins σκοντάφτουν πανω του.

Δημοσ.

Οι Rockets αντάλλαξαν τον Asik(+1,5 εκατομμύριο δολλάρια)  με το 1st round pick του 2015 των Pelicans.

Κλοπή.

Μπορούν τώρα να δώσουν τον Lin και να πάνε να πάρουν Lebron ή Melo.

Πιθανώς και τους 2 αν δώσουν και τον Harden.

Εγώ το τελευταίο θα προσπαθούσα στην θέση τους.

Δημοσ.

Μωρε παίζει και 4αρι ο Λεμπρον, απλα αν υπάρχει team που δεν θα το έβλαπτε η παρουσία του Μέλο (λόγω παιχνιδιού του), αυτό είναι το Σικάγο. Στους Μπουλς θα είχε νόημα η παρουσία του.

Ο Χάρντεν δεν νοείται να φύγει απο κει, και σίγουρα όχι για έναν Καρμέλο.

Δημοσ.

Για να δουμε, Wiggins ή Parker? Θεωρω οτι θα πανε σε αυτον με το μεγαλύτερο potential και θα πανε με Wiggins στο 1.

νο.1 Wiggins.

Ειδαμε κ Mitchell. Συγκινηση. :cry:

Να μαντεψω ότι οι 76ers δεν βιαζονται και πολυ και θα πανε για Σαριτς στο νο.10; Aν και όλα τα mock draft τον δινουν 15 κ Χοκς. 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος ο Θανάσης.

Εμείς πήραμε Randle :) :)

Εξαιρετική επιλογή.

Έπιασε το κόλπο που βγάλαμε βρώμα ότι είχε πρόβλημα στο πόδι και χρειάζεται επέμβαση. :P

Μόνο τον Embiid θα έπαιρνα μπροστά από αυτόν(για τους Lakers) αν ήταν υγιής.

Αγοράσαμε με 1,8 εκατομμύρια και ένα 2nd round pick των μάγων και πήραμε τον Jordan Clarkson που υπολογιζόταν να επιλεχθεί στον 1ο γύρο προς το τέλος.

Για να δούμε τι θα κάνουμε και στην free agency.

Σιγα μην αφήσουν Χάρντεν για Μέλο.

Για εμένα ο Melo είναι 2 επίπεδα παραπάνω από τον Harden.

Πιο πλήρες επιθετικό παιχνίδι(ο Harden iso δεν), πιο σταθερός στην απόδοσή του, καλύτερος αμυντικά από τον Harden που δεν ξέρει τι είναι η άμυνα.

Επίσης, είναι τώρα στο peak του ενώ ο Harden όχι.

Αν ήμουν GM των Rockets, το sign and trade για Melo δίνοντας Harden(αλλά παίρνοντας και Hardaway) το έκανα χτες.

• Like 1
Δημοσ.

Για κανένα λόγο. Εκτος ότι η αποδοτικότητά τους είναι σχεδόν εφάμιλλη, ο Χάρντεν έχει μεγάλη ανοδική πορεία.

Το πρόβλημα του Μελο είναι το ίδιο το παιχνίδι του που αναιρει το μοναδικο ταλέντο στο σκορ. Για παίχτη που έχει την μπάλα συνέχεια στα χέρια του, σε κάθε επίθεση, 2-3 ασσιστ ανα ματς είναι φρίκη για τους τιμέιτς.

Ο λόγος που την έκανε ο Ντουάιτ απο Λ.Α ήταν αυτός, φαντάσου να του φέρεις Κομπι Νο2 διπλα του. Διαταράσονται αμέσως οι ισορροπίες στο σχέδιο παιχνιδιου (και ο Μπράιαντ είναι σούπερ πασερ, άσχετα  που δεν του αρέσει).

Δαγκωτο Μπουλς για μένα, είναι ακριβώς το περιβάλλον που χρειάζεται ένας τέτοιος παίχτης, και η ομάδα που θα ωφεληθει κάργα απο μια τέτοια παρουσία.

Εύγε στον Θανάση.

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι έχει την μπάλα στα χέρια του συνέχεια  είναι πρόβλημα κυρίως της ομάδας του.

Για να βγάζεις ασσιστς πρέπει να έχεις και κάποιον συμπαίκτη που να μπορεί να σκοράρει μετά την πάσα.

Ναι σίγουρα θα μπορούσε να έχει τις διπλάσιες ασσιστς αλλά δεν παίζει και στους Bulls του 96-98.

Περιμένω να τον δω σε μία καλύτερη ομάδα, για να βγάλω συμπέρασμα.

Σε σχέση με τον Harden, μόνο δημιουργικά υστερεί πάντως. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι αισθητός καλύτερος, τουλάχιστον αυτή την στιγμή.

Εγώ πιστεύω πως ο λόγος που έφυγε ο Dwight είναι πως δεν άντεχε την πίεση από τον Kobe και τους Lakers γενικότερα.

Ούτε εγώ τρελαίνομαι στην ιδέα να έρθει ο Melo στο LA. Lebron θα ήθελα(με βάση αγωνιστικά κριτήρια,με προσωπικά όχι) , αλλά πολύ δύσκολο.

Και συμφωνώ για το Chicago αλλά με προβληματίζει κάπως η παρουσία του Thibodeau. Εγώ στην θέση του Νέα Υόρκη θα έμενα.

Μιας και έθιξες τον δημιουργική ικανότητα του Kobe, επειδή αρκετοί λένε πως δεν πασάρει σε κανέναν, ας μας πουν αυτοί(δεν απευθύνομαι σε εσένα) πως τυχαίνει να είναι ο μοναδικός παίκτης που σε τελικούς NBA έχει ταυτόχρονα 32+ pts μαζί με 7+ assists, με μοναδικό τον Jordan σε κοντινά νούμερα. 

Tέλος, Buss φέρε τον Mark Jackson στο LA και άσε τον Byron Scott(δεν είναι κακός αλλά προτιμώ τον Jackson).

Δημοσ.

Την ικανότητα του Kobe στην δημιουργία ο ίδιος την έχει επισκιάσει στα μάτια των φιλάθλων με το παιχνίδι του.

Είναι εκπληκτικος πασερ (μεταξυ άλλων), και ανώτερος του Τζόρνταν σε αυτον τον τομέα, αλλα άντε να πείσεις άνθρωπο.

Όχι Νικς ρε συ, δεν μπορει το παιδι να τους αναγεννήσει. Εδώ θα'μαστε αν επιλέξει Σικάγο.

Με έναν καλούτσικο Ρόουζ, που ούτως ή άλλως δεν πιστεύω να περιμένει κανεις να πιάσει τα στάνταρτς του, θα αναδειχθει όσο του αξίζει (από άποψης ταλέντου).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...